|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Jak ja wytrzymam rok ?
a
Edytowane przez Novika08 Czas edycji: 2011-07-15 o 21:45 |
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak ja wytrzymam rok ?
Cytat:
Choć uważam, że gdyby był zainteresowany głębszą znajomością z Tobą, od razu wziąłby namiary na Ciebie. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
a może ktoś z Twoich znajomych go zna? lub brat?
może jego rodzina sprzedaje znicze przed cmentarzem i mogliby dać Ci jego nr. telefonu?
|
|
#4 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
W tym problem że nikt ze znajomych Go nie zna. Dla mnie to była tylko dodatkowa jednorazowa praca. Dla Niego też. Sprzedawał sam kwiaty a jego rodzina nie ma z tym nic wspólnego, po prostu komuś co rok sprzedaje tam kwiaty, zarabiając jakąś dodatkową kasę. Tylko te kilka dni przed Wszystkimi Świętymi. Na portalach typu facebook czy nk również Go nie znalazłam. Edytowane przez Novika08 Czas edycji: 2010-11-11 o 18:55 |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobry pomysł Warto spróbować , poszperać moze znajdziesz
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
No to masz 4 wyjścia:
1. Czekać kolejny rok. ![]() 2. Pałętać się cały czas pod cmentarzem. Może on też przyjdzie. ![]() 3. Obejść wszystkie sklepy meblowe x2 (bo zapewne ludzie pracują tam na zmiany. ![]() 4. Zapomnieć i żyć dalej.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
też miałam pisać o portalach żebyś poszukała ale skoro mówisz, że nie ma go to pewnie tak jest ... hmm... skoro Ci tak bardzo na tym zależy to nic innego Ci chyba nie zostaję tylko jazda po wszystkich sklepach ... heh
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
pozostaje dać ogłoszenie na stronie gumtree czy jakiejś innej lokalnej-może ktoś go rozpozna?Możesz też się przejść po sklepach-ale ryzyko jest takie,że nie będzie go na zmianie i się nie znajdziecie
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
a
Edytowane przez Novika08 Czas edycji: 2011-07-15 o 21:47 |
|
|
|
|
#10 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
daj znać co znalazłaś
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
1. jeśli by mu zależało sam by się postarał żebyś nie "uciekła" zanim nie weźmie od Ciebie numeru telefonu
2. może ma dziewczynę bądź nawet rodzinę i co wtedy? tak nagle się pojawisz i co dalej? 3. Nawet jak go znajdziesz, zobaczysz? Padniesz przed nim i powiesz, że śnisz o nim po nocach i spać nie możesz ? Jak dla mnie nie warto i nie ma sensu a przede wszystkim uważam, że 1 punkt pokazuje iż naprawdę nie warto
|
|
#12 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jak dla mnie 100000000000000% racji.Dzięki za ujęcie wszystkiego
|
|
|
|
#13 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
A ona wzięła od niego numer telefonu, czy może jej nie zależało? No i na dodatek uciekła bez pożegnania. Zdecydowanie jej nie zależy.
|
|
#15 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
heh
ja kiedys spotkalam chłopaka w kościele, ktory strasznie mi sie spodobal i chodzilam do kosciola co tydzien, czasem byl czasem nie.. nikt go nie znal w okolicy.. z kolezanka obeszlysmy cala wioseczke szukajac jego samochodu na podworkach ogladalam zdjecia klasowe wszystkich klas we wszystkich mozliwych szkolach w miescie bylam wtedy w liceum wiec latwiej bylo mimo wszystko ale w koncu go znalazlam :P przez przypadek tez dowiedzialam sie gdzie mieszka.. ale mysle, ze to zalezy od tego jak bardzo sie tego chce wiec jezdzij po tych meblowych, trzymam kciuki przynajmniej sprobujesz ![]() i z jednej strony to moze prawda, ze jakby chcial to numer by wzial.. ale z drugiej nie zyjemy w sredniowieczu i kobitki tez moga poprosic faceta o numer.. poza tym, moze byl niesmialy, wstydzil sie.. kto to wie ja jestem za
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
Myślę, że jest istotny argument, byś Go szukała. Dopóki Go nie znajdziesz, będziesz Go idealizować i snuć marzenia jak to by było wspaniale, gdybyście byli razem. Przez to możesz odrzucać ewentualnych facetów, którzy staną na Twojej drodze, bo serce jest zajęte przez osobę, z którą nie utrzymujesz kontaktów i o której niewiele wiesz.
Kiedyś miałam coś podobnego. Spodobał mi się jakiś chłopak, widziałam go na przystanku ze 3 razy. Zawsze jak szłam na autobus miałam nadzieję, że będzie. Nie było, ale jakaś sąsiadkę czy inna osoba, którą niekoniecznie chce spotkać to a i owszem XD |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:36.

Warto spróbować , poszperać moze znajdziesz 

daj znać co znalazłaś 
jak dla mnie 100000000000000% racji.Dzięki za ujęcie wszystkiego