|
|||||||
| Notka |
|
| Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
damski skórzany portfel
Witam,
Chciałbym kupić (na prezent) portfel dla Kobiety. Odwiedziłem kilka sklepów - są portfele ze skóry za 50 - 150zł i więcej. Chciałbym kupić coś dobrego, ale nie wiem nawet jak odróżnić skórę ekologiczną od prawdziwej . Na co zwrócić uwagę przy zakupie? Będę wdzięczny za wskazówki. |
|
|
|
|
#2 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: damski skórzany portfel
Cytat:
Sprawdź ten PORTFEL-DAMSKI-OCHNIK-PL Najlepiej postaraj się dyskretnie sprawdzić jaki obecnie ma portfel - kolory gabaryty, wnętrze i wybrać podobny. Albo po prostu zapytać. Chyba że to ma być totalna niepodzianka. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Dokładnie tak, najlepiej podpatrzeć jaki portfel obecnie użytkuje
będzie łatwiej coś podobnego wybrać i będzie wiadomo że prezent będzie trafiony Bardzo polecam galanterie skórzaną marki Persona, mają duży wybór portfeli i solidną jakość xxx
Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2016-07-14 o 16:33 Powód: link po raz 2 |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Zwróć uwagę nie tylko na wielkość portfela, ale też na wnętrze. Ja preferuję dużo kieszonek na karty, muszę mieć miejsce na zdjęcia i dobrze zabezpieczoną kieszeń na bilon. Jest mnóstwo portfeli z których pomimo zamknięcia monety wypadają.
|
|
|
|
|
#5 |
|
ReklaMO(D)żerca.
|
dodam od siebie jeszcze, że dobrze by było, gdyby portfel mieścił dowód rejestracyjny bez zaginania.
ja jestem fanką OGROMNYCH portfeli z milionem przegródek i proces kupowania nowego trwa czasem kilka miesięcy
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Szukanie takiego portfela przypomina mission impossible .
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
cudowny jest ten portfel!
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Ejjj, no i gdzie się podział post z linkiem do portfela ?Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#10 | |
|
ReklaMO(D)żerca.
|
Cytat:
Post był reklamą, jak większość wiadomości tego użytkownika, dlatego został usunięty. Jeśli bardzo zależy Ci na portfelu to skopiuj sobie zdjęcie z wątku wyszukaj w Google używając wyszukiwarki obrazów
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Aaa, jeśli tak to ok, rozumiem, dzięki za podpowiedź .Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Prezenty
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.

. 

będzie łatwiej coś podobnego wybrać
. Szukanie takiego portfela przypomina mission impossible 

?