|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Vigantol,D3-do kiedy podawać???
Kochane mamuśki!Moja córeczka ma już 2 latka i 4 m-ące i mam dylemat związany z podawaniem Vigantolu.Każdy pediatra mowi co innego i nie wiem co mam robić,podawać czy już przestać.Dodam,że codziennie mała pije szaszetkę Vibovitu a tam przecież jest D3.Proszę bardzo pomóżcie mi i odpiszcie!Z gory dziekuję.Wiem,że na Was zawsze mogę liczyć.Pozdrawiam!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Vigantol,D3-do kiedy podawać???
hey
my przestalismy podawac vigantol chwilke po 2 urodzinach . pzdr paula |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Nasza pediatra poleciłam nam zaprzestać podawania wit D3 jeszcze przed drugimi urodzinami, dziecko w tym czasie potrafi już samo ją wytwarzać a łatwa ją przedwakować.
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dziękuję serdecznie za szybką odpowiedź i za dobre rady.Mam tylko nadzieję,że ja za dlugo nie podawałam i nie będzie mała miala przez to jakiś problemów.Zmartwiłam się tym przedawkowaniem.Ja dawałam do tej pory 2 kropelki Vigantolu i jeszcze piła Vibovit,czyli trochę dużo jak na dziecko powyżej 2 roku życia.Mam nadzieję,że wszystko będzie OK,w sumie to nie ma co się martwić na zapas,a ogólnie nie jest chorowitym dzieckiem i rozwija się prawidlowo.Jeszcze raz bardzo dziękuję i życzę pociechy z Waszych maluchow,bo ja ze swjej mam aż nadmiar ostatnio.Buziaczki!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.