![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
OI, Flowerbomb, Meteoryty, MAC, LUSH, Missha BB cream i inne
NIEAKTUALNE
Mam na wymianę: Perfumy: * Coco Chanel Mademoiselle EdP, nowa, zafoliowana, 100 ml * Givenchy Organza Indecence, nowa wersja - ok.80/100 ml * V&R Flowerbomb Extreme - ok. 25/50 ml * Givenchy Hot Couture EdP - ok.25-30/100 ml * Cacharel Gloria - ok.12/30 ml * La Perla, J'aime La Nuit - ok.10/100 ml * Max Mara Kashmina Touch, ok.70/90 ml * Cartier Le Baiser du Dragon, edycja Prestige - ok.45/50 ml * Ungaro Apparition - ok.45/50 ml Kolorówka: * paletka cieni Kanebo Kate Gradical Eyes (klik!) - wersja kolorystyczna z ostatniego zdjęcia * błyszczyk MAC Dazzleglass w kolorze Internationalist - nowy * dwa błyszczyki Majolica Majorca (marka Shiseido) - PK 102 (mleczny róż) i BE210 (złocista brzoskwinia) * pojedynczy cień Shu Uemura M Beige 802 (matowy beż) * NARS Orgasm rozświetlacz w płynie, miniaturka * Meteoryty Teint Rose - użyte kilka razy * róż MAC Dollymix - użyty kilka razy * pigment MAC Smoke Signal - ubytek ok.20-25% * odsypka pigmentu MAC Sweet Sienna - do ustalenia * pełnowymiarowy podkład mineralny Lumiere w jasnym, neutralnym kolorze Fair Neutral, lekka formuła Cashmere - nowy, nieotwierany * czarny eyeliner w żelu Inglot Pielęgnacja: * Lioele Beyond The Solution BB Cream - 40/50 ml * BB Cream SkinFood Gingko, odcień #1, 50 ml - wypróbowany trzy razy * firmowa próbka bb creamu Missha Perfect Cover, kolor 23 * Missha Signature Real Complete BB Cream w kolorze Milky Beige - klik!, użyty dwa razy * Lush - Dark Angels, nowiutkie opakowanie * Lush - Angels On Bare Skin - ok. 80% * Lush, balsam do ciała Vanilla Dee-Light, 100 ml, użyty raz w niewielkiej ilości * Lush, krem do stóp Fair Trade, nowy * Lush, szampon Godiva - połówka, obłędnie pachnie jaśminem Szukam: kosmetyków MAC, Sensuous, paletek Urban Decay, jasnego matującego pudru sypkiego, jasnego korektora (chętnie Magic Concealer Rubinstein), próbek bb creamów, lakierów Essie/OPI/China Glaze
Wymienię Edytowane przez Nola_ Czas edycji: 2010-12-29 o 10:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: OI, Flowerbomb, Meteoryty, MAC, LUSH, Missha BB cream i inne
dzień dobry
![]() podobają mi się meteorki, więc zapraszam Cię do mnie ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
czy to może taka OI: http://allegro.pl/givenchy-les-parfu...321167929.html ?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie
V&R Flowerbomb Extreme - ok. 25/50 ml odpisz u mnie ![]()
![]() |
#9 |
spin doctor
|
Może się skusisz-interesuje mnie OI:
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Witaj, może coś u mnie za :
*V&R Flowerbomb Extreme - ok. 25/50 ml * Givenchy Hot Couture EdP - ok.25-30/100 ml Pozdtrawiam ![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za :
* Meteoryty Teint Rose - użyte kilka razy * róż MAC Dollymix - użyty kilka razy odpisz proszę u mnie ![]()
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
cos u mnie za flowerbomb?
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
a to OI to można gdzies powachac
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
WItaj
![]() * V&R Flowerbomb Extreme - ok. 25/50 ml * Meteoryty Teint Rose - użyte kilka razy * róż MAC Dollymix - użyty kilka razy * Lush - Dark Angels, nowiutkie opakowanie * Lush - Angels On Bare Skin - ok. 80% * Lush, balsam do ciała Vanilla Dee-Light, 100 ml, użyty raz w niewielkiej ilości * Lush, szampon Godiva - połówka, obłędnie pachnie jaśminem ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
Podobaja mi sie kulki, Dollymix i Missha. Moze cos znajdziesz?
btw: czemu oddajesz Misshe? Ja wciaz sie waham czy zamowic bo boje sie, ze bedzie za ciemna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;23368247]Podobaja mi sie kulki, Dollymix i Missha. Moze cos znajdziesz? btw: czemu oddajesz Misshe? Ja wciaz sie waham czy zamowic bo boje sie, ze bedzie za ciemna ![]() Za ciemna nie będzie na bank. Jest mega jaśniutka - dla mnie własnie za jasna, podejrzewam, że dla Ciebie będzie idealna, bo nie dość, że kolor naprawdę fajny to jeszcze się ładnie dopasowuje do cery. Muszę sobie poczytać o paletce Bobbi i cieniach Chanel - swoją drogą, bardzo oryginalna kolorystyka ![]()
![]() |
![]() |
#23 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja ostatnio przez okolo miesiac sie nie malowalam mocno (wykupili wszystkie bazy we Wroclawiu ![]() ![]() Nad Missha sie zastanawialam. W sumie bb creamy tanie sa. Kolejna wtopa finansowo nie zaboli. Ja jednak juz mam traume podkladowa. Bardzo sie ekscytuje kolejna nadzieja na podklad, wierze, ze w koncu cos znajde dla siebie. Potem przychodzi jakies ciemne paskudztwo i prawie w depresje wpadam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Ok
![]() [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;23368654]Ja lubie ciemne kolory. Mam bardzo jasna skore i w bezach wygladam strasznie. No, chyba, ze sie mocna kreska ratuje ![]() Ja ostatnio przez okolo miesiac sie nie malowalam mocno (wykupili wszystkie bazy we Wroclawiu ![]() ![]() Nad Missha sie zastanawialam. W sumie bb creamy tanie sa. Kolejna wtopa finansowo nie zaboli. Ja jednak juz mam traume podkladowa. Bardzo sie ekscytuje kolejna nadzieja na podklad, wierze, ze w koncu cos znajde dla siebie. Potem przychodzi jakies ciemne paskudztwo i prawie w depresje wpadam.[/QUOTE] Ja nie podejrzewałam, że cokolwiek może być dla mnie za jasne, bo wszystko wiecznie jest zbyt ciemne, ale to jest naprawdę bardzo jasny kolor. Polecam, bardzo drogie to cudo nie jest (chociaż ta wersja akurat droższa niż Perfect Cover) a może akurat... ![]() ![]() Dam znać, jak sobie przejrzę swatche ![]() ![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Hej ,moze chcialabys Hypnotic Poison 15/30 plus L'occitane verbena polowa z 15ml lub Light Blue polowa z 25ml
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Tutaj dziewczyna uzyla tych dwojek i wyszlo niezle choc na moj gust za jasno. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;23369634]Jak nalozysz sama zielen na oko to napewno bedzie ziemiscie. Tego nie polecam. Ale jak uzyjesz drugiego cienia z paletki albo zblendujesz z np jasna zielenia to wyjdzie ladnie. Tutaj dziewczyna uzyla tych dwojek i wyszlo niezle choc na moj gust za jasno.[/QUOTE] No wiem, wiem. A znajdę je w Douglasie? Sensuous i ewentualnie Shiseido Zen ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Chcialam Bombke ale ciut sie nie zgadza pojemnosc
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:15.