![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Nowa wymianka u laruski :) serdecznie zapraszam :)NIEAKTUALNEEEEEE stary watek : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=473704 Jeżeli chodzi o wysyłkę to: -wysyłam WYPRANE ubranka i tego samego oczekuje od drugiej strony -nie ukrywam wad -przesyłki wysyłam listem poleconym - jeżeli jest któraś z was zainteresowana moge zrobić dodatkowe fotki - nie wymieniam sie na siłe POZA WATKIEM POSIADAM PAS VIBRO ACTION ![]() POSZUKUJE :spodni jeansowych najlepiej z dziurami, poprzecieranych itd. w rozmiarze 36, -butów na płaskiej podeszwie za kolano(roz.39):love : -kardigana -kamizelki któa podkreśla biust -prostownicy -perfum -bluzeczkek -sweterków -bucików -kosmetyków - ŚRODKÓW ODCHUDZAJĄCYCH(tabl, nie herbatek;p) i wszystkiego co mi wpadnie w oko Edytowane przez laruska Czas edycji: 2010-12-04 o 09:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Nowa wymianka u laruski :) serdecznie zapraszam :)
BLUZY SWETRY BLUZY Z KAPTUREM 1. sweterek firmy BIG STAR(bordowy). rozmiar s. kilka razy miałam go na sobie. stan oceniam na db. gdyż na dolnym szwie poszło pare nitek lecz zupełnie to w niczym nie przeszkadza,usterka widoczna na zdjeciach. 2.bluza odkrywajaca ramiona(zielona)firmy LEVIS, rozmiar s. bluza świetna, lecz niestety na mnie troche za mała. stan oceniam na db. poniewaz z tyłu jest małe odbarwienie od żelazla... przy noszeniu zupełnie niewidoczne. 3.sweterek firmy ZARA. (biały) rozmiar M. śliczny wyciety w lekki serek 4.bluza z kapturem firmy H&M. (brązowa) rozmiar S. niestety nie ma metki gdyż ją uciełam bo strasznie mnie denerwowała. nosiłam ją kilka razy.stan oceniam na bdb. 5..słodziutka bluzeczka firmy C&A.(niebieska) rozmiar S. Bluzeczka śliczna. miałam ją na sobie 2,3 razy. naprawde ładnie wygląda, ma śliczny dekold. stan oceniam na idealny. 6.żakiet firmy AMISU( bordowy) rozmiar 36. żakiecik śliczny, z fajnego materiału, ubierany okazyjnie, stan idealny. 7. bluzeczka na wieczór nie pamietam gdzie ją kupiłam, metki też nie ma.. rozmiar S. Śliczna czarna bluzeczka modna, z napisami, fajna na wieczorne wyjscia. Ubrałam ją raz, pozniej lezała w szafie.. stan idealny. 8.OLDSCHOOLOWA bluza ADIDAS, granatowa w żółte paski. Rozmiar na metce L, lecz ja nosze S i jest dobra. Kilka razy ubrana. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
BLUZY SWETRY BLUZY Z KAPTUREM 1.bluzka kremowa z rekawem 3\4 odkrywajaca lekko brzuch, rozmiar xs,s. Kilka razy ubrana. 2.białą bluzka z rekawem 3\4 z nadrukiem. Śliczna białą bluzeczka. kilka razy noszona.stan idealny 3.bluzeczka w paski różowa rozmiar s\m, rekaw do połowy ramienia, z lekkimi pufkami. stan dbd 4. czarny sweterek h&m rozmiar s-m. stan bdb. 5.Niebieska narzutka wizana z przodu z takiej koronki rozmiar m. stan bdb 6.niebieska bluzeczka firmy papaya, rozmiar s,m. Ubrana 2 razy 7. różowa bluzeczka bez metki, rozmiar s. śliczna słodka bluzeczka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
koszulki bluzeczki 1.różowa koszulka, firmy CROPP(różowa), rozmiar s, kilka razy miałam ją na sobie. stan oceniam na bdb. 2.koszulka na ramiączkach firmy FISHBONE,rozmiar XS. koszulka w kolorze granatowym jej stan oceniam na dobry 3.bluzeczka na guziki FIRMY H&M(bordowa) rozmiar 36. miałam ja 2 razy na sobie , brakuje 1 guzika którego trzeba doszyc, a poza tym wszystko jest w stanie idealnym 4.przeźroczysta bluzeczka firmy DIESEL(szara) rozmiar M na metce jednak realnie to rozmiar XS-S. stan idealny, dostałam w prezencie, niestety nie zbyt trafionym. 5.bluzeczka kupiona we włoszech(niebieska z ślicznymi wzorkami) rozmiar S. Bluzeczka ma naprawe śliczne kolory można ją nosić aby spadała do połowy ramion jak i normalnie. stan idealny, 2 razy ją ubrałam. 6..koszulka firmy H&M(różowo biała) rozmiar. 34. bluzeczka wiązana na szyji. kilka razy ubrana na wakacjach, stan oceniam na dobry. 7.koszulka SUPERGIRL (granatowa) rozmiar XS koszulka która dostałąm w prezencie, ubrana moze 2 razy, stan idealny 8.Różowa bluzeczka w paseczki z dużym dekoldem firmy EDC rozmiar na metce XS, ale zdecydowanie jest do S,M. kilka razy ubrana 9.Koszulka z ZARY biała z czarnymi nadrukami, stan bdb. 10.czerwona słodziutka bluzeczka w groszki rozm. s praktycznie nowa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
koszulki bluzeczki 1.OBSESIWE , góra od kostiumu, rozmiar uniwersalny, NOWY naprawde śliczny. 2.niebieska bokserka firmy pimpkie rozmiar S. stan bdb. 3.brazowa bluzka firmy tally weily rozmiar s,m. stan bdb. 4.łososiowa bokserka praktycznie nowa firmy ZARA. rozmiar S. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
BUCIKI 1.buty szpilki złote kupione w DEICHMANIE (złote). rozmiar 40. byłam w nich raz na spacerze, nigdy wiecej ich nie ubrałam. stan oceniam na idealny 2.trampki firmy CONVERSE (brązowe) rozm. 38. Trampki ubrane kilka razy . stan oceniam na db. zamienie za jakies fajne buciki 3.białe adidaski nike,rozmiar 39, ubrane dosłownie kilka razy 4.czarne śliczne szpileczki rozm 38, z piękna kokarda z przodu, ubrane 2-3 razy. 5.jesienne szpileczki, z otwartym przodem, kupione w daichmanie, rozm 39,40 kolor grafitowy z śliczna klamerka z boku, ubrane 3,4 razy naprawde polecam ) 6.balerinki rozmiar 39-40. z ślicznymi kokardkami z przodu. 7.buciki gladiatorki kupione we włoszech, niestety nieudany prezent . rozmiar 38. nowe. 8.buty VANSY. kilka razy ubrane, trzeba je wyczyscic i beda naprawde dlugo słuzyły 9.butki na koturnie rozmiar 38. śliczne, ubrane 1-2 razy. 10.balerinki, gładkie czarne. rozmiar 40 ubrane 2 razy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
SPODNIE LEGINSY 1.krótkie spodenki firmy HOUSE. rozmiar 28. spodenki nowe, był to niestety nie trafiony prezent. spodenki są w stanie idealnym. 2.spodenki firmy PUMA( granatowe) rozmiar S. Spodenki, krótkie idealne do uprawiania sportu, kupiłam je z zamiarem biegania lecz długo to nie trwało... używane kilka razy. stan idealny. 3.leginsy czarne, lekko błyszczące rozmiar L/M NOWE. 4.czarne spodnie, rozmiar s-m(rociagliwe) stan bdb. 5.spodnie dresowe z napisem na tyłku, rozmiar s-m. spodnie maja małą ciemna plamke z przodu przy napisie. stan db. 6.jasne spodnie jeansowe rozm. S. firmy TALLY WEIJL. stan idealny 7. spodnie do ćwiczeń NIKE na około 170cm wzrostu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
KOSMETYKI I BIELIZNA 1.WELLA SAFIRA odświerzacz koloru do włosów farbowanych 2. puder w kremie, matujący kolor OPALONY 3.lakiery do paznokci żółty(okolo 1\2 w opakowaniu) i perłowy róż(cały) i lakier firmy REVLON, naprawde świetny długo trzyma sie na paznokciach kolor 027 blushed 4. cień do powiek granatowy, firmy INGLOT, użyty tylko raz na spróbowanie. 5. Zegarek A'la LOUIS VUITTON, naprawde świetna podróbka,czasem sie zacina 6.depilator PHILIPSA SATINELLE, nietrafiony prezent, użyty 2 razy. 7.KOMPLET Naszyjnik + kolczyki srebrne, naprawde śliczne firma GÓRECKI.Nietrafiony prezent, niestety mam uczulenie na srebro.NOWE 8.KOMPLET Naszyjnik + kolczyki srebrne wiszace.NOWE 9.Branzoletka srebrna firmy GÓRECKI.NOWA 10.Śliczny staniczek firmy MISTIQUE,rozm. 75B czarny koronkowy staniczek z różowymi dodatkami, ślicznie wygląda w nim biust, naprawde BRADZOO polecam na mnie niestety za mały... STANICZEK JEST NOWY 11.czarny stanik rozmiar Duze B/Małe C. niestety nie mam do niego ramiaczek.. ale mozna dopiąć. ubrany 2 razy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
SUKIENKI SPÓDNICZKI 1. sukienka firmy AMISU( w groszki) .rozmiar S. śliczna sukieneczka w groszki, bez ramiaczek, nigdy nie uzywana, nie moj gust. stan idealny 2.sukienka firmy TALLY WEIJL( czarna z czarnymi cekinami) rozmiar S. Śliczna czarna sukieneczka z czarnymi cekinami wiązana na szyji, z głębokim dekoldem. sukienka nowa. 3.sukienka kupiłam ją na allegro( czarna) rozmiar S. Sukieneczka bez ramiączek, mimo to dobrze przylega 4.spódniczka czarna firmyCROPP(czarna) rozmiar S. Spódniczka zapinana na guzik i na zamek. od spodu posiada falbanki, bardzo ładnie sie przezentuje. ubrana raz jakies 3 lata temu i od tamtej pory lezy w szafie. stan idealny. 5.czarna sukieneczka przed kolano z białymi obszyciami i guziczkami rozmiar S. stan idealny 6.kolorowy tuninka firmy bershka rozmiar S, śliczna, , pełno kolorowych wzorów. stan bdb 7.czarny(zdecydowanie czarny tylko zdjecie tak zmieniło kolor..) sweterek tuninka, rozmiar m-l . Nowy 8.różowa tuninko sukienka, śliczny kolor , delikatna bombka. rozmiar xs,s,m. NOWA 9. sukienka różowa z odkrytymi plecami, rozmiar xs,s. 1 miałam ją na sobie. kupiłam ją na allegro, kolor blado różowy a nie tak jak na modelce ciemny róż. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
KURTKI I DODATKI 1.skarpety firmy CROPP (zielone) ładne zielone skarpety, idealnie nadaja sie do szpilek w chłodniejsze dni. 2-3 razy ich uzywałam. stan idealny 2.ładna torebeczka teczowa, stan bdb 3.niebieska kurteczka zimowa rozmiar S, stan bdb, ubrana 2-3 razy. 4.różowy szaliczek na chłodniejsze dni, stan bdb. 5.arafatka kupiona w egipcie, praktycznie jak nowa 6. skórzana kurteczka na jesień, brązowa, rozmiar s,m ![]() ![]() Edytowane przez laruska Czas edycji: 2010-11-08 o 14:33 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
zapraszaaam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1289225171
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1289225171 coś u mnie?
![]() |
#18 | ||
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1289223403 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1289224817 ???
Jeśli kopiuję, to tylko w punktach ksero, Gdy ktoś powiela kogoś, Uważam go za zero, Mówię prawdę szczerą, Bo nie lubię, gdy ktoś kłamie, Służę pomocą, nie na każde zawołanie, Mam własne zdanie i szereg racji, Niezmienna niezależnie od miejsca, czasu i akcji ![]()
BLESS! |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
jutro dodam zdjecie na sobie
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
PAS VIBRO ACTION
cos u mnie? ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Podoba mi sie u Ciebie skórzana kurtka i bluzka super girl, znajdziesz cos u mnie??
![]() |
#22 | ||
Zakorzenienie
|
Hmm...leginsy i koszulka za nowe buty to trochę za mało...
A nie miałabyś czegoś z mojej wish poza wątkiem?
Jeśli kopiuję, to tylko w punktach ksero, Gdy ktoś powiela kogoś, Uważam go za zero, Mówię prawdę szczerą, Bo nie lubię, gdy ktoś kłamie, Służę pomocą, nie na każde zawołanie, Mam własne zdanie i szereg racji, Niezmienna niezależnie od miejsca, czasu i akcji ![]()
BLESS! |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz cos za
.różowy szaliczek na chłodniejsze dni, stan bdb. .jasne spodnie jeansowe rozm. S. firmy TALLY WEIJL. stan idealny
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za:
balerinki rozmiar 39-40. z ślicznymi kokardkami z przodu. ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
cos za:
1. dresy do cwiczen nike 2. czarne spodnie rozciągliwe 3. czarny sweterek tunike 4. brazową kurteczke?
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
coś u mnie za:
niebieska bluzeczka firmy papaya, rozmiar s,m. Ubrana 2 razy balerinki, gładkie czarne. rozmiar 40 ubrane 2 razy ? ![]() ewentualnie napisz u mnie co byś za to chciała. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:19.