|
Notka |
|
Konkurs Delia Cosmetics – Koloryzacja w domu? Nic trudnego! Uwaga! Weź udział w konkursie i wygraj jeden z dziesięciu mega-zestawów Delia, w skład których wchodzą kosmetyki do pielęgnacji włosów oraz kosmetyki kolorowe. Co musisz zrobić? Weź udział w dyskusji, załóż swój wątek na tym dedykowanym forum. Opowiedz o swoich przygodach i doświadczeniach z koloryzacją w domu, sprawdzonych sposobach na szybkie, łatwe i przyjemne farbowanie włosów. |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
oto jak pewna blondynka zaczęła farbować włosy ... :)
taa..
chyba każda z nas przynajmniej raz w zyciu pragnęła zostać blondynką .. ale wbrew pozorom nie jest to takie łatwe.. bo nie wystarczy po prostu nałożyć farby, odczekać te 40 min i spłukać .. do dziś niektóre z nas nie śpią po nocach ![]() ![]() Dziesiątki przetestowanych farb, kremów koloryzacyjnych i odzywek a ja nadal próbuję .. no a teraz pragnę również z Wami podzielić się moimi doświadczeniami .. bo w gruncie rzeczy blond , to nie taka łatwa sprawa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: oto jak pewna blondynka zaczęła farbować włosy ... :)
to podziel się nimi
![]() ![]()
#3 |
Przyczajenie
|
blond jest naprawde cięzko uzyskać najbardziej u dziewczyn które mają ciemne włosy, trzeba je kilkakrotnie rozjaśniac ale z przerwami oczywiście no i pierwsze rozjaśnianie jest najgorsze bo nie raz wychodzi taki miedziany kolor i z takimi trzeba sie męczyć do następnego rozjaśniania
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
![]() czekamy na zdjęcia ![]() ciekawa jestem jak innym udają się przygody z blondem
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
1.
rozjaśniaczem mi zrób ! ![]() takie słowa padły jak to siostra chciała dać mi na głowę zwykłą farbę .. ![]() ale ja sie uparłam .... ii dostałam kurczaka ![]() zdjęcia co prawda nie mam ale mogę Was ostrzec że Palette daje właśnie taki efekt ... (i do tego niszczy włosy) ![]() no i to właśnie byłby jedyny produkt do rozjaśniania, którego nie polecam kiedy decydujecie się na koloryzację w domu :P Edytowane przez madzia3333 Czas edycji: 2010-09-29 o 12:51 |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:51.