|
Notka |
|
Kosmetyki mineralne Lubisz kosmetyki mineralne? Chcesz pogłębić swoją wiedzę? Wiemy wszystko o kosmetykach mineralnych. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Mineraloholiczko-co masz na liscie zakupow mineralnych?
I dlaczego akurat to chcesz kupic?
Czyli watek kuszacy-dla tych ktore chca wyprobowac nowe mineraly,poszukac nowosci-wybrobowac nowe kolory. Fajnie by bylo jakbysmy wypisywaly nazwy produktow i wklejaly tez zdjecia ![]() Zapraszam ![]() Ja obecnie na swojej liscie mam 7 produktow: 1.Pur Minerals roz Copper Sienna-slyszalam ze dobrze napigmentowany ![]() 2.Pur Minerals blyszczyk Enchanted-juz od dawna szukalam takiego koloru ![]() 3.Pur Minerals-cienie pojedyncze-slyszalam ze sa b trwale i jakoscia dorownuja firmie Mac-tylko ze pare $ tansze ![]() 4.Pur Minerals-szminka Mauve guartz-ponownie podoba mi sie kolor-w recenzjach wszyscy sie zachwycaja ze trwale i swietnie nawilzaja usta ![]() 5.My Chelle-Mineral Cream Foundation-slyszalam dobre opinie-ma tez b dobry sklad-no i podoba mi sie to ze jest w takiej formie. 6.My Chelle-blyszczyk powiekszajacy usta-Honey-podoba mi sie kolor ![]() 7.Jane Iredale-szminka w odcieniu Daisy-ponownie-podoba mi sie kolor ![]() Wlasnie zrobilam zamowienie z Pur Minerals-czyli na liscie zostaly 3 produkty ![]() Edytowane przez vril Czas edycji: 2010-11-02 o 21:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mineraloholiczko-co masz na liscie zakupow mineralnych?
Moim marzeniem jest wypróbować:
Pure Minaerals 4-in-1 Pressed Mineral Makeup oraz Pure Minerals Mineral Glow ![]() ![]() tylko dlaczego nie mogę tego nigdzie kupić? ;(
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Na Tru sa te dwa produkty z PurMinerals
![]() http://us.strawberrynet.com/makeup/purminerals/ Na ebay tez sa, nawet wersje podrozne. http://shop.ebay.pl/i.html?LH_AvailT...6.c0.m14.l1514 Edytowane przez vril Czas edycji: 2010-11-04 o 07:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Ja wypróbowałam ostatnio puder Tropiques Minerale Lancome - on jest sypki i brązujący ale na moją problematyczną cerę zadziałał idealnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mozna tez probowac na ebay ![]() Mineral Glow tez mnie kusi ![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, ale to nie miał być wątek dyskusyjny tylko informacyjny "czego naszej duszy jeszcze potrzeba"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
A czym ten watek ma się różnić od mającego już swoją tradycję wątku Mineralna wishlista?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Jestem groszek... ;)
|
Wish czyli co kupię jak będę miała wieeelki przypływ pieniędzy
![]() Zamieszczone na zdjęciach ![]() Bo cieni nigdy dość ![]() 1. LilyLolo - african violet 2. LilyLolo - Indigo Blue 3. Lumiere - Butterfly Blue 4. Lumiere - Divine 5. Lumiere - Heliotrope Róż 6. Lumiere - Delikate Pink ponieważ próbkę pokochałam od pierwszego nałożenia ![]() Do tego: Podkład prasowany Lumiere - Light Medium Golden - jestem go baardzo ciekawa ![]() Ultimate Luxury Treatment Powder z Silk Naturals - w poszukiwaniu primera idealnego Wersja robocza pierwsza ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Wymiana Zakupy z Is mail do adresów: zakupyzis@gmail.com podaj nick w tytule! Za ciemny podkład? Tapeta? Zajrzyj na forum mineralne ![]() Edytowane przez Isilindil Czas edycji: 2010-11-04 o 18:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny-moim zdaniem jest ok komentowac posty oraz udzielac informacji np na temat gdzie dany kosmetyk dostac-ja jednak jestem na tak
![]() Tylko zeby za bardzo nie odbiegac od tematu ![]() Isilindil-super kolory wybralas-co do rozu Delikate Pink to go mam i jest jednym z moich ulubionych ![]() Edytowane przez CzarnyElf Czas edycji: 2010-11-04 o 18:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie dzieki komentarzom i dyskusji ten watek ma byc alternatywa dla juz istniejacego watku o wishliscie i tylko dlatego zostal. Jesli nie, uznam go za dubel i zamkne. Wiec...
![]() Komentarze powinny sie sprawdzic, juz zadzialaly - ktos chce kupic, ktos inny daje znak gdzie moze to cos dostac i czy rzeczywiscie warto. Edytowane przez vril Czas edycji: 2010-11-04 o 21:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie osobiscie to taka wishlista....czyli dubel...no ale co kto lubi.........
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() kliknelam na ebay, bo na tru nie ma podkladu w moim kolorze;p ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- Cytat:
pur minerals napisalo, ze nie wysyla do Polski ;( Ulta wysyła? ![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
a dla mnie nie dubel wish-listy
![]() Fajny wątek ![]() Zaciekawiłyście mnie Pur Minerals-prasowańce i szminki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Na szczycie mojej mineralnej listy jest teraz podkład Pixie Cosmetics Cover de Luxe.. Tylko jeszcze nie zdecydowałam jaki kolorek
![]() Póki co mam refill Sinnie 1 i jest boski na zimę, a potrzebne mi coś na opaleniznę bo urlop już za kilka dni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Aga-mnie tez teraz interesuja prasowance-sa jednak latwiejsze i wygodniejsze w uzyciu-a co do szminek Pur Minerals to po przeczytaniu recenzjii b mnie skusily(mnie maniaczke blyszczykow ktora nie posiada ani jednej szminki) ![]() Justka-Ulta niestety nie wysyla do Polski-pozostaje ebay ![]() Edytowane przez CzarnyElf Czas edycji: 2010-11-05 o 17:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
będe śmieszna, jak napisze ze na pewno zaopatrze sie w kolejnego skinny dippersa (meow cosmetics - of kors) ?
![]() ![]() ![]() ![]() fajny wątek ![]()
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Tak ja też chcę pełny wymiarek Skinny Dipersa Abyssinian dark i cienie z kolekcji Friday the 13th -zwłaszcza accident,skeptic,spell,fa te.
Julianka_7oo7 dziękuję za próbaski,bo dzięki tobie znalazłam kolorek Dziewczyny jak wy dodajecie te fotki ze stron?Please wytłumaczcie ciemnocie ![]() Od vril. Klikasz na ikone obrazka\pocztowki, tuz obok ikony hiperlacza i wklejasz tam adres strony obrazka, ktory chcesz zaladowac. Albo wklejasz adres obrazka w nawias [IMG] adres obrazka [/IMG] Edytowane przez vril Czas edycji: 2010-11-05 o 20:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Emilka, nie ma sprawy
![]() ![]() ![]() ![]() wklejam obrazkową instrukcję, jak załadować obrazek z innej witryny. Jesli Góra stwierdzi ze to niepotrzebne, to proszę usunąć, poprawić, przenieść... cokolwiek ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Vrill
![]() A da się taki obrazek zmniejszyć? ![]() Julianka_7oo7 dziękuje ![]() Od vril. Niestety nie da sie zmniejszyc, dlatego wiekszych obrazkow nie ladujemy bezposrednio w tresc wiadomosci tylko standardowo pod postem. Przenosze obrazek ![]() Edytowane przez vril Czas edycji: 2010-11-07 o 11:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Emila, nie tak. Bodajże w regulaminie jest napisane, iż tak nie wolno, ponieważ transfer zapełnia. Wiesz, gdzie jest taka literka "A", dzięki której możemy zmienić kolor liter? Bok jest buźka, a następnie taki spinasz. Klikasz na ten spinacz, wyświetla Ci się okno linijkami, obok masz opcję "przeglądaj" i na nią kliknij. Myślę, że dalej się domyślisz
![]() Jeśli dalej będziesz miała problem, to proszę, idź na forum techniczne, aby nie robić dalszego offtopa ![]() Edytowane przez skarpetta Czas edycji: 2010-11-05 o 21:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Emila-swietne cienie-podoba mi sie Skeptic i Paranormal
![]() Julianka-przez Ciebie zajrzalam na strone Meow ![]() Edytowane przez CzarnyElf Czas edycji: 2010-11-07 o 03:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja powoli szykuje sie do zamówienia z Adorned with Grace Minerals ![]() mam ochote na ładny ichniejszy różyk ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dostalam zamowienie Pur Minerals-jestem jak na razie zadowolona ![]() Beautiful mi sie widzi ![]() Edytowane przez CzarnyElf Czas edycji: 2010-11-12 o 19:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Aaaaaa zakochalam sie
![]() Sample kit i Starter kit-Jane Iredale ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Chcę prasowańca z Lumiere, ale bez przerwy Out of Stock
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Brak wysyłki do Polski? Nie przeglądałam dokładnie ich strony. Ja także byłabym chętna na takie prasowańce. ![]() Z mojej listy zakupów - na pewno kilka pozycji z Lumiere. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
moja lista zakupów sie zdeaktualizowała. Zakupy w AwGM juz za mną... jakis czas temu. Wracam do miałomanii... chce mi sie tym razem crystalline cat glow powder w kolorze sandstone.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:12.