|
Notka |
|
Fotografia, sprzęt fotograficzny, galerie zdjęć Miejsce dla miłośników fotografowania. Tutaj dowiesz się wszystkiego na temat sprzętu fotograficznego, metod fotografowania. Możesz zamieścić zdjęcia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
"Fotografia błyskawiczna"
Witam
![]() Mam nadzieję, że chociaż kilka osób fascynuje się tutaj tzw. fotografią błyskawiczną ![]() Czy ktoś z was miał okazję pobawić się aparatami Fuji Instax Mini 25 lub Mini 7S? Jak się sprawdzają? Jak sobie radzą ze zdjęciami makro? Gdzie kupujecie kasety do swoich Polaroidów (typ 600)? Ja najtańsze znalazłam na Allegro i angielskim Ebayu, jednakże cena kasety wynosi ok. 80zł, może ktoś gdzieś kupuje taniej? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: "Fotografia błyskawiczna"
Odświeżam wątek
![]() Posługuje się ktoś Instaxami? Ja mam Fuji Instax 7s. Zabawa nim jest przednia, mimo że jest bardzo prosty w obsłudze i ma tylko kilka opcji. Zdjęcia mają specyficzne kolory - trochę retro jak dla mnie. Podoba mi sie ich białe obramowanie [w stylu passe-partout]. Aparat spisuje sie bez zarzutu w różnych sceneriach i sytuacjach. Zrobiłam nim zdjęcie podczas koncertu w hali MTP w świetle reflektorów i w oparach dymu i wyszło [tzn. wokalista w którego celowałam widnieje na zdjęciu i jest rozpoznawalny ![]() Wkłady kosztują teraz około 20-30 zł za pakiet 10 sztuk. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:34.