|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
potrzebna zmiana
mam 14 lat potrzebuje pomocy w doborze fryzury makijarzu oraz ubran mam 150cm warze 60 kg
![]() :pros i:
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: potrzebna zmiana
Myślę, ze fryzura jest w porządku!
Zdecydowaie zrezygnowałabym z różowych bluz z czaszkami. Mogłabyś spróbować połączyć gładkie+wzór.Np. czysta biała bluzka do tego spódnica w kratę i kargdigan też gładki. Nie bawiłabym się w łączenie wzorów, ani nawet kratki z kratką, bo to dziwnie wygląda. Mogłoby też być koszulka w kratkę i dotego zwykłe rurki
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
A co do makijażu, to masz tak śliczna buźkę, żę w życiu nie nałożyłambym grama podkładu. Jeśli makijaż nie jest konieczności niezbęna do ukrycia czegoś to szkoda w tak wczesnym wieku katować skórę.
)
"Niektórzy uważają, że piłka nożna jest kwestią życia i śmierci. Jestem rozczarowany takim podejściem. Zapewniam, że jest czymś znacznie, znacznie ważniejszym." B.Shankly Blue heart forever - CFC Zapuszczam wloski o9.11.2013 --> CP 13.01.2014 --- 44,5 cm |
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
wygladasz fajnie ja bym zmienila tylko ciuchy, tak jak pisaly dziewczyny proste topy, kardigany i rurki, do tego bizuteria i np mocniejszy akcent kladz na buty i torebki, teraz zimno jest wiec jakis fajny szalik, stan przed lustrem i przykladaj do siebie rozne ubrania-okresl w jakich kolorach Ci najlepiej i kupuj bluzki swetry w tych kolorach np jesli pasuja Ci klasyczne kolory to kupuj biale czarne szare bluzki, jesli np pasuja Ci brazy to kupuj tez beze, kamel itp tak by po otworzeniu szafy rzeczy do siebie pasowaly by mozna bylo je zestawiac
i w wieku 14lat nie ma co wymyslac z makijazami... |
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
W Twoim wieku raczej bym się tak ostro nie malowała
![]()
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
masz przepiekną cere i cudowne brązowe oczka, piekny kolor włosów świetnie pasujący do karnacji i oczu tutaj bym nie zmieniała nic! jesli chodzi o kolory stawiam na kolory,które podkreslą Twój piekny kolor skóry: żółty,pomarańcz,zielony,n iebieski,ale faktycznie tak jak dziewczyny pisały ubrania bez wzorków itp stawiaj na prostotę! ja osobiście odradzam rurki,uważam,że najlepiej wyglądaja w nich wysokie szczupłe dziewczyny i mojej opini nic nie zmieni,kupuj spodnie proste,byleby nie rurki! możesz dodać obcasik i np żółtą koszulke z napami itp
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
a jaki krój bluzek ?? jakiej długości spódniczki? może pasek ??na bluzkę ?/doradźcie a i dziękuje za cenne rady powyżej
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
bluzka np. może być zwykła grantowa bokserka i kwiecista spódniczka z wyższym stanem do pół uda, balerinki, geterki i koniecznie jakiś wisior, bardzo łądnie wygląda
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
Jeśli chodzi i makijaż, to zrezygnuj z mocnej kreski w środku oka. Maluj tylko rzęsy i pamiętaj o dokładnym demakijażu. Piękna cera - wystarczy trochę różu na policzki i bezbarwny błyszczyk i wyglądasz naturalnie i świeżo. Poza tym, jesteś bardzo młoda, nie postarzaj się makijażem.
W kwestii ubrań też pozostań nastolatką, ubieraj się wygodnie, nie zapominaj o kolorach, bądź sobą! |
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Zgadzam się z opiniami poprzedniczek
![]() Jeśli chodzi o kolory ubrań to wg mnie najlepiej zielenie, brązy, beże, turkus.. Zrezygnuj z różowego, chyba nie bardzo do Ciebie pasuje ![]() Poza tym, może jakieś legginsy + tunika? Zwykłe, proste (gładkie!) ciemne spodnie (granatowe, czarne, brązowe). Jesteś młodziutka i masz śliczną buźkę, więc żadnych pudrów/podkładów/fluidów! Ewentualnie tusz (chociaż bez niego też masz chyba ciemną oprawę oczu) i błyszczyk. Włoski też ładne i błyszczące.. broń Boże żadnych farb na nie! No.. to chyba tyle
|
|
#11 |
|
Konto usunięte
|
Wszystko jest ok, ale po co makijaż?:O
Masz dopiero 14 lat i nie warto niszczyć sobie twarzy podkładami itp. a kredka wewnątrz oka wygląda wg mnie nieładnie i nieestetycznie. |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
Szczerze powiedziawszy - wyglądasz jak wymalowana 8 latka, masz jeszcze bardzo dziecinną twarz, co za tym idzie - makijaż jest Ci naprawdę zbędny. Na twoim miejscu zajęłabym się raczej wagą - trochę ruchu na co dzień, rower itd. do tego zdrowa dieta (bez coli, chipsów, batonów itp.) i powinnaś się wyrobić
|
|
|
|
#13 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Autorka prosiła o pomoc w innych kwestiach niż waga , a ty w tym momencie nie ładnie się zachowałaśizka114 nie maluj się bo to Ci niepotrzebne, najwyżej błyszczykiem się maznij włosy też masz ok. Co do ubioru to zrezygnuj z tych czaszek, moze jakas fajna spódniczka i bluzka?
|
|
|
|
|
#14 |
|
Przyczajenie
|
dziękuje za odpowiedzi jesteście bardzo miłe :P:P
|
|
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:35.

Zdecydowaie zrezygnowałabym z różowych bluz z czaszkami. Mogłabyś spróbować połączyć gładkie+wzór.