![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() (: JESIEŃ U EVANGELINE :) piękne XS/S/M ZAPRASZAM!!!
WĄTEK TYMCZASOWO NIEAKTUALNY
Hej dziewczyny! ![]() Witam w moim wątku wymiankowym. Czas na jesienną wymianę szafy ![]() Być może znajdziecie tutaj coś dla siebie ![]() - rozpinane kardigany w róóóóóóżnych kolorach ![]() - ciekawe tuniki / sukienki na jesień - fajne buty rozmiar 36/37 - chusty, długie wisiory i ciekawe bransoletki ![]() Aktualnie nie przy wszystkich rzeczach umieściłam dokładne wymiary, nadrobię to w najbliższym czasie ![]() Edytowane przez evangeline Czas edycji: 2010-11-04 o 19:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: (: JESIEŃ U EVANGELINE :) piękne XS/S/M ZAPRASZAM!!!
SPÓDNICE 1. Spódnica bombka Atmosphere [WYMIANA mhm0808] czarna w czerwone róże. Bardzo modny motyw kwiatowy. Spódnica była sporadycznie używana, jej stan stan jest jest idealny, nie nosi żadnych śladów użytkowania. Oto dokładne wymiary spódnicy: Rozmiar 38 (wypada małe) szerokość w pasie 35,5 - 36 cm [WYSOKI STAN] szerokość na dole 59 2. Spódnica mini Atmosphere kolor fioletowy. Sklada się z kilku warstw koronkowych falban, pięknie się uklada. Bardzo efektowna, zwraca uwagę. Zapinana z boku na zamek. Spódnica była sporadycznie używana, jej stan stan jest idealny, nie nosi żadnych śladów użytkowania.Oto dokładne wymiary spódnicy: Rozmiar 36 długość całkowita 38 cm szerokość w pasie 35 - 36 cm [WYSOKI STAN] biodra - 39-41 cm 3. Spódnica mini jeansowa super fason i kolorystyka, styl vintage, delikatnie podniszczana, biodróweczka Rozmiar 34/36 długość całkowita 28 cm szerokość w pasie 37 cm 4. Spódnica w kwiaty Reserved jasna spódnica w modny motyw kwiatowy, rozmiar S Edytowane przez evangeline Czas edycji: 2010-09-21 o 10:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
BLUZKI / KOSZULE
1. Koszula Orsay, zielona koszula w kolorze ziemnej zieleni, bufiaste rękawki, dopasowana 2. Bluzka Reserved czerwona bluzka Reserved, bufki, nowa bez metek, tylko raz przymierzona 3. Czarna koszula Qiosque [nerola] czarna koszula Qiosque, długi rękaw, na plecach wyszywany ozdobny motyw 4. Bluzeczka H&M, kolekcja lato 2010 [DOKŁADKA 19 październik] śliczna bluzka / tunika w biało - czarne paseczki, rękawki z falbanek, rozmiar 36 Edytowane przez evangeline Czas edycji: 2010-10-31 o 19:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
TUNIKI 1. Tunika Atmosphere [wymiana kamikaze51] śliczna tunika w kolorze ciemnoniebieskim, dekolt woda, ozdobiona na ramionach 2. Tunika w kwiaty [nerola] beżowa tunika w szare kwiaty z dodatkiem srebrnym, dopasowana, z wszytym paskiem do zawiązywania np. na kokardę, elastyczna długość - 68 cm szerokość pod pachami - 32 cm Edytowane przez evangeline Czas edycji: 2010-10-31 o 19:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
SWETERKI / NARZUTKI 1. Ażurowa narzutka, bolerko [nerola] piękne bolerko w kolorze błękitnym (zgaszony błękit), kupione w sklepie Orsay, ale wycięłam metki, żeby nie prześwitywały przez ażur ![]() Edytowane przez evangeline Czas edycji: 2010-10-31 o 19:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
BIŻUTERIA 1. Czarne korale 2. Naszyjnik z perełkami 3. Naszyjnik brązowy 4. Bransoletka fioletowa 5. Bransoletka plastikowa czarna 6. Bransoletka plastikowa żółta |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA 24 WRZEŚNIA
1. Sukienka / tunika Vila [wymiana kamikaze 51] kolor: ciemny fiolet rozmiar z metki: S dokładne wymiary: długość - 76 cm, szerokość pod pachami 32-38 cm (jest rozciągliwa) Bardzo fajna bawełniana sukienka, dekolt typu woda, pod spodem ażurowa część ze srebrnymi cekinkami U dołu posiada maleńką dziurkę / zahaczenie - 5 mm, bardzo słabo widoczne przy użytkowaniu Super do legginsów, rajstop, bardzo fajnie się prezentuje. 2. Szorty Atmosphere kolor: szare rozmiar z metki: 8/36 dokładne wymiary: długość - 22 cm, szerokość - 35/36 cm Super szorty, praktycznie nienoszone, nogawki bufki 3. Bluzka / tunika Next kolor: ciemny fiolet (na zdjęciach wyszedł niebieski, ale w rzeczywistości do ciemny fiolet) rozmiar z metki - 38 dokładne wymiary: długość - 51 cm, szerokość pod pachami - 37 cm Super bluzeczka wiązana na szyi, gołe plecy, świetna na imprezę i na lato. Bardzo oryginalna, na dekoldzie ażurowa koronka, na dole falbanka i koronka. 4. Bokserka Carry kolor: beżowy w czerwone i czarne paseczki rozmiar z metki: S dokładne wymiary: dlugość - 48 cm, szerokość pod pachami - 32 cm Bardzo oryginalna i wygodna bokserka Carry, na plecach ozdobny warkocz. 5. Biżuteria: - czarne korale H&M - ciemnofioletowe korale Grey Wolf Edytowane przez evangeline Czas edycji: 2010-10-04 o 18:12 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
dokładka 2
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
coś za tunikę atmo?
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
hej
podoba mi się tunika atmosphere ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Tak,jestem zaineteresowana.
![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Z tego,co pamietam,to była mowa o sukience z Camaieau??? Może wrzuc linka. ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Dobrze,ja jestem chętna. Tylko z góry uprzedzam,że ze wzgl na sytuację w domu nie bardzo u mnie z czasem/wychodzeniem na pocztę. Ale mam nadzieję,że sie wszystko uda. Zaprasdzam na pw. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za tunikę atmo z 4 postu??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
Podoba mi się bluzka Reserved i tunika Atmo...
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
up
---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
1. Tunika Atmosphere
śliczna tunika w kolorze ciemnoniebieskim, dekolt woda, ozdobiona na ramionach może coś u mnie ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
1. Koszula Orsay, zielona
koszula w kolorze ziemnej zieleni, bufiaste rękawki, dopasowana coś za? jaki to rozmiar? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
niestety będzie za mała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nie moje rozmiarki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:58.