|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Aaaaaaaaa...!!! :DD
Właśnie wróciłam od lekarza.
![]() Na 75% będzie... DZIEWCZYNKA!!! ![]() Na 100% dowiem się w środę, ale już dziś otwieram winko, bo dzidzia duża, zdrowiutka a w dodatku dostałam taaaaaaaką paczkę z kilkudziesięcioma najsłodszymi jakie w życiu widziałam ubrankami w kolorach kucyczkowych. ![]() Ale jestem dziś szczęśliwa!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Aaaaaaaaa...!!! :DD
Właśnie wróciłam od lekarza.
![]() Na 75% będzie... DZIEWCZYNKA!!! ![]() Na 100% dowiem się w środę, ale już dziś otwieram winko, bo dzidzia duża, zdrowiutka a w dodatku dostałam taaaaaaaką paczkę z kilkudziesięcioma najsłodszymi jakie w życiu widziałam ubrankami w kolorach kucyczkowych. ![]() Ale jestem dziś szczęśliwa!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Re: Aaaaaaaaa...!!! :DD
![]() ![]() a czy zauważyłyście, że Wizażanki będące obecnie w ciąży spodziewają się dziewczynek? to pewnie przez to przesiadywanie przed komuterem z otwartym wizażem podczas ciąży. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() a czy zauważyłyście, że Wizażanki będące obecnie w ciąży spodziewają się dziewczynek? to pewnie przez to przesiadywanie przed komuterem z otwartym wizażem podczas ciąży. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gość
|
gratz!
![]() ![]() dziewczynki slodkie sa ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Gość
|
gratz!
![]() ![]() dziewczynki slodkie sa ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Srdeczne gratulacjeee
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Srdeczne gratulacjeee
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
suuuuuuuuuuuuuper są dziewczynki.I te duże i te małe.
Gratulacje ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
suuuuuuuuuuuuuper są dziewczynki.I te duże i te małe.
Gratulacje ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Nie zapominajcie, że chłopcy też są fajowi. Ja mam takiego fajowego Adasia, pewnie dlatego, że kiedy byłam w ciąży nie znałam wizażu.
Pozdrawiam i serdecznie GRATULUJĘ!!!! Całuski dla malutkiej! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Nie zapominajcie, że chłopcy też są fajowi. Ja mam takiego fajowego Adasia, pewnie dlatego, że kiedy byłam w ciąży nie znałam wizażu.
Pozdrawiam i serdecznie GRATULUJĘ!!!! Całuski dla malutkiej! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
chłopczyki tez są fajańskie...
Mama Krzysiaczka |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
chłopczyki tez są fajańskie...
Mama Krzysiaczka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki są super. Oto moja Karolcia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki są super. Oto moja Karolcia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Hahahahahahahahahaha.
![]() Wczoraj bobas w moim brzuszku pokazał nam BARDZO DOKŁADNIE, że się mylimy i że on wcale nie zamierza być dziewczynką! ![]() Teraz to już nie na 75, ale na 100% pewne! ![]() A ja muszę zrobić drugie zakupy, bo w domu wszystko różowe. ![]() ![]() Strasznie się cieszę, bo okazał się zdrowiusieńki! ![]() Ufffffffffff. ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkie obecne i przyszłe mamy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Hahahahahahahahahaha.
![]() Wczoraj bobas w moim brzuszku pokazał nam BARDZO DOKŁADNIE, że się mylimy i że on wcale nie zamierza być dziewczynką! ![]() Teraz to już nie na 75, ale na 100% pewne! ![]() A ja muszę zrobić drugie zakupy, bo w domu wszystko różowe. ![]() ![]() Strasznie się cieszę, bo okazał się zdrowiusieńki! ![]() Ufffffffffff. ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkie obecne i przyszłe mamy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:26.