|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Zestaw kosmetyków pielęgnacyjnych za jedną rzecz z listy
NIEAKTUALNE - LECI DO CASHMEREE
![]() W zwiazku z przeprowadzka remontem, walka z zakupoholizmem i chomikowaniem chce sie pozbyc jednorazowo wszystkich wymienionych ponizej kosmetykow. Kosmetyki sa naprawde fajne, ale nie jestem w stanie ich zuzyc, zwlaszcza, ze zostawilam sobie kilka jeszcze fajniejszych ;-) Ponizszy zestaw oddam jedynie w calosci w zamian za jedna rzecz z wishlisty. Prosze nie kuscie mnie i nie odsylajcie do swoich watkow, tylko gdyby Was zainteresowaly moje kosmetyki piszcie od razu, ktora rzecz z wishlisty ponizej mozecie zaproponowac na wymiane. ZESTAW DO ODDANIA: Schwarzkopf Gliss Kur Asia Straight krem prostujacy, 50/100 ml, kod 0212293898 Schwarzkopf Got2b Chaotic guma do stylizacji włosów messed up styles, 60/100 ml, kod 17184802 Nivea Hair Care Flexible Curls Balsam podkreślający Skręt Fal i Loków, elastyczne utrwalenie poz 2, 60/150 ml, kod 099701001 Fa Natural & Soft kremowe mydło w płynie Rose & Almon Milk, cudowny zapach, w butelce z dozownikiem, 300 ml nowe, ważne 12.10 + wkład 500 ml Johnson’s Dreamy Skin, Krem do ciała do skóry normalnej i suchej, kojący aromat kwiatu rozkwitającego nocą, 250ml, nowy, kod LOT0448VA Johnson Johnson baby Oliwka w żelu, 180/200 ml, kod 0139P Bielenda Pożegnanie z Afryką Odmładzające mleczko kokosowe, 200/250 ml, ważny do 01.11 Lirene Anticellulite Program Peeling – masaż myjący antycellulitowy, 50/200 ml, ważny 01.13 Rossman Isana Żel pod prysznic Fruit & Fun Limetka, 300 ml, nowy Body Shop Deo Dry, dezodorant w sztyfcie – piękny koloński zapach, 55g, dwukrotnie przetestowany, zużycie minimalne, kod XG409HA Dermaglin Krem na dzień (nawilżająco-kojący) i Krem na noc (regenerująco – kojący) Zielona Glinka Kambryjska, użyte trzy razy, wyjściowo 50 ml, ważne do 11.2010, otwarte trzy dni temu WISH LISTA (caly powyszy zestaw za JEDNA pozycje, szukam wylacznie rzeczy nowych, nieuzywanych z długą datą przydatności): - zmywacz do paznokci Sally Hansen (najchętniej zielony) - duży płyn do soczewek kontaktowych (Ciba Solo Care Aqua, ReNu Multi Plus, Opti Free) - Loreal Body Expertise Exfotonic (peeling do ciała) - Farmona, Magic SPA, Wanilia i Pomarańcza, Peeling cukrowy do ciała - Toni & Guy, Odświeżający suchy szampon - tusz Gosh fioletowy lub turkusowy, wyłącznie nowe, zafoliowane - Lactacyd Femina - Płyn do higieny intymnej Edytowane przez silencio Czas edycji: 2010-11-20 o 22:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zestaw kosmetyków pielęgnacyjnych za jedną rzecz z listy
cos u mnie ??
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
heh widze że wszystkie mamy lactacyd , ja mam dwa nowe
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
mam nowy Alcon Opti-Free Express
120 ml
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2010-11-18 o 22:19 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny,
Jestem w kropce ;-) Zwlaszcza, ze zestaw bedzie dosyc ciezki i wyszloby na to, ze lepiej isc do sklepu po Lactacyd niz na poczte ;-) A czy ktoras z Was moglaby sie wymienic osobiscie w Wwie? Cashmeree, czy Ty chcesz oddac oba? ;-) ---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ---------- Muciu, dzieki! mialam ochote na duzy, ale pozwol ze przemysle wszystkie propozycje i dam znac ![]() Pozdr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
mogę
![]()
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Kochana,
Przyznaje, ze zajrzalam do Twojego watku - sama sie powiodlam na pokuszenie ;-) I wypatrzylam moja ukochana maseczke blotna Avonu w saszetkach... Chetnie oddam powyzsze kosmetyki za 2 op. Lactacydu. Ale jeszcze chetniej oddalabym je za jeden Lactacyd i te mini maseczki blotne Avonu. Daj znac jak to widzisz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
no to ja bardzo chętnie oddam jesten lactacyd i maseczki za powyższy zestawik
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:03.