|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
STUDNIOWKA
Zbliza sie studniowka a ja nie mam pomyslu co do fryzury moze mi cos Agniesiu zaproponujesz?a moze jakies sugestie co do makijazu?Ps. Zalaczam zdjecie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: STUDNIOWKA
hmmm a gdzie moje zdjecie?sprobuje jeszcze raz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
No probuje poraz kolejny moze tym razem mi sie uda mam nadzieje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
teraz sie uda [img]icons/icon7.gif[/img]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
No nie [img]icons/icon9.gif[/img]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Gość
|
Wymogi do zdjęcia:
format .jpg lub .gif rozmiar max 100 KB i wtedy na pewno sie wklei [img]icons/icon7.gif[/img] [img]icons/icon35.gif[/img] |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Dzieki kochany zlosliwcu zmniejszylam rozdzielczosc i jest juz ok
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Hej Marto
Podoba mi się Twoja fryzurka ta ze zdjęcia. Jak widzę długość włosów masz taka, ze trudno będzie je spiąć czy jakoś uczesać, żeby zachować taki ciekawy wygląd. Wszelkie płaskie uczesania, upięcia moim zdaniem odpadają. Ja bym może je tylko troszeczkę przed studniówką pocieniowała i starannie je wywinęła do góry tak jak masz. A same końce możesz przykładowo "malnac" kolorowa maskara do włosów albo brokatem w sprayu ( tylko uwaga - potem ten brokat możesz mieć dosłownie wszędzie!!! ) Co do makijażu? To bardziej zdecydowanie podkreśl usta. Ta szminka czy blyszczk jest troszkę za jasna. No i oczki - aż się proszą żeby je podkreślić. Ciemniejszym cieniem ( kolor - brąz, grafit, wiśnia, śliwka, brudne złoto..) Musisz otoczyć oko. Wypróbuj jak się czujesz w makijażu, jeśli to zrobisz na całym oku - dookoła. Tylko nie może to być wyraźna kreska jak eyelinerem, tylko taki rozproszony cień. Łatwo to otrzymasz jak oko pomalujesz najpierw jakimś neutralnym cielistym lub troszeczkę ciemniejszym cieniem i dopiero na to położysz ten ciemny przy rzęsach i dokładnie do rozetrzesz gąbeczka, patyczkiem kosmetycznym... Jak efekt jeszcze jest za słaby to możesz dodać choć punktowo kredkę i również ja rozetrzyj. Mocniej pomaluj rzęsy, te na dole również. Jaśniejszy cień możesz położyć jeszcze przy nasadzie nosa i na luku brwiowym - tylko najlepiej mat. Pozdrawiam [img]icons/icon7.gif[/img] AgaZ
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:18.