|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
<3 wish <3
Dzień dobry
![]() NAJ WISH *fajny portfel !!!! - pudrowy, czerwony *Effaclar K La Roche Posay - każda ilość *ZAPACHYDior J'adore, Euphoria CK, Paco Rabanne Lady Million,Mexx, Lanvin Marry Mei inne chętnie też ![]() *podkład Revlon, Lancome - w ciepłej tonacji, inne podkłady też rozważę ![]() *róż różowy Chanel, Dior, Inglot *puder sypki jasny *puder prasowany *brązer matowy lub z drobinkami byle nie perłowy rozświetlacz *ramoneska cienka - pudrowy, nude, *szara duża torba *pudrowa torba *granatowe rurki rozm. xs-s *buty *biała perła *kwasy (zwłaszcza migdałowy) *żakiet - pastele lub fuksja/niebieski/granat Chętnie wymienię kosmetyki na ubranie/dodatki oraz ubrania/dodatki w zamian za jakieś kosmetyki ![]() Wszystkie moje oferowane ubrania czy kosmetyki są zadbane, czyste, kosmetyki przechowywane często w kartonikach. Takich też ofert oczekuję od Was ![]() Noszę ubrania w rozmiarze xs -s więc nie proponuj mi ubrań w większych rozmiarach. Noszę buty 37-38, długość wkładki 24,5 cm, czasami też 25cm w rozm. 39 ![]()
P F C Edytowane przez maja55 Czas edycji: 2012-05-25 o 15:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: <3 wish <3
czarne rurki o dłuuugich nogawkach, u mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
mam kilka pozycji z twojej listy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
a z kosmetycznego na nic sie nie skusisz
![]()
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
hej zajrzyj do mnie mam parę rzeczy które mogą Cie interesować
Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:24.