|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Spodnie na sylwestra?
Witam
Mam 32 lata. W tym roku wybieram się z mężem na Sylwestra typu disco. Będzie towarzystwo w naszym wieku. Nie będzie orkiestry tylko DJ i muzyka z lat 60,80,90, no i z dzisiejszych. Ale to nie ważne. Problem mam w co się ubrać Jestem niska. Kształty kobiece,nawet bardzo. Do tego duży biust. Do tego na 90% będę miała miesiączkę. Chciałabym iść w spodnich. Nie żadne na kancik no i nie za bardzo legginsy. Kusi mnie ubrać spodnie typu alladynki,luzne ,do połowy łydki, od kolan obcisłe ,wysoki stan,troche luzne w kroku. co do bluzki to mniejszy problem. Taką wizję mam przed oczami. jednak problem z kąt to wziąć i jak dokładnie ma wyglądać projekt tych spodni. Proszę o jakieś rady. POZDRAWIAm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Spodnie na sylwestra?
Dużo tego typu spodni widziałam wczoraj w galerii - w New Yorkerze były nawet przecenione chyba na 39,90. Chyba nie ma innej rady jak tylko iść i poprzymierzać - wtedy będziesz mogła ocenić czy jest Ci wygodnie i czy są to spodnie odpowiednie do Twojej figury...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
myślę, że odpowiednio dobrane alladynki (no bo jednym pasuje niższy krok, innym wyższy, dla jednych są odpowiednie wąziutkie nogawki a dla innych miekko opadajace, jednym lepiej w biodrówkach, innym w tym do talli..) plus wysokie szpilki oraz koniecznie dopasowana bluzka to byłby ładny zestaw
fajnie by wyglądał taki zestaw : czarne alladynki, brokatowy/cekinowy top na ramiączka, do zarzucenia czarny prosty kardigan na guziczki, czarne szpilki dla koloru - pasek w wyrazistej czerwieni oraz czerwona bransoleta
![]() |
![]() |
#4 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Alladynki w kolorze czarnym, czarny top (właśnie najlepiej cekinowy) i czarne szpilki. Fakt, że cała na czarno ale rozweseliłabym ten zestaw kolorem. Tutaj może podzialać twoja wyobrażnia, zalezy jaki kolor lubisz. Oczywiscie wszystkie dodatki w jednym kolorze. Co do sklepow gdzie mogą być, to ciezko, raczej powinny być w takich sklepach a'la butik.. bo w sieciówkach.. no nie wiem sama, ja nie widziałam.. Może któraś z wizażanek pomoże..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Moim zdaniem alladynki odpadaja , kategorycznie na taka impreze. Podkresl swoja kobiecosc spodniczka olowkowa. okres? od czego mamy tampony, jesli nie tampony to i tak nie widze przeciwskazan do spodniczki... jesli nie to wydaje mi sie ze lepiej bdybys ubrala spodnie zwykle z materialu, ale alladynki mi sie nie widza.
Takie moje skromne zdanie.
![]() |
#6 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
A ja bym ubrala spodnie typu marchewy, ktore sa modne i bardzo kobiece. Takie widzialam w Bolero i do tego jakies wysokie szpilki w bezowym kolorze, ktory wydluzy Ci nogi. Te z Prima Mody. Do tego moze byc nawet czarny top, a mozesz poszalec z bizuteria(YES)
Edytowane przez lady_alice Czas edycji: 2010-12-06 o 01:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny!
Odkopałam ten temat niczym rasowy archeolog, bo borykam się z podobnym dylematem ![]() Czy wypada ubrać jeansy? Mam do tego efektowną, złotą, bogato zdobioną bluzkę cekinową (która nie wiem jakim cudem dopiero teraz wpadła w moje ręce ;-)) wykopaną z dna szafy i skórzane, rude botki (edytuje, bo nie wiem czy przypadkiem to nie była reklama :x) Pytam, ponieważ i tak prawdopodobnie udam się na zakupy przed 31 i mogłabym coś zmienić, ale...no właśnie. Sukienka sukienką, to nie problem z kupnem, ale nie posiadam wygodnych obcasów ![]() Sylwester odbywa się na sali, jednak będzie to zabawa wśród znajomych, przedział wiekowy jakieś 20-25 lat, więc suknie balowe i tak odpadają ![]() Edytowane przez iwonder Czas edycji: 2014-12-26 o 12:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
iwonder - jak zabawa w gronie znajomych, to pewnie, że wypada
![]() ![]() Najwyżej zamień jeansy na klasyczne czarne spodnie (fason jaki tam lubisz najbardziej). Ja zawsze chodzę w spodniach na sylwestra, bo zazwyczaj jest mróz a jakoś tak cenię sobie bardziej zdrowie niż sexy wygląd ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:22.