kolorowe buciki... żółty, turkus , róż... do czego pasują? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-04-01, 14:10   #1
PinkyPink
Raczkowanie

kolorowe buciki... żółty, turkus , róż... do czego pasują?

Witajcie.
Po raz pierwszy udzialam się na forum Moda.
Znalazłam w necie rózne fotki bucików ktore podobają mi sie.
Sa to m.in takie tenisowki w koła, rózowe i turkusowe.
Bardzo tez podobaja mi sie te zolte klapeczki Deichmanna i widzialam ostatnio w reserver fajny pasek ktory do nich by pasował.

Mam problem w wybraniem sobie kolorow na wiosne, bo podoba mi sie teraz bardzo duzo kolorow ale mam jakas taka manie ze wszystko musi do siebie pasowac, tzn buty w kolorze torebki i pasek tez oczywiscie albo do butow albo do np. sweterka dopasowuje.
Cala zime przechodzilam na rozowo i chcialabym tyeraz cos nowego wyprobowac,, ale nie moge sie zdecydowac.

Poradzcie jakie ciuszki pasowalyby do tych tenisowek i tych klapeczek zoltych.

Pozdrawiam.

Ah. zapomnialam dodac ze mam 18 lat i ubieram sie raczej mlodziezowo, choc powinnam juz chyba dorosnac... maturka sie zbliza

Dodam jeszcze ze uwielbiam nosic dzinsy , przylegle koszulki i na to sweterki Taki to moj skromny styl
PinkyPink jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-04-01, 14:10   #2
PinkyPink
Raczkowanie

kolorowe buciki... żółty, turkus , róż... do czego pasują?

Witajcie.
Po raz pierwszy udzialam się na forum Moda.
Znalazłam w necie rózne fotki bucików ktore podobają mi sie.
Sa to m.in takie tenisowki w koła, rózowe i turkusowe.
Bardzo tez podobaja mi sie te zolte klapeczki Deichmanna i widzialam ostatnio w reserver fajny pasek ktory do nich by pasował.

Mam problem w wybraniem sobie kolorow na wiosne, bo podoba mi sie teraz bardzo duzo kolorow ale mam jakas taka manie ze wszystko musi do siebie pasowac, tzn buty w kolorze torebki i pasek tez oczywiscie albo do butow albo do np. sweterka dopasowuje.
Cala zime przechodzilam na rozowo i chcialabym tyeraz cos nowego wyprobowac,, ale nie moge sie zdecydowac.

Poradzcie jakie ciuszki pasowalyby do tych tenisowek i tych klapeczek zoltych.

Pozdrawiam.

Ah. zapomnialam dodac ze mam 18 lat i ubieram sie raczej mlodziezowo, choc powinnam juz chyba dorosnac... maturka sie zbliza

Dodam jeszcze ze uwielbiam nosic dzinsy , przylegle koszulki i na to sweterki Taki to moj skromny styl
Stary 2005-04-01, 14:29   #3
paula78
Zakorzenienie

Re: kolorowe buciki... żółty, turkus , róż... do czego pasują?

trampeczki jak i żółte klapeczki możesz dowolnie komponowac , w trampkach na sportowo plus śmieszne koszulki, dzinsy ,spódniczki, sweterki ,kutreczki dzinsowe
do klapeczek takż espódniczki ,fajne dzinsy, rybaczki w róznych kolorach .
najwazniejsze żeby nie przesadzic z kolorami.
chociaz do trampek w takim stylu pasuje wszytsko
do klapek wybierz dzinsy i w takim samym kolorku koszulka plus dodatki, torebka pasek, zegarek ,biżuteria.

pzdr
paula

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-04-01, 14:29   #4
paula78
Zakorzenienie

trampeczki jak i żółte klapeczki możesz dowolnie komponowac , w trampkach na sportowo plus śmieszne koszulki, dzinsy ,spódniczki, sweterki ,kutreczki dzinsowe
do klapeczek takż espódniczki ,fajne dzinsy, rybaczki w róznych kolorach .
najwazniejsze żeby nie przesadzic z kolorami.
chociaz do trampek w takim stylu pasuje wszytsko
do klapek wybierz dzinsy i w takim samym kolorku koszulka plus dodatki, torebka pasek, zegarek ,biżuteria.

pzdr
paula

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-04-01, 14:44   #5
PinkyPink
Raczkowanie

dziekuje paula za rady, na pewno sie zastosuje, zreszta taki mam styl, dzisnsy to u mnie podstawa, dlatego postanowilam "postawic" na kolor.
niestety niewiem jaka torebka pasowalaby do tych tenisowek? szkole koncze juz za 2 tygodnie wiec nie musi byc duza

Macie moze jakies porpozycje na torebki i paski?
Stary 2005-04-01, 14:44   #6
PinkyPink
Raczkowanie

dziekuje paula za rady, na pewno sie zastosuje, zreszta taki mam styl, dzisnsy to u mnie podstawa, dlatego postanowilam "postawic" na kolor.
niestety niewiem jaka torebka pasowalaby do tych tenisowek? szkole koncze juz za 2 tygodnie wiec nie musi byc duza

Macie moze jakies porpozycje na torebki i paski?
Stary 2005-04-01, 20:48   #7
Nisia4
Zadomowienie

Wydaje mi się, że do tych trampeczek możesz zaszaleć z torebką, bo są różnokolorowe, ale jeśli nie chcesz to wybierz standardowo - do pierwszych różową, do drugich turkusową.
Ja na jesień kupiłam mocno różowe czółenka i także zastanawiałam się co ja będe do nich zakładać, ale daję sobię radę. Dobrałam do nich torebkę, jakoś sobię daję radę z resztą Świetnie wyglądają do dżinsów i spódniczek i bardzo często zakładam je i ubieram się na czarno, ale dodatki mam pod ich kolor, albo turkusową apaszkę i jest okej.
A do tych żółtych klapeczek możesz spokojnie ubierać się na żółto, biało, zielono i mieć do nich właśnie żółte dodatki.
Stary 2005-04-01, 20:48   #8
Nisia4
Zadomowienie

Wydaje mi się, że do tych trampeczek możesz zaszaleć z torebką, bo są różnokolorowe, ale jeśli nie chcesz to wybierz standardowo - do pierwszych różową, do drugich turkusową.
Ja na jesień kupiłam mocno różowe czółenka i także zastanawiałam się co ja będe do nich zakładać, ale daję sobię radę. Dobrałam do nich torebkę, jakoś sobię daję radę z resztą Świetnie wyglądają do dżinsów i spódniczek i bardzo często zakładam je i ubieram się na czarno, ale dodatki mam pod ich kolor, albo turkusową apaszkę i jest okej.
A do tych żółtych klapeczek możesz spokojnie ubierać się na żółto, biało, zielono i mieć do nich właśnie żółte dodatki.

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości