|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() skuteczne diety...
Witam Wizażanki!
Potrzebuje waszej porady i pomocy! Chciałabym zgubić parę kilogramów. Nie mam nadwagi, ale tu i ówdzie jest tego trochę więcej ![]() ![]() Z góry dziękuję za rady ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: skuteczne diety...
Wg mnie lepiej po prostu mniej jeść i zdrowiej i więcej ruchu a nie jakieś konkretne diety
![]() Jeśli będziesz jadła o regularnych godzinach, często a mało i zdrowo, unikała fast foodów, słodyczy, napojów gazowanych itd to powinnaś bez probelmów stracić kilka kilogramów. Do tego więcej ruchu, najskuteczniejsze jest chyba bieganie i powinno być ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja Ci mogę polecić 8-minutówki..masz tu praktycznie ćwiczenia na każdą partię ciała..osobiście moim największym problemem jest właśnie brzuch i uda/nogi więc teraz codziennie robię sobie ćwiczenia na te partie: brzuch: http://www.youtube.com/watch?v=vkKCV...eature=related nogi: http://www.youtube.com/watch?v=uLIfN...eature=related naprawdę polecam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
tak jest, nie ma zadnej diety cud ani nic takiego!
przede wszytskim dzuo ruchu, nie dosc ze zdrowo to twoje cialo nabierze ladniejszego ksztaltu ![]() poza tym mniej jesc, najlepiej czesto w malych porcjach, wtedy nie jestes taka glodna i przyspiesza metabolizm. i duzo pij, ale najlepiej wody! mozna sie wtedy oszukac zoladek ze jest pelny ![]() ja jestem na 1000kcal i schudlam jakies 8 kilo. chociaz zdarzaja mi sie takie dni jak dzisiaj kiedy zamiast jesc duzo lekkiego zarcia to jem malo ale slodkiego ;( tak jak dzisiaj, 2 paczki! nalezy mi sie kop w tylek po prostu : ![]() powodzenia na pewno ci sie uda!
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ja stworzyłam sama sobie dietkę taką że łatwo można ją do siebie dostosować, czyli wybierac co chce się jeść i zawsze przyjmie się tylko 1300 kcal. Można ją też zmieniać na dietę 1000 , 1200 lub 1500 kcal. Wrzuciłam ja na mojego bloga, jak chcecie wypróbować dziewczynki
![]() Buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
dokladnie, jesz co chcesz byle nie przekroczyc limitu
![]() oczywiscie najlepiej jak najwiecej warzyw, zup, i innych zdrowych "zapychaczy" polecam warzywa na patelnie! zwykle (bez ziemniakow ani ryzu czy czegos tam) maja w wielkiej paczce ktorej nie umiem sama zjesc jakies 150 kcal. swietne na lekki obiadek
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bardzo bym ciebie prosiła abyś objaśniła ile powtórzeń wykonujesz i tam są chyba jakieś przerwy - ja niestety angielskiego nie znam a ćwiczonka fajne.
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
ja jestem od dwóch miesiecy na diecie Mniej Żarcia i schudłam 6 kg. oczywiscie były wzloty i upadki więc dlatego spadek mały, normalnie byłoby więcej.
serdecznie polecam ta diete. polecam też wyrzucenie z diety, albo ograniczenie ziemniaków, chleba, potraw z zawartością białej mąki itp. i napewno się uda;] powodzenia życzę ![]()
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja robię wszystko, czyli tam gdzie brzuch: 30 powtórzeń każdego ćwiczenia, po dwóch ćwiczeniach jest 30 s przerwy i tak masz 4 serie 30 powtórzeń dwóch ćwiczeń ![]() a na nogi robię dokładnie tak jak oni, tzn. z nimi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Na brzuszek to magicznie działa hula hop!!! Na początku kilka minut dziennie a potem dłużej i można wymodelować śliczną talię
![]() oldzia23 warzywka na patelnie to naprawdę hicior ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dzięki śliczne a napisz jeszcze proszę czy ćwiczysz to codziennie?? Wczoraj przećwiczyłam te ćwiczonka niestety i mąż i córka ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
łołołoł.. genialne te ćwiczenia na YT! Dobieram je do swojej dietki
![]() Dzięki za wstawkę tego! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
jeżeli nie chcę w 100% rezygnować z chleba to jak sądzicie - lepiej zastąpić go ciemnym pełnoziarnistym czy chlebkiem typu wasa?
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Ja nie jem dużo, ale może nie dobieram odpowiednio produktów bo nie chudnę :P
Kiedyś byłam na diecie kapuścianej, ale to nie dla mnie... Smak zupki był okropny i nie mogłam się d niej zmusić. Stosowałam też dukana, ale efekty mnie nie zadowalały. Uważam jednak, że ta dieta jest najlepsza. Słyszałam o wielu pozytywnych efektach. Planuję na nią wejść jeszcze raz, ale może dopiero od stycznia. Na razie staram się ograniczyć słodycze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
![]() Edytowane przez miczka84 Czas edycji: 2011-01-27 o 13:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() matko ja nie moe pozbyc sie tej dolnej partii brzucha ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hej hej napewno zdrowiej się odzywiać ![]() ja jestem na diecie plaz poludniowych jestem bardzo zadowlona w 2 miesicace schudlam 8kg a jem dużo tylko dozwolone produkty jak chcesz napisze wiecej lub na priv lub na nasz watek ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:40.