|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
H&M
Wizażanki z Warszawy!
Wiem, że w Warszawie H&M jest w pięciu miejscach, ale interesuje mnie, w którym z nich jest najobszerniejszy dział w modą ciążową i niemowlęcą? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
H&M
Wizażanki z Warszawy!
Wiem, że w Warszawie H&M jest w pięciu miejscach, ale interesuje mnie, w którym z nich jest najobszerniejszy dział w modą ciążową i niemowlęcą? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Re: H&M
Nie byłam we wszystkich ale z mojego doświadczenia wynika, że to będzie ten w centrum przy Galerii Centrum - sama tam kupuję ubrania dla córeczki
pozdrawiam Justyna |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Nie byłam we wszystkich ale z mojego doświadczenia wynika, że to będzie ten w centrum przy Galerii Centrum - sama tam kupuję ubrania dla córeczki
pozdrawiam Justyna |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
jesli chodzi o modę dla niemowląt to polecam firme Kapphal. ubranka sa poprostu przesłodkie!! dośc duzo ciążowych ubrań jest tez w mothercare - ubranka dla misiów tez maja słiczne ale troche droższe, mimo to warto je kupic bo sa świetne jakościowo. wiem ,że pytasz o H&M, ale tak się jakos rospisałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
jesli chodzi o modę dla niemowląt to polecam firme Kapphal. ubranka sa poprostu przesłodkie!! dośc duzo ciążowych ubrań jest tez w mothercare - ubranka dla misiów tez maja słiczne ale troche droższe, mimo to warto je kupic bo sa świetne jakościowo. wiem ,że pytasz o H&M, ale tak się jakos rospisałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Dziękuję, Dziewczyny!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Dziękuję, Dziewczyny!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
polecam zajrzeć do Cubusa [np. w Klifie - tam na pewno jest dział dziecięcy] - tam też jest sporo rzeczy dla dzieci - ceny atrakcyjne a jakość doskonała.
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
polecam zajrzeć do Cubusa [np. w Klifie - tam na pewno jest dział dziecięcy] - tam też jest sporo rzeczy dla dzieci - ceny atrakcyjne a jakość doskonała.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:15.