![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Lola Marc Jacobs
Nieaktualne.
01.11.10 - Lola Marc Jacobs, 50 ml, ubytek 5% wymienione z ragutka 07.11.10 - Nuxe Soleil Prodigieux Beautifying Self-Tanning Face Cream (40 ml, nowy, bez kartonika), Chanel Soleil Tan de Chanel 61 Desert Corail, kod 0201, ubytek 5% wymienione z MagdaK7 Edytowane przez anexxa Czas edycji: 2010-11-19 o 10:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Lola Marc Jacobs
Ajć .... nie mam akurat tego, czego szukasz .
Ale zerknij do mnie, może coś innego zapachowego sobie upatrzysz ![]() Zapraszam i pozdrawiam ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Moze Lanvin Eclat D Arpege 50/100?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Zapraszam do mnie
![]() ![]() Edytowane przez ladyDIOR Czas edycji: 2010-10-12 o 08:31 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Lady Dior - dziękuję, ale szukam tylko tych zapachów, które wymieniłam. Dopisałam jeszcze jeden - Grain de Folie Gres.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
chętnie oddam swoje Kenzo za Twoją Lolę.
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
witam, znajdziesz coś u mnie za bronzer chanel?
![]()
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Nola - nie ma sprawy, moje cienie też nie są nowe, więc nie wypada mi odmówić. Czy zależy Ci na czwórkach Fafi, czy i na tym zielonym też?
Annamonica - gdybyś pozbywała się Diora (perfum) w oryginalnym opakowaniu, to chętnie ![]() Edytowane przez anexxa Czas edycji: 2010-11-01 o 17:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
oj, nie dysponuje flakonem tego diora...
![]() a nic poza tym nie wpadło Ci w oko?
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Nola, bo to jest nazwa przedpremierowa, zapomniałam napisać. Cień pochodzi z tej kolekcji: http://www.snobka.pl/artykul/3608/ko..._cool_heat_mac i jest to Warm Chill: http://www.temptalia.com/mac-cosmeti...eview-swatches. Najchętniej bym jeszcze wyciągnęła z Ciebie balsam do ciała Lush, ale nie chcę przesadzać.
Annamonica - niestety, nie (DDML też masz jako odlewkę). Edytowane przez anexxa Czas edycji: 2010-11-01 o 17:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A może masz coś jeszcze MACowego na zbyciu? Coś niewielkiego, ja balsam chętnie oddam ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
W tak zwanym międzyczasie zdezaktualizował się Sugar Scrub, bo poleci do innej Wizażanki jako element większej wymiany, przepraszam
![]() Ale w takim razie może Dark Angels plus balsam za Fafi i pojedynczy cień zostawię już w spokoju?
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Nola - przepraszam, ale na Sugar Scrub zależało mi bardziej. Może w tej sytuacji wstrzymajmy się z wymianą. Jeśli nie dostanę żadnej oferty na cienie Fafi i/lub pojedynczy Mac, możemy wrócić do rozmowy. Co Ty na to?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
MAC Fafi Eyes 1 (Vanilla, Hey, Pink Venus, Howzat), ubytek powiedzmy po 10% (wersja z białą naklejką, przedpremierowa dystrybucja)
MAC Pacific Splash (jasnozielony ze złotymi drobinkami), ubytek 10% (wersja oznaczona sample, ale to pełnowymiarowy produkt, przedpremierowa dystrybucja) cos u mnie? moge zrobic odl;ewke dkny be delicous
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:02.