|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
pomoc w sprawie ciuchow
witaj pisze z zapytaniem czy nie mialaby ktos zbednych ciuszkow po sobie i mezu oraz dzieciece takie ktore leza w szafie a sie w nich nie chodzi buty zabawki gdzyz nie stac mnie na ciuchy ba jesli bys miala je wywlic lub aby lezaly w szafie i sie paletaly ja chetnie przyjme prosze o odpowiedz zamias ciuchow moga buc paczki zywnosciowe wiem kiedys juz pisalam takie watki !!!!
jesli by ktos mial poszukuje kzakow do spodnicy i adidasow rozmiar 39 orad meskich butow na zime jak rowniez adidasow oraz dla meza bezrekawnika ociplanego |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
SPAMER
Nieopłacona reklama |
Dot.: pomoc w sprawie ciuchow
a ty z mężem co robisz całymi dniami ? siedzicie na forum ?
moze lepiej poszukac pracy lub udac sie do osrodka pomocy społecznej zamiast prosic : "dajcie" ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
maz pracuje aby na wszystko zarobic dwoi i troi a i tak nie starcza a ja jestem bezrobotna bez prawa do zasilku siedze w domu i opiekuje sie prawie 2 letnim chlopcem i prawie roczna dziewczynk a jesli bym nie musiala nie prosilabym was o pomoc
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
jeżeli nie macie zamiaru pomóc to po co odpisujecie? Zachowajcie to dla siebie.
Chętnie Ci pomogę. mam trochę ciuszków na zbyciu (nie jest tego wiele ale zawsze) pod warunkiem, że pokryjesz koszty wysyłki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
A może korzysta z neta w bibliotece? Wizażanka prosi o zbędne rzeczy,zabawki a nie o jakies super modne więc wierzę,że jest w potrzebie. A nie próbowałaś zwrócić się o jakies zapomogi chociazby jednorazowe itd?Powiedz czy jestes w stanie oplacic koszty wysylki?
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Równiez mam parę rzeczy do oddania za koszty przesyłki.
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
właśnie chodzi o to,że wizażanka nie ma za co pokryć kosztów wysyłki.
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
graffka a skąd wiesz? i skąd jest Autorka?
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Nie wiem skąd jest autorka bo nie napisala a na PW spytalam sie czy jest w stanie pokryc koszty wysylki i odpisala,że nie.
Autorko wątku-napisz skąd jestes przynajmniej jakie okolice może wtedy wizażanki z tych okolic wesprą,bo nie każdy ma kasę żeby wysylac paczki
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
ja pomoge twoim dzieciom, moge wyslac paczke na swoj koszt, mam ciuszki po moim synku, napisz jak rozmiar kurtki zimowej potrzebujeszdla dzieciakow i jaki numer buta nosi synek i corka bo mam sporo wszystkiego, mam tez czapki zimowe, szaliki, na dziewczynke tez cos sie znajdzie, mam bodziaki, pizamki do spania, spodnie, swetereki, bluzeczki, koszulki, skarpetki, rajtuzki, kapcie do chodzenia po domu, podaj rozmiary jakie nosza twoje dzieciaki to cos przygotuje dla was
doloze jakies zabawki, bajki do czytania, kredki ...
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
ja moge wyslac tylko jaki rozmiar nosisz?
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
znalazłam w innych wątkach takie informacje,że ta
wizażanka nosi rozm 38-40i okolice Tarnowa
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
witajcie
dzieci dziewczynka rozmiar 72 i zwyz buty 18\19 chlopak rozmiar 98 i zwyz buty23\24 ja rozmiar 38-40 buty rozmiar 39 maz rozmiar w pasie 44 butyrozmiar 40/41 swetry podkoszulki bluzy koszule rozmiar l -xl czasem jesli numeracjja jest mala xxl jestem z okolic tarnowa (zakliczyn) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
wiesz co , bede miec buty na zime dla twojego synka, dkla dziewczynki nie mam takich malych, mam chyba rozm. 20 ale wysle ci bo do zimy jeszcze troche a jak zlaozysz malej rajstopki i grubsze skarpetki to beda w sam raz, wysle ci jakies bodziaki, spodenki, sweterki, bluzeczki z dl. rekawkiem i z krotkim, kurtki dla synka, czapki, szaliki, rekawiczki, rajtuzki, cieple skarpetki, jakies zabawki, bajki, kredki, jesli jestes zainteresowana to wyslij mi adres, paczke bede mogla nadac we wtorek, wysle paczka ekonomiczną na swoj koszt, co ty na to?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:01.