|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
... gone bad
Wczoraj przyszły szwagier świętował 30 urodziny
![]() ![]() Była więc okazja do zmalowania tego i owego. Szkoda niestety, że aparat zjadł trochę kolorów, ale malowałam i fotografowałam kiedy nie było już szans na naturalne światło, sztuczne, ciepłe światło lampy w pokoju oraz niedoskonałości aparatu sprawiły, że moja skóra wyszła pomarańczowawa, a inne kolory straciły na intensywności. I tak prawie cud, że udało mi się zrobić jakiekolwiek ostre zdjęcie. Poza ostatnim, które pokazuje całą buzię i jest jedyne jako takie, i tak nieostre, ale dorzucam. Tak, nad brwią źle rozprowadzony podkład ![]() Brwi wciąż jeszcze niezmienne. ![]() Pozdrawiam *Podkład Rimmel Stay Matte (100 ivory) *Puder sypki L'Oreal Bare Natural *Baza pod cienie Joko virtual *Inglot Duraline *Cienie sypkie no name z allegro, oraz paletka Ruby Rose *Kredki: biała, czarna i do brwi Essence *Eyeliner czarny Wibo *Na policzkach sypki cień w brzoskwiniowym odcieniu *Tusz Wibo Glamorous Lashes *Błyszczyk Wibo Water Gloss Effect
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ... gone bad
O fajny teen makijazyk, bardzo taki hmm stylowy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
dokładnie - te usta!
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Jaka lady
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wolę prosto!
|
bardzo mi się podoba
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
O brwiach już pisałam
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ach, te moje usta
![]() Jeśli chodzi o kolor na ustach to było tylko chwilowe -ale akurat do zdjęć się załapało. Mea culpa. Stylowy to określenie chyba pozytywne - choć zależy co kto rozumie przez stylowy. :P Ja o brwiach też pisałam - i tak sobie piszemy :P A poważnie, to po prostu nie mam czasu, brak mi motywacji, aby te ochłapy z dnia, które moge przeznaczyć na relaks i odpoczynek, poświęcić na wizytę u kosmetyczki. Żadne to tłumaczenie, ale cóż, chwilowo jeszcze będę straszyć. Poza tym powoli - oswajam się z wynalazkiem zwanym kredką i czynnością szumnie zwaną czesaniem brwi - nie wszystko na raz, bo rano w lusterko spojrzę i się sama nie poznam ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
kochana szkoda,że zdjęcie takie niewyraźne bo widzę, że wyglądasz bombowo w tym makijażu, podkreśla Twoje piękne i duże oczka!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:49.