Wrocławianki i nie tylko- gdzie pysznie i niedrogo jeść? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-09-14, 13:30   #1
yoona
Zakorzenienie

Wrocławianki i nie tylko- gdzie pysznie i niedrogo jeść?

Zainspirowana ostatnimi Kuchennymi Rewolucjami i obrzydliwym zepsutym mięchem, pytam, gdzie jecie?
Taki wątek polecający
Chodzi mi głównie o smaczne jedzonko,przytulne miejsce no i żeby jakoś bardzo nie osłabiało budżetu. Mieszkam we Wro od 5 lat i w sumie mało takich lokali znam ( i nie chodzi mi o bary mleczne, bardziej o restauracje).
Ze swojej strony mogę polecić Mexican Restaurant na Szewskiej- za ok 25 zł można pysznie zjeść a i obsługa naprawdę super.
Zachęcam do dzielenia się

Edit: to może jeszcze dopiszę swoje spostrzeżenia o innych miejscach gdzie byłam:

- Pizzeria Pod Strusiem- bardzo dobre pizze, takie inne, np z sałatą i salsą ale cena jak na pizze wysoka
-Chaczapuri przy rynku- gruzińska knajpka, dobre i niedrogie jedzenie i dość dużo,ale trzeba uważać, co się zamawia, najlepiej się dopytac, bo raz mój TŻ dostal ogromny suchy chleb i łyżke mięsa do tego...
- Taverna na rynku- nie pamietam dokladnie nazwy, hiszpańska restauracja, bardzo dobra paella, w dwie osoby można sie najesc za ok 30zł, ale malo miejsca w srodku
- Rodeo Drive na rynku- drooogo. Hamburger za 25-30zl, dość suchy, mieso niedoprawione, glowne dania za 40-50zl, za to maja przepyszne pieczone ziemniaczki i smazone skrzydelka, i dobra, duza kawe za 6zl:p-)
-Pod Papugami na rynku- ceny jak wszędzie na rynku, czyli dośc wysokie, jedzenie bez jakiś większych rewelacji
-

Blogowy świat

Edytowane przez yoona
Czas edycji: 2010-09-14 o 13:49
yoona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-14, 13:37   #2
Zaczarowana18
Rozeznanie

Dot.: Wrocławianki i nie tylko- gdzie pysznie i niedrogo jeść?

Hej jak dla mnie pyszne obiady są w multifood STP,pewnie znasz A i są zniżki dla studentów

Edytowane przez Zaczarowana18
Czas edycji: 2010-09-14 o 13:39
Zaczarowana18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-14, 13:38   #3
nenowka152900
Zadomowienie

we Wrocławiu w centrum jest świetna naleśnikarnia! niestety nie znam dokładnego adresu ani nazwy ale może w google znajdziesz za 25 zł zjedliśmy sobie w 2 osoby do syta
Moj kolega zakochał się na zabój w... blond kelnerce i teraz ciągnie mnie do Wrocławia żeby znowu jechać 'na naleśniki'
Stary 2010-09-14, 13:41   #4
yoona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zaczarowana18 Pokaż wiadomość
Hej jak dla mnie pyszne obiady są w multifood STP,pewnie znasz A i są zniżki dla studentów
i w Magnolii niestety studentka juz nie jestem, pare razy tam bylam, spzinak super mają. ale to taki bar wlasnie, a ja to mam czasem ochote zeby mnie jakis kelner porozpieszczal...
Cytat:
Napisane przez nenowka152900 Pokaż wiadomość
we Wrocławiu w centrum jest świetna naleśnikarnia! niestety nie znam dokładnego adresu ani nazwy ale może w google znajdziesz za 25 zł zjedliśmy sobie w 2 osoby do syta
Moj kolega zakochał się na zabój w... blond kelnerce i teraz ciągnie mnie do Wrocławia żeby znowu jechać 'na naleśniki'
chodzi o tą na Ruskiej?niedaleko Rynku?

Blogowy świat

Edytowane przez yoona
Czas edycji: 2010-09-14 o 13:43
Stary 2010-09-14, 13:42   #5
LoieFuller
Raczkowanie

Gdyby Magda Gessler wpadła do Misia albo baru mlecznego na Hali Targowej - z pewnością byłoby gorąco

Ja sama jako studentka i wegetarianka. mam problem z jedzeniem na mieście. Czasem chodzę do Vegi ale nie ogólnie nie polecam, choć naleśniki z jabłkami nie są złe. Jestem ciekawa dalszych propozycji.
LoieFuller jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-14, 13:44   #6
yoona
Zakorzenienie

no właśnie cięzko o miejsce gdzie można dobrze zjeść..

Blogowy świat

Stary 2010-09-14, 14:37   #7
losux
Zadomowienie

ja jem w misiu DD i bazylii na wydziale:P

a tak to hmmm chyba wlasciwie nic nie zrobilo na mnie piorunujacego wrazenia:P ani smakowo ani jakosciowo ani cenowo, wiec bede podpatrywac:P

zdałam prawko!

kg 51-50-49-48-47-46-45-...

boczki 78-76-74-72-70...

udo 52-51-50-49-48..

łydka 34-33-32-32-30..

ramiona 27-25-23-21...
losux jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-14, 14:38   #8
Li O
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez LoieFuller Pokaż wiadomość
Gdyby Magda Gessler wpadła do Misia albo baru mlecznego na Hali Targowej - z pewnością byłoby gorąco
Wolę nie wiedzieć dlaczego, ale ja właśnie w Misiu jadłam najlepsze naleśniki z serem w swoim życiu, przy czym ogólnie wiele ich nie jadłam, to mogę się nie znać
Też jestem ciekawa gdzie można niedrogo zjeść dobry posiłek...
Stary 2010-09-14, 14:48   #9
shimmmy
Zadomowienie

a ja polecam
- w Arkadach chińskie jedzonko "Małe Chiny". Za 11 zł dostajecie makaron lub ryż z czym chcecie (porcja ogromna)
- w Pasażu Grunwaldzkim "North Fish", jak dla mnie rewelacja!!! Płacimy za rybkę (panga np za 14zł, łosoś wędzony 18) a dodatki mamy za free. Co lepsze nakładamy ich ile chcemy
- i niedaleko ul. Szewskiej... tak jakbyśmy szli ulicą Szewską w stronę Kameleona, przechodzimy to duże skrzyżowanie i po lewej stronie mamy chińską knajpę. Z zewnątrz kiepsko wygląda, ale w środku raj dla podniebienia i kieszeni studenta
shimmmy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-14, 14:51   #10
yoona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Li O Pokaż wiadomość
Wolę nie wiedzieć dlaczego, ale ja właśnie w Misiu jadłam najlepsze naleśniki z serem w swoim życiu, przy czym ogólnie wiele ich nie jadłam, to mogę się nie znać
Też jestem ciekawa gdzie można niedrogo zjeść dobry posiłek...
wszyscy ciekawi a nikt nie wie

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ----------

Cytat:
Napisane przez shimmmy Pokaż wiadomość
a ja polecam
- w Arkadach chińskie jedzonko "Małe Chiny". Za 11 zł dostajecie makaron lub ryż z czym chcecie (porcja ogromna)
- w Pasażu Grunwaldzkim "North Fish", jak dla mnie rewelacja!!! Płacimy za rybkę (panga np za 14zł, łosoś wędzony 18) a dodatki mamy za free. Co lepsze nakładamy ich ile chcemy
- i niedaleko ul. Szewskiej... tak jakbyśmy szli ulicą Szewską w stronę Kameleona, przechodzimy to duże skrzyżowanie i po lewej stronie mamy chińską knajpę. Z zewnątrz kiepsko wygląda, ale w środku raj dla podniebienia i kieszeni studenta
co do pogrubionego- jadlam to w Arkadach,ale na rynku w jednym z malych lokali z kebabami daja identyczne dania, tez w takich kubelkach, makaron lub ryz, za 10,90, a porcja dwa razy wieksza niz w Arkadach to moje ostatnie odkrycie

Blogowy świat

Stary 2010-09-14, 15:06   #11
Karaluszysko
Wtajemniczenie

Na Grunwaldzkiej jest taka malutka restauracja "Dobre jedzonko" (koło ołówka i kredki). Pierogi mają przepyszne!
Karaluszysko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-14, 15:12   #12
trocka8
Wtajemniczenie

polecam Cegielnię na Więziennej. wielkie porcje pysznych makaronów z różnymi dodatkami. micha penne ze szpinakiem, oliwkami, fetą [bez mięsa] kosztuje chyba 12 złotych a jeszcze nigdy nie udało mi się zjeść całej
trocka8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-14, 15:20   #13
Diablica z Tasmanii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yoona Pokaż wiadomość
Zainspirowana ostatnimi Kuchennymi Rewolucjami i obrzydliwym zepsutym mięchem, pytam, gdzie jecie?
Taki wątek polecający
Chodzi mi głównie o smaczne jedzonko,przytulne miejsce no i żeby jakoś bardzo nie osłabiało budżetu. Mieszkam we Wro od 5 lat i w sumie mało takich lokali znam ( i nie chodzi mi o bary mleczne, bardziej o restauracje).
Ze swojej strony mogę polecić Mexican Restaurant na Szewskiej- za ok 25 zł można pysznie zjeść a i obsługa naprawdę super.
Zachęcam do dzielenia się

Edit: to może jeszcze dopiszę swoje spostrzeżenia o innych miejscach gdzie byłam:

- Pizzeria Pod Strusiem- bardzo dobre pizze, takie inne, np z sałatą i salsą ale cena jak na pizze wysoka
-Chaczapuri przy rynku- gruzińska knajpka, dobre i niedrogie jedzenie i dość dużo,ale trzeba uważać, co się zamawia, najlepiej się dopytac, bo raz mój TŻ dostal ogromny suchy chleb i łyżke mięsa do tego...
- Taverna na rynku- nie pamietam dokladnie nazwy, hiszpańska restauracja, bardzo dobra paella, w dwie osoby można sie najesc za ok 30zł, ale malo miejsca w srodku
- Rodeo Drive na rynku- drooogo. Hamburger za 25-30zl, dość suchy, mieso niedoprawione, glowne dania za 40-50zl, za to maja przepyszne pieczone ziemniaczki i smazone skrzydelka, i dobra, duza kawe za 6zl:p-)
-Pod Papugami na rynku- ceny jak wszędzie na rynku, czyli dośc wysokie, jedzenie bez jakiś większych rewelacji
-
Dla mnie lipa z tym Mexican nie dość, że małe porcje to na dodatek drogo.
Za to zgodzę się ze Strusiem, dobra ta pizza

Ze swojej strony moge polecić Alladin's na Odrzańskiej za około 20 zł dostaniecie prawie kilogram jedzonka. Macie do wyboru dania mięsne, wegtarianskie, pizze itd...
Minusem knajpki jest ilość klientów. W weekend zdobycie wolnego miejsca graniczy z cudem. Poza tym brak klimatyzacji.

Mark Twain

Edytowane przez Diablica z Tasmanii
Czas edycji: 2010-09-14 o 15:23
Diablica z Tasmanii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-14, 15:25   #14
yoona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez trocka8 Pokaż wiadomość
polecam Cegielnię na Więziennej. wielkie porcje pysznych makaronów z różnymi dodatkami. micha penne ze szpinakiem, oliwkami, fetą [bez mięsa] kosztuje chyba 12 złotych a jeszcze nigdy nie udało mi się zjeść całej
zapisuje w kajeciku
Cytat:
Napisane przez Diablica z Tasmanii Pokaż wiadomość
Dla mnie lipa z tym Mexican nie dość, że małe porcje to na dodatek drogo.
Za to zgodzę się ze Strusiem, dobra ta pizza

Ze swojej strony moge polecić Alladin's na Odrzańskiej za około 20 zł dostaniecie prawie kilogram jedzonka. Macie do wyboru dania mięsne, wegtarianskie, pizze itd...
Minusem knajpki jest ilość klientów. W weekend zdobycie wolnego miejsca graniczy z cudem. Poza tym brak klimatyzacji.
hmm..no ja wiem? dla mnie 3 tortille wypchane warzywkami i mieskiem to calkiem sporo
a w tym Alladinie to kebab jest?

Blogowy świat

Stary 2010-09-14, 15:34   #15
Diablica z Tasmanii
Zakorzenienie

Niestety jest tylko pita

Nie ukrywam lubię dobrze i dużo zjeść i mi tak malizną jechało

Mark Twain

Czas edycji: 2010-09-14 o 15:36
Stary 2010-09-14, 15:53   #16
yoona
Zakorzenienie

no mialam na mysli czy takie kebabowe dania czy tez mozna cos innego zjesc, jakies zestawy, miesko, pieczone ziemniaczki warzywka...
kurcze glodna jestem:/

Blogowy świat

Stary 2010-09-14, 16:00   #17
Diablica z Tasmanii
Zakorzenienie

Cytat:
no mialam na mysli czy takie kebabowe dania czy tez mozna cos innego zjesc, jakies zestawy, miesko, pieczone ziemniaczki warzywka...
kurcze glodna jestem:/
Aaa wybacz nie kumata jestem

Oczywiście, masz np:
zestaw o nazwie gyros szeherezada specjal
W jego skład wchodzi: zestaw 3 surówek, frytki ryż lub ziemniaczki do wyboru mięsko gyros, które posypane jest żółtym serem i zapieczone. A i jeden z 4 sosów do wyboru: czosnkowy, musztardowy, paprykowy i jeszcze jeden.

Z warzyw, możesz wybrać Chordołata czyli warzywa pospane taką fajną mieszanką przypraw i standardowo do tego surówki, sos i frytki.

Czasami jest promocja na browarka, zamawiając jakiś zestaw dostaniesz go w promocyjnej cenie

W lokalu można palić i jeśli masz ochotę możesz zamówić sziszkę

Mark Twain

Czas edycji: 2010-09-14 o 16:06
Stary 2010-09-14, 16:21   #18
trocka8
Wtajemniczenie

na Kuźniczej chyba też jest taka naleśnikarnia, jadłam tam parę razy takie bardziej zaawansowane nalesy [jakieś szpinaki, tuńczyki] i bardzo dobrze były, ceny do 15 złotych z tego co pamiętam
Stary 2010-09-14, 16:28   #19
Li O
Wtajemniczenie

Heh, ja też zgłodniałam Idę do kuchni po żurek

A przypomniało mi się... My z TŻ najczęściej jeśli już jemy na mieście to chodzimy do Sphinx'a. Może ceny nie są najniższe, ale za zestaw shoarma delikatna (drobiowa) płacimy 20 zł a porcje są bardzo duże. Do każdego zestawu są 3 sosy gratis i mała pita. Ja zawsze mięsko wkładam do pity, którą pakuję sobie na później, a resztę zjadam na miejscu, bo nie cierpię zostawiać jedzenia, a nie jestem w stanie zjeść wszystkiego.

Edytowane przez Li O
Czas edycji: 2010-09-14 o 16:30
Li O jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-14, 16:43   #20
Lux_Aeterna
Raczkowanie

Aż się zarejestrowałam, żeby napisać w tym temacie

Mam wydział praktycznie w Rynku, tak więc knajpy w okolicach centrum mam oblatane.
Mój numer 1 to wspominana już Cegielnia- zapiekane makarony są świetne, tak samo jak sałatki(polecam hawajską!), podawane w bardzo dużych miskach. Nie polecam ciabat- kiedyś były naprawdę duże i sycące, teraz za 9zł dostajemy mała bułkę. Super są śniadania- mega duża bułka z serem/szynką, kawa, herbata do wyboru.
STP- szpinak, kotlet z kurczaka, pieczone ziemniaki, dużo sałatek do wyboru, świetne! Do tego 15% zniżki dla studentów, wielki obiad za ok.12zł.
Mexicana- dobre i dużo, ale już nie tak tanio, raczej od święta niż na codzień.
YammiWrap- dostępne w Marino i na rynku, uwielbiam ich wrapy, mają tylko jeden minus- są za małe jak na obiad, raczej na mały głód.
KebabHut, ale ten pod wiaduktem koło Arkad- jeżeli gyros, to tylko tam, mniam, ten jogurtowo-miętowy sos!
Pizzeria Taormina- raczej dla mieszkanek Gaju,Hub i okolic, pizza na cieście tak cienkim, że prawie naleśnikowym, jeżeli ktoś taką lubi, to tu mają najlepszą.
Dobre śniadania są też w Czeskim Filmie- naleśniki, parówki itd

Zdecydowane nie:
Ta hinduska resturacja przy rynku- porcja ryżu z ledwie widzialnymi kawałkami mięsa, suche i po prostu niedobre.

Wszystko będzie dobrze, ale jeszcze nie dziś!
Lux_Aeterna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-14, 16:49   #21
beaucoup
Zadomowienie

ja bardzo lubie Mexicanę! Wg mnie smaczne jedzenie i wcale nie takie małe porcje, plus pyszna margarita
Sphinx'a też lubię, już ktoś wspominał shoarmę drobiową, albo piers z kurczka pod serem- pycha!
STP- za szpinak i kotlety drobiowe z papryka, cebulą <3
Gruzińskie chapuri też lubię.
W rynku jest karczma pod szczęsliwym kupcem i mają tam bardzo smaczną pizze za 12zł. \
plus mój uczelniany bar! pyyycha (na koszarowej
Tyle mi na razie przychodzi do głowy.

Cytat:

A przypomniało mi się... My z TŻ najczęściej jeśli już jemy na mieście to chodzimy do Sphinx'a. Może ceny nie są najniższe, ale za zestaw shoarma delikatna (drobiowa) płacimy 20 zł a porcje są bardzo duże. Do każdego zestawu są 3 sosy gratis i mała pita. Ja zawsze mięsko wkładam do pity, którą pakuję sobie na później, a resztę zjadam na miejscu, bo nie cierpię zostawiać jedzenia, a nie jestem w stanie zjeść wszystkiego.
a myslałam, ze tylko ja zabieram w tym chlebku jedzenie do domu

Edytowane przez beaucoup
Czas edycji: 2010-09-14 o 16:53
beaucoup jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-14, 16:55   #22
plywok
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nenowka152900 Pokaż wiadomość
Cytat:

chodzi o tą na Ruskiej?niedaleko Rynku?
na ruskiej nie ma naleśniakarni. no chyba, że o czymś nie wiem może chodziło o kuźniczą. akurat ulizka odchodząca od rynku.
Cytat:
Napisane przez shimmmy Pokaż wiadomość
a ja polecam

ten lokal ma jakąś nazwę? bo bym obadała skoro dobre a i tanie

Cytat:
Napisane przez Lux_Aeterna Pokaż wiadomość
Dobre śniadania są też w Czeskim Filmie- naleśniki, parówki itd

Zdecydowane nie:
Ta hinduska resturacja przy rynku- porcja ryżu z ledwie widzialnymi kawałkami mięsa, suche i po prostu niedobre.
czeski film ma dobre naleśniki. to prawda. i drinki, shake, koktajle

a jeżeli mowa o hinduskiej restutaracji na ruskiej koło pizzeri pod strusiem to już jej nie ma. padła

(;
plywok jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-14, 17:07   #23
Lux_Aeterna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez plywok Pokaż wiadomość

a jeżeli mowa o hinduskiej restutaracji na ruskiej koło pizzeri pod strusiem to już jej nie ma. padła
Chodzi mi o Masala Grill&Bar, nie mogłam sobie przypomnieć nazwy, ale od czego jest wujek Google. ;p

Wszystko będzie dobrze, ale jeszcze nie dziś!
Lux_Aeterna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-14, 17:17   #24
yoona
Zakorzenienie

Cytat:

tez lubie Sphinxa ale szczerze mowiac dosc juz mam tych sharm, gyrosow i kebabow...
Cytat:
Napisane przez beaucoup Pokaż wiadomość
ja bardzo lubie Mexicanę! Wg mnie smaczne jedzenie i wcale nie takie małe porcje, plus pyszna margarita
Sphinx'a też lubię, już ktoś wspominał shoarmę drobiową, albo piers z kurczka pod serem- pycha!
STP- za szpinak i kotlety drobiowe z papryka, cebulą <3
Gruzińskie chapuri też lubię.
W rynku jest karczma pod szczęsliwym kupcem i mają tam bardzo smaczną pizze za 12zł. \
plus mój uczelniany bar! pyyycha (na koszarowej
Tyle mi na razie przychodzi do głowy.

a myslałam, ze tylko ja zabieram w tym chlebku jedzenie do domu
oj tak
a pod szczesliwym kupcem faktycznie, pizza dobra i tania
Cytat:
na ruskiej nie ma naleśniakarni. no chyba, że o czymś nie wiem może chodziło o kuźniczą. akurat ulizka odchodząca od rynku.

ten lokal ma jakąś nazwę? bo bym obadała skoro dobre a i tanie

a to moze faktycznie na Kuzniczej, widocznie cos mi sie pokrecilo
Cytat:
Napisane przez Lux_Aeterna Pokaż wiadomość
Chodzi mi o Masala Grill&Bar, nie mogłam sobie przypomnieć nazwy, ale od czego jest wujek Google. ;p
dzieki za ostrzezenie, bo mialam kiedys ochote sie tam wybrac. a zna ktoś jakas dobra indyjska knajpke? albo tajską?

jeszcze mi sie przypomnialo, ze jadlam na Rynku w Kuchni Polskiej czy czyms takim. bardzo smaczne, moge polecic, ale to tak raczej od swieta, bo za obiad okolo 30-40zł.

Blogowy świat

Stary 2010-09-14, 18:39   #25
trocka8
Wtajemniczenie

Cytat:
bardzo dobre driny [i tanie!] są też w Altanie, na bocznej od kuźniczej, koło tych wszystkich budek i żelków. super driny z piwa z różnymi dodatkami
Stary 2010-09-14, 18:54   #26
yoona
Zakorzenienie

a ja lubie dzbanki z Salvadora (szczegolnie niebieski )

Blogowy świat

Stary 2010-09-14, 19:02   #27
plywok
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez trocka8 Pokaż wiadomość
bardzo dobre driny [i tanie!] są też w Altanie, na bocznej od kuźniczej, koło tych wszystkich budek i żelków. super driny z piwa z różnymi dodatkami
potwierdzam altane.

(;
plywok jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-14, 19:09   #28
girl99
Zakorzenienie

a ja polecam piramide i sphinxa

Vamos España
girl99 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-14, 19:15   #29
komicznie
Wtajemniczenie

MultiFood STP (magnolia), Wook (chińskie żarełko na Pasażu ), Subway, Naleśniki W renomie, Go green ;-)
Stary 2010-09-14, 19:38   #30
Karaluszysko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez girl99 Pokaż wiadomość
a ja polecam piramide i sphinxa
Piramida ma pyszne jedzenie Mogłabym tam wcinać przez cały czas
Karaluszysko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości