![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
piosenka dla rodzicow- prosze o pomoc
Jedyna piosenka dla rodziców (obojga) jaką znam jest "Cudownych rodziców mam", ale szukam jescze jakieś alternatywy.
Proszę poradźcie, jaka piosenka nadaje się jeszcze na podziękowania dla rodziców, ale dla ich obojga. Z gory dziekuję za rady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
piosenka dla rodzicow- prosze o pomoc
Jedyna piosenka dla rodziców (obojga) jaką znam jest "Cudownych rodziców mam", ale szukam jescze jakieś alternatywy.
Proszę poradźcie, jaka piosenka nadaje się jeszcze na podziękowania dla rodziców, ale dla ich obojga. Z gory dziekuję za rady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Re: piosenka dla rodzicow- prosze o pomoc
Ja wlasnie w marcu biore slub i znalazlam z moim mezem inna piosenke dla rodzicow ``Rodzice``zespolu Kumpliki jest naprawde fajna ale spiewaja ja po slasku
Elzbieta napisał(a): > Jedyna piosenka dla rodziców (obojga) jaką znam jest "Cudownych rodziców mam", ale szukam jescze jakieś alternatywy. > Proszę poradźcie, jaka piosenka nadaje się jeszcze na podziękowania dla rodziców, ale dla ich obojga. Z gory dziekuję za rady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Ja wlasnie w marcu biore slub i znalazlam z moim mezem inna piosenke dla rodzicow ``Rodzice``zespolu Kumpliki jest naprawde fajna ale spiewaja ja po slasku
Elzbieta napisał(a): > Jedyna piosenka dla rodziców (obojga) jaką znam jest "Cudownych rodziców mam", ale szukam jescze jakieś alternatywy. > Proszę poradźcie, jaka piosenka nadaje się jeszcze na podziękowania dla rodziców, ale dla ich obojga. Z gory dziekuję za rady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Przepraszam, ze tak pozno odpisuje, ale wydawalo mi sie ze juz nie otrzymam na to pytanie odpowiedzi, bo faktycznie malo jest tego typu piosenek. Bardzo dziekuje za odpowiedz, jesli chodzi o mnie - jestem z Katowic wiec jak najbardziej piosenka slaska moze byc, natomiast musze spytac narzeczonego poniewaz on pochodzi z Sosnowca, ale sadze ze powinno byc ok
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Przepraszam, ze tak pozno odpisuje, ale wydawalo mi sie ze juz nie otrzymam na to pytanie odpowiedzi, bo faktycznie malo jest tego typu piosenek. Bardzo dziekuje za odpowiedz, jesli chodzi o mnie - jestem z Katowic wiec jak najbardziej piosenka slaska moze byc, natomiast musze spytac narzeczonego poniewaz on pochodzi z Sosnowca, ale sadze ze powinno byc ok
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
znalazlam te piosenke na emule i ja sciaglam tytul to jest ;Rodzice`´ a zespol Kumpliki, a jak nie to taka kasete czy plyte znajdziesz na targu i kupisz.
Elzbieta napisał(a): > Przepraszam, ze tak pozno odpisuje, ale wydawalo mi sie ze juz nie otrzymam na to pytanie odpowiedzi, bo faktycznie malo jest tego typu piosenek. Bardzo dziekuje za odpowiedz, jesli chodzi o mnie - jestem z Katowic wiec jak najbardziej piosenka slaska moze byc, natomiast musze spytac narzeczonego poniewaz on pochodzi z Sosnowca, ale sadze ze powinno byc ok ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
znalazlam te piosenke na emule i ja sciaglam tytul to jest ;Rodzice`´ a zespol Kumpliki, a jak nie to taka kasete czy plyte znajdziesz na targu i kupisz.
Elzbieta napisał(a): > Przepraszam, ze tak pozno odpisuje, ale wydawalo mi sie ze juz nie otrzymam na to pytanie odpowiedzi, bo faktycznie malo jest tego typu piosenek. Bardzo dziekuje za odpowiedz, jesli chodzi o mnie - jestem z Katowic wiec jak najbardziej piosenka slaska moze byc, natomiast musze spytac narzeczonego poniewaz on pochodzi z Sosnowca, ale sadze ze powinno byc ok ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Byłam na weselu gdzie młodzi dedykowali rodzicom piosenkę Whitney Houston (o rety jak to sie pisze?) And I Always Love You, rodzice byli bardzo wzruszeni, bo piosenka "pięęękna dobólu" a goście troche zaskoczeni że nie było "cudownych rodziców mam"...
no ale co komu pasuje... |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Byłam na weselu gdzie młodzi dedykowali rodzicom piosenkę Whitney Houston (o rety jak to sie pisze?) And I Always Love You, rodzice byli bardzo wzruszeni, bo piosenka "pięęękna dobólu" a goście troche zaskoczeni że nie było "cudownych rodziców mam"...
no ale co komu pasuje... |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Elu, a może wiesz jaka jest ulubiona piosenka rodziców (teściów)? Może będzie przyjemniej gdy Państwo usłyszą coś co naprawdę lubią, coś specjalnie dla nich, a nie to co puszcza się często na weselach.
|
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Elu, a może wiesz jaka jest ulubiona piosenka rodziców (teściów)? Może będzie przyjemniej gdy Państwo usłyszą coś co naprawdę lubią, coś specjalnie dla nich, a nie to co puszcza się często na weselach.
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Dziekuję za sugestie, jednakże wydaje mi się że pomysł z ulubiom piosenką może nie wypalić z tego powodu iż każdy rodzic pewno ma inną ulubiona piosenkę, więc teoretycznie mogą być 4 wersje. Ponieważ nasi rodzice znają się bardzo słabo nie chcielibysmy, aby któryś z nich (szczególnie mamy mogą byc wrażliwe) odczytał, że te podziękowania są bardziej z ukłonem w jedną stronę, czy też w drugą z powodu czyjejś ulubionej piosenki. Wiem, że to może brzmieć jak absurd, ale wolałabym jeśli się oczywiście da znaleźć coś neutralnego. Pozdrawiam
![]() AgnieszkaW. napisał(a): > Elu, a może wiesz jaka jest ulubiona piosenka rodziców (teściów)? Może będzie przyjemniej gdy Państwo usłyszą coś co naprawdę lubią, coś specjalnie dla nich, a nie to co puszcza się często na weselach. |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Dziekuję za sugestie, jednakże wydaje mi się że pomysł z ulubiom piosenką może nie wypalić z tego powodu iż każdy rodzic pewno ma inną ulubiona piosenkę, więc teoretycznie mogą być 4 wersje. Ponieważ nasi rodzice znają się bardzo słabo nie chcielibysmy, aby któryś z nich (szczególnie mamy mogą byc wrażliwe) odczytał, że te podziękowania są bardziej z ukłonem w jedną stronę, czy też w drugą z powodu czyjejś ulubionej piosenki. Wiem, że to może brzmieć jak absurd, ale wolałabym jeśli się oczywiście da znaleźć coś neutralnego. Pozdrawiam
![]() AgnieszkaW. napisał(a): > Elu, a może wiesz jaka jest ulubiona piosenka rodziców (teściów)? Może będzie przyjemniej gdy Państwo usłyszą coś co naprawdę lubią, coś specjalnie dla nich, a nie to co puszcza się często na weselach. |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Co to za dziwny zwyczaj z piosenkami dla rodzicow?Wiem tylko o podziekowania dla nich.Oświećcie mnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: piosenka dla rodzicow- prosze o pomoc
Znalezione w Internecie
![]() "piosenki dla mam: nie ma jak u mamy- wojciech młynarski matka- czerwone gitary fasolki i majka jeżowska- a ja wolę moją mamę kaja paschalska- dla mamy maryla rodowicz- co sie stalo z mama spice girls-mama tercet egzotyczny- gdzie matka czeka piosenka dla tatów: marylin monroe- my heart belongs to daddy fasolki natalia kukulska- co powie tata eric clapton- father eyes luther vandross- dance with my father bayer full- walc dla rodzicow boyzone- father and son everclear- father of mine george michael- father figure madonna- mother and father mary j blidge- father in you the game- like father like son u2- in the name of the father piosenki ktore warto wziac pod uwage jeremi przybora, jerzy wasowski- rodzina zeby smiesznie bylo de mono- najlepsze pozostanie anna jantar, natalia kukulska- radosc najpiekniejszych lat " ciekawe ![]()
#17 |
Przyczajenie
|
Też zastanawiamy się nad piosenką dla rodziców. I chyba zrezygnujemy z tej części wesela, bo jakoś nie możemy znaleźć nic fajnego i pasującego. W najgorszym razie - podziękujemy rodzicom wcześniej, bez gości za plecami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Tradycyjnie "Cudownych rodziców mam" - teściowa się poryczałą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Ja miałam własnoręcznie przerobioną składankę piosenek "A ja wolę moją mamę" i ""Co powie tata".
|
![]() ![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Masz może mozliwość "wrzucenia" tej przeróbki na forum lub na PW ? Chciałabym to usłyszeć ![]()
![]() |
#21 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Ja równiez bardzo proszę.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Jeśli można to i ja poproszę
![]() Edytowane przez aurelia-aurita Czas edycji: 2007-02-27 o 20:37 Powód: e-mail |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Teraz jestem w pracy,jak tylko wrócę to wyślę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
W moich okolicach często dla rodziców gra się piosenkę "Ojcowski dom"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
a czy mogę też prosić? bo moja mama powiedziała że ona w tym momencie nie chce płakać a jak grają "Cudownych rodziców mam" to ona zawsze płacze
![]() nysiunia@wp.pl |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
dla mnie "cudownych rodzicow.... " to taka tandeta. brrrr No ale to moje zdanie
![]()
#30 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.