![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() ..::Guerlain Smashbox Chanel MAC Laura::..
Nieaktualne
Dawno mnie tu nie było ![]() Do wymianki: GUERLAIN Cherry Blossom - róż LAURA MERCIER Peach Mosaic SMASHBOX Fusion Soft Lights Dusk CHANEL Rouge Coco Ruban Rose 15 MAC Banshee - końcówka MAC Cranberry końcówka bazy Lumene zużycie reszty na zdjęciu, niewielkie SZUKAM: sama nie wiem czego, więc proponujcie, ale raczej pielęgnacja, lub coś na prezenty. Dodatkowa WISHLIST w podpisie. WYSYŁKA: zawsze poleconym, osoby poniżej 15 przekupek wysyłają jako pierwsze. Ze względu na dość rzadkie bywanie na wizażu mogę mieć problemy z szybkim odpowiadaniem. Zapraszam ![]() Edytowane przez Gothic_Daisy Czas edycji: 2010-12-19 o 13:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::Guerlain Smashbox Chanel MAC Laura::..
GUERLAIN Cherry Blossom - róż
poprosze ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
MAC Banshee - końcówka
wzięłabym to, ale chyba za mała wymianka? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
coś u mnie?
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za:
GUERLAIN Cherry Blossom - róż albo CHANEL Rouge Coco Ruban Rose 15 ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś za róż Guerlain?
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za róz guerlaina?
odpisz prosze u mnie ![]()
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Jak wyceniasz aliena i czy w ogóle on wchodzi w grę do takiej wymianki?
![]() ---------- Dopisano o 06:50 ---------- Poprzedni post napisano o 06:49 ---------- podoba mi się kilka rzeczy, więc może wrocę do Ciebie, tylko muszę sprawdzić inne propozycje ![]() ---------- Dopisano o 06:51 ---------- Poprzedni post napisano o 06:50 ---------- wstępnie nic. ---------- Dopisano o 06:52 ---------- Poprzedni post napisano o 06:51 ---------- wstępnie nic. ---------- Dopisano o 06:52 ---------- Poprzedni post napisano o 06:52 ---------- hmm, a jakieś foty / linki? ![]() ---------- Dopisano o 06:53 ---------- Poprzedni post napisano o 06:52 ---------- pewnie coś z tej pielęgnacji lush mogłabym przygarnąć, ale nie wiem w ogóle jak to się wycenia? ---------- Dopisano o 06:54 ---------- Poprzedni post napisano o 06:53 ---------- no chyba tak niestety ![]() ---------- Dopisano o 06:56 ---------- Poprzedni post napisano o 06:54 ---------- to mi się podoba: L'Biotica, Biovax Latte, odżywka odbudowa osłabione włosy + proteiny mleczne 250ml nowe w zestawie czepek i serum gratis jak to wyceniasz? I coś więcej ewentualnie też bym znalazła. ---------- Dopisano o 06:57 ---------- Poprzedni post napisano o 06:56 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 06:58 ---------- Poprzedni post napisano o 06:57 ---------- wstępnie nic. ---------- Dopisano o 07:01 ---------- Poprzedni post napisano o 06:58 ---------- w sumie to miss dior mi się podoba, ale widzę, że zostało mniej niż pól - na ile wyceniasz? ---------- Dopisano o 07:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:01 ---------- wstępnie nic. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
w watku są dwa Alieny
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
A mnie jest obojętne który, więc możesz o obu napisać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
jednak się nie zdecyduję
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
przejrzałam Twoja wishlistę.
Mam z niej ramki na zdjęcia-malutkie. Takie na zdjęcia legitymacyjne. Poza tym powinnam mieć jeszcze albumy na zdjęcia i mini pasty elmexa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
SMASHBOX Fusion Soft Lights Dusk
cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
[1=6335951a6f2125013706eea 4dadcb7dfe0c9d63c_649cbb9 a0ad25;23029243]Coś u mnie za GUERLAIN Cherry Blossom - róż lub SMASHBOX Fusion Soft Lights Dusk?
![]() niestety nic ok Cytat:
![]() niestety nic |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
foto albumów.
http://yfrog.com/6eja027xj |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
jakieś 160zł.
![]() |
#25 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a czy mogłabym prosić zdjęcie tych perfum? bo jakoś nie widzę w wątku. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Moze cos u mnie za róż z Guerlain?
![]() Albo ode mnie wszystko za roz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
może coś u mnie za GUERLAIN Cherry Blossom - róż
Moja wymiana kosmetyczna: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post23107139 Edytowane przez dianula7 Czas edycji: 2010-11-07 o 19:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przepraszam, ale jednak nie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
No trudno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:16.