|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Wątek dorusss90 :) M-L. Zapraszam !!!
NIEAKTUALNY DO CZASY WYMIANY RZECZY Z SZYBKOWĄTKU!!
Witam
![]() Zakładam nowy wątek, ponieważ w tamtym był straszny bałagan. Jeszcze będę dokładać inne rzeczy, ale można już pisać Noszę rozmiar M sporadycznie S. Nie mam wishlisty, wymieniam się za to co mi wpadnie w oko. Wysyłam zwykle poleconym. Nie odmieniam się. Informuje o wszystkich wadach. Nie wymieniam się na siłę. Zapraszam do wymiany! Edytowane przez dorusss90 Czas edycji: 2011-05-30 o 10:05 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wątek dorusss90 :) M-L. Zapraszam !!!
Kurtka zimowa z kapturem. Jedyna wada to rozpruta podszewka pod paszką(fotka). Bardzo fajnie leży, polecam! Rozmiar M/L.
Dokładka 08.10 Czarny bezrękawnik z różową podszewką w pieski. Rozmiar M. Mega długi kołnierz, który można dowolnie zapiąć. Jak widać skulkowany trochę dół i kołnierz. Golarka sobie poradzi. Kolor intensywniejszy. Stan oceniam na db+ DOKŁADKA!!! 26.02.11 Płaszczyk wiosenny TROLL, r. M. Chodzony jeden sezon, stan bdb. Żadnych wad. Ładnie dopasowuje się do sylwetki. Piękny, kanarkowy kolor. Na guziki, dwurzędowy. Biała kurteczka również na wiosnę, na suwak YUPS, r. M. Na dole ściągacz. Dopasowuje się do ciała. TYLKO ZA INNE OKRYCIA WIERZCHNIE NA WIOSNĘ! Kolorowy pasiak BUTIK, r. M. Stan bdb. Edytowane przez dorusss90 Czas edycji: 2011-02-26 o 09:48 |
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
[B]Fioletowa, ciepła bluza z futerkiem, ma także futerko na rękawach. Stan oceniam na dobry+, bo jest lekko zmechacona, ale golarka sobie poradzi
rozmiar M/L.Welurowe bolerko DKNY, całe czarne z kapturkiem, lekko sprany kolorek, stan bdb-. DOKŁADKA 11.03 [COLOR="Black"][B]Jeansowe rybaczki, stan bdb. To najwyżej S, na mnie za małe. Z wymiany. [COLOR="Red"]DOKŁADKA 11.05 Świetne rybaczki w kratkę z przewiewnego cienkiego materiału, idealne na upalne dni. Rozmiar małe M. Stan bdb+. Spodnie bojówki w kolorze ciemnej zieleni. Gumka w pasie sprawia że pasują na S i M. Możliwość odpięcia nogawek i zrobienia bermudów. Wysoki stan. NOWE. Edytowane przez dorusss90 Czas edycji: 2011-05-11 o 16:08 |
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA 07.10 Krótki sweterek w różowo-zielonkawe paski. Ze słodkim motylkiem. Dł. od ramienia - 50cm. Stan dobry+, rozmiar S/M. Kolor intensywniejszy w rzeczywistości. Żółty golfik o kolorze intensywniejszym w realu. Rozmiar M. Dł. od ramienia - 54cm, dł. z kołnierzem - 70cm. Stan dobry+. DOKŁADKA!!! 02.02.2011 Urocza spódniczka w krateczkę, niestety nie mam jej do czego nosić . Rozmiar M, stan idealny.DOKŁADKA 11.05 Bokserki, r. S/M. Różowe nowe z metką, niebieskie raz założone. Bokserka pomarańczowa TRN S/M. Na dole z tyłu odpruty szew, ja się nie bawię w krawcową . Poza tym OK.Bluzka z nadrukiem UPS, r. M. Stan bdb. Edytowane przez dorusss90 Czas edycji: 2011-05-11 o 16:19 |
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Cienka bluzeczka z kapturkiem. Rozmiar M/L. Rękaw 3/4. Stan bdb.
Krótka bluzeczka w kwiatuszki. Czerwona bluzka REPORTER. Rozmiar M. Stan bdb- Dokładka 09.10 Koszulka BUTIK, rozm. S. Stan bdb. Kolor jest intensywniejszy(kanarkowy ). Koszulka BIG STAR, rozm. M, stan bdb-, troszkę się sprały te literki. Koszulka z siateczkowatymi rękawkami i ze ściągaczem. Stan bdb-. Rozm. M Koszulka w brązowe paseczki, mam z wymianki. Niestety za mała na mnie. Dekolt w łódkę. Rozm. S/M. Stan bdb Edytowane przez dorusss90 Czas edycji: 2010-12-03 o 22:25 |
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładka 07.10
Koszulka bez rękawów RAVEL. Rozmiar M/L. Stan bdb. Paski na talię: 1. ORSAY dł. 93cm 2. Dł. 102cm, jest dość sztywny Edytowane przez dorusss90 Czas edycji: 2011-04-20 o 08:18 |
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Dwie nowe nigdy nie założone koszulki. Rozmiar żółtej - L, rozmiar czarnej, w bardzo modny wzór - M.
Dokładka 08.10 Zielone spodenki z wymianki, niestety za duże na mnie. Rozmiar to L/XL. Delikatnie zmechacone. Stan bdb-. Różowe spodenki z jeansu. Bardzo je lubiłam, ale już niestety są przyciasnawe Rozmiar na moje oko to S. Są sprane, ale na prawdę świetnie się noszą. Stan db.Edytowane przez dorusss90 Czas edycji: 2010-12-04 o 08:12 |
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Żółty strój kąpielowy kupiony chyba w GO SPORT. Rozmiar 38. Stan bardzo dobry. Kilka razy założony. Dokładka 09.11. Rybaczki H&M z wysokim stanem (29cm). Ich stan jest bdb. W pasie - 41cm. Na metce 170. Dokładka 20.05 Śliczna łososiowa spódnica-tulipan! Hit sezonu! Mam ją z wymiany, niestety nie jest dla mnie r. S/M Stan idealny!Koszulka Aeropostale - kolor intensywny żółty! Rozmiar M. Trochę noszona i zmechacona delikatnie na dole z tyłu, ale i tak super.
Edytowane przez dorusss90 Czas edycji: 2011-05-20 o 12:31 |
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Czerwona bluza REPORTER. Stan bdb. Rozmiar M/L.
Śliczna, żółta, letnia sukieneczka z lnu. Pasuje na S/M. Wymiarki na życzenie. Stan bdb. DOKŁADKA!!! 02.02.2011 Czarna-biała sukienka z halką pod spodem. Założona raz. Stan bdb. Rozmiar M. Edytowane przez dorusss90 Czas edycji: 2011-05-18 o 16:01 |
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Zielona koszulka HSM. Stan bdb-. Maleńka dziurka na dole. Rozmiar M Polo OLD NAVY w niebiesko-białe pasy. Stan bdb-, jakieś przebarwienie na rękawku, postaram się usunąć. Rozmiar M. Dokładka 18.10 Różowa koszulka w fortepian. Rozmiar M. Stan bdb-. Lekko zmechacona z tyłu. Dokładka 20.05 Czerwona spódnica NEXT, piękna jest, idealna na letnie dni r. M. Stan idealnyCzarna spódniczka z falbankami, używana sporo, sprany kolor, ale może się jeszcze komuś przyda, r. M. Niebieska koszula, intensywny kolor! r. S/M stan bdb. Musztardowy sweterek, do ogolenia, dostałam go z wymiany, miał być w stanie bdb
może komuś się przyda, r. L.Edytowane przez dorusss90 Czas edycji: 2011-05-20 o 12:43 |
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Żółta bluza kangurka z wymianki, niestety na mnie za krótka rozmiar takie S/M.Edytowane przez dorusss90 Czas edycji: 2011-05-13 o 15:20 |
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Koszulka z kapturkiem i kieszonkami. Efektowny tył. Rozmiar L. Stan bdb.
Biała koszulka z haftem po środku. Stan db+. Rozmiar S/M, jest krótka. Dokładka 10.11 Seledynowa koszulka PIPI. Stan bdb. Rozmiar M. W rzeczywistości kolor jest bardziej wyrazisty. Marszczenie na biuście. Śliczna! Koszula MISS SIXTY, to wiązanie jest na dekolcie. Bardzo efektowne. Stan bdb. Rozm. S/M. Edytowane przez dorusss90 Czas edycji: 2011-05-18 o 16:05 |
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczna morelowa koszula z rękawami 3/4. Stan bdb. Rozmiar XS/S.
Koszula khaki RESERVED. Rozmiar L. Stan bdb. Dokładka 08.11 Koszula w biało-błękitne paseczki cenionej firmy Abercrombie & Fitch. Stan bdb. Rozmiar S. (zdj. z all,bo kiedyś ją wystawiłam) [/COLOR] [/COLOR] DOKŁADKA!!! 02.02.2011 Koszula Pret&Porter, r. L. Założona ze dwa razy. Stan bdb. Edytowane przez dorusss90 Czas edycji: 2011-05-13 o 15:19 |
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Rybaczki z dziurami. Jedyna wada to ledwie widoczna kreska(fotka) na nogawce. Rozmiar 31. Stan bdb-
Dokładka 07.10 Spodnie przywiezione z Grecji z naszywkami i dziurami. Stan db+. Szerokość w pasie - 41cm. Troszkę przytarte nogawki na dole(fotka). DOKŁADKA!!! 02.02.2011 Spodnie w kolorze kremowym. Rozmiar M/małe L. Stan bdb. Edytowane przez dorusss90 Czas edycji: 2011-02-26 o 10:21 |
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Zestaw SCHOLL do paznokci. Stan bdb+, był drogi dlatego oddam za coś super albo kilka rzeczy. Wtyczka była lutowana, ale nie przeszkadza to w użytkowaniu.
Kosmetyczka mała NIVEA. Stan bdb. DOKŁADKA!!! 02.02.2011 Paseczek brązowy. Nie używany. Złoty męski krawat. Edytowane przez dorusss90 Czas edycji: 2011-02-02 o 16:26 |
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Czapka zimowa. Kremowa. BIG STAR.
Czapka-smerfetka. Cała czarna i bardzo ciepła. Z daszkiem ![]() Kolorowy szaliczek. Srebrny pierścionek z oczkiem. Wartość ponad 70zł. Oddam z ozdobnym pudełeczkiem-serduszkiem. Książki: Vademecum Geografia - stan bdb Księga tajemnic - stan db- Meteory - stan bdb Edytowane przez dorusss90 Czas edycji: 2010-12-04 o 10:01 |
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za kosuzlke aeropostale?
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
Coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1286286811
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
cos za sukienkę z 11 postu??
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
kochana u ciebie mi sie nic nie podoba, a dlatego za drobiazg, bo mialam to tez w poprzednim watku i nik w sumie sie tak nie pytal i chce sie niektorych rzeczy szybko pozbyc.
|
#25 |
|
Konto usunięte
|
u mnie któraś z tych rzeczy:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1286281165 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1286281165 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1286285021 może za spódnicę? |
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1286293571
cos u mnie?? ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- eh pomylka bo ja po schoola przyszlam )
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
cos za sukienke?
|
|
|
|
#29 |
|
Raczkowanie
|
coś u mnie za coś z kosmetyków?
![]() odpisz proszę u mnie kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=467649 ciuszki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post22192840 |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:11.

. Rozmiar M, stan idealny.
. Poza tym OK.
Rozmiar na moje oko to S. Są sprane, ale na prawdę świetnie się noszą. Stan db.

rozmiar takie S/M.