|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Szybko- legginsy i pasek NOWE! nieużywane... zapraszam!NIEAKTUALNE
Witam Was wszystkie serdecznie! Mam na wymianę dwie nowe nieużywane z metkami rzeczy: 1. Legginsy imitujące dżinsy w kolorze czarnym, rozmiar z metki XL/XXL, ale moim zdaniem będzie dobry od rozm M (ja taki noszę i przymierzając były na mnie dobre) 2. Kobaltowy pasek New Yorker, rozmiar z metki 75 (w rzeczywistości ciemniejszy niż na zdjęciu) WYMIENIONE Z DEPRESJA2010! obydwie rzeczy z wymiany- są naprawdę super, niestety nie mam ich do czego nosić ![]() Najchętniej wymienię obydwie rzeczy razem! ZAPRASZAM! Edytowane przez 7573f32a00df3aa23f07f56dc385049758d6ab33_6578f4326d8a4 Czas edycji: 2010-12-11 o 09:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szybko- legginsy i pasek NOWE! nieużywane... zapraszam!
coś u mnie za legginsy
![]() ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- doczytałam, że najchętniej wymienisz obie rzeczy naraz więc pasek też chętnie przygarnę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szybko- legginsy i pasek NOWE! nieużywane... zapraszam!
spodnie jedynie ok?
---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:11.