|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Radykalna zmiana... tylko czy bedzie pasowac :(
Uff Zacznę od początku. Zawsze miałam cienkie, jasne włosy. po ciązy jeszcze bardziej się przerzedziły i wyglądają bardzo... nijako.
Są średniej wielkości ( lekko za ramiona) i nie cierpię ich. Nie mogę ich rozpuścić, bo po jakimś czasie wygladają jak posikane strąki ;/ musiałabym co 10 minut je rozczesywać ;/ Mam ogormną ochotę je obciąć do długości, jak ma ta dziewczyna: img269.imageshack.us Ale nie wiem, czy takie ścięcie by mi pasowało. Dodam, że zamierzałabym je rano suszyć głową w dół, ( + pianka ) gumą lekko "nadstawiać" i psikać lakierem, zeby nie oklapały, ale boje sie, ze w praktyce nie bedzie tak kolorowo i bede wygladac jak... no własnie. Dodaje swoje zdjęcie ( błagam o wyrozumialosc XD xD XD ) i licze na Wasze opinie. Naprawdę nie chce zostac przy tej długosci: img214.imageshack.us Zdjęcie z rana, bez makijazu ani tym podobne http://www.benc.pl/static/templates/...ts/smilie1.gif) Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2010-09-30 o 17:47 Powód: zdjecia zaläczamy w zaläcznikach/regulamin |
|
|
|
|
#2 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Radykalna zmiana... tylko czy bedzie pasowac :(
Cytat:
![]() masz szczupłą twarz wiec taka długość jest odpowiednia Jestem jak najbardziej "za" !
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
też bym cięła bardzo ładna fryzurka, myślę, że będzie pasować
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Ja miałam podobny problem z włosami, z których robiły się strąki. Powodem były oczywiście zniszczone farbowaniem włosy, które był przesuszone. Wkurzyłam się i postanowiłam zmienić fryzurę radykalnie, bo po co trzymać brzydkie włosy. Mam ścięte podobnie jak na fotce i zapuszczam od nowa...Traktuje to jako konieczną zmianę, a włosy lepiej się układają...Według mnie będzie pasowała Tobie taka fryzura, więc śmiało do dzieła
.
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Także jestem zdania, że będzie Ci ładnie w takim ścięciu.
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
I po zmianie
![]() http://img192.imageshack.us/img192/8628/zdjcie0036b.jpg Bardzo mi się podoba Ale zacznę włosy układać w drugą stronę, żeby tak odstawały, jakos lepiej mi się to widzi Ale tak jak na zdjeciu tez jest dobrze i jestem zadowolona
Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2010-10-02 o 18:28 Powód: zdjecia zaläczamy w zaläcznikach/regulamin |
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
ładnie
pasują Ci takie włoski
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
O wiele Ci ładniej w takich włosach.
|
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
Dziekuje bardzo
)
|
|
|
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo fajnie wyszło, zmiana ewidentnie na lepsze! Staraj się tak jak mówiłaś suszyć włosy z głową w dół, używać kosmetyków zwiększających objętość, ewentualnie tapirować je na wielkie wyjścia, powodzenia
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Konto usunięte
|
Bardzo pozytywna zmiana
|
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
super zmiana!! zupełnie inaczej wyglądasz i o wiele korzystniej!! tylko nie rób nic z kolorem bo masz sliczny!!
|
|
|
|
|
#14 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Przyczajenie
|
Bardzo fajna fryzurka.Brawo za odwagę wiem,że trudno zdecydować się na obcięcie jeśli ma się długie włosy. Bardzo korzystna zmiana .
|
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
Włosy owszem możesz suszyć z głową w dół tylko pamietaj żeby nie suszyc pod włos bo znowu bedzie Ci sie robic sianko
ale tak to ślicznie
|
|
#17 |
|
Rozeznanie
|
w krótkiej fryzurce zdecydowanie lepiej
"...bo ona ona różne ma imiona jedni wołają ją miłość inni zgaga pieprzona bo ona ona imiona różne ma jedni wołają ją szczęście niepojęte inni pani na K." Początki bloga http://okiembehemotkota.blogspot.com Moje amatorskie fotki: http://kasita.flog.pl/ |
|
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
nie będę oryginalna; super
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:21.

.