![]() |
#1 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
metamorfozy Agi BJ ;)-moje makijaże i przemiany -CZĘŚĆ V
Podaję link do poprzedniego wątku
![]() Zrobiłam trzy makijaże,ale średnio mi się podobają ![]() Przede wszystkim są mało ostre (robiłam je w niedzielę gdy byłam zdenerwowana i ręka mi drżała),kolory tez jakies takie wyblakłe... Trudno,wklejam.Nie ma co się skarżyć ![]() Pierwszy makijaż: OCZY- cienie potrójne Bourjois LES ROSES,czarny tusz MF USTA-LIPFINITY MF nr 160 TWARZ- podkład PERFECT WEAR Warmest Beige Avonu oraz sypki SKINLIGHTS Revlonu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
okrutnica jakaś... |
metamorfozy Agi BJ ;)-moje makijaże i przemiany -CZĘŚĆ V
Podaję link do poprzedniego wątku http://www.wizaz.pl/w-agora/icons/icon7.gif http://www.wizaz.pl/w-agora/view.php...ast=1112111144
Zrobiłam trzy makijaże,ale średnio mi się podobają http://www.wizaz.pl/w-agora/icons/icon9.gif Przede wszystkim są mało ostre (robiłam je w niedzielę gdy byłam zdenerwowana i ręka mi drżała), kolory tez jakies takie wyblakłe... Trudno,wklejam.Nie ma co się skarżyć http://www.wizaz.pl/w-agora/icons/icon7.gif Pierwszy makijaż: OCZY- cienie potrójne Bourjois LES ROSES,czarny tusz MF USTA-LIPFINITY MF nr 160 TWARZ- podkład PERFECT WEAR Warmest Beige Avonu oraz sypki SKINLIGHTS Revlonu Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2009-09-10 o 14:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
okrutnica jakaś... |
Re: metamorfozy Agi BJ ;)-moje makijaże i przemiany -CZĘŚĆ V
następny -ciepły
Cienie wyszły żółtawo ![]() ![]() ![]() OCZY- sypki cień CINECITTA (bez numeru)-taki ciepły dość jasny brąz ,błyszczący na złoto(ale nie zółto,tylko bardziej wpada w rudości lub miedź) USTA-szminka CAPPUCINO Avonu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
okrutnica jakaś... |
następny -ciepły
Cienie wyszły żółtawo http://www.wizaz.pl/w-agora/icons/baba.gif jakbym miała podbite opczy http://www.wizaz.pl/w-agora/icons/icon30.gif W rzeczywistości był to bardziej ciepły brąz złoty,z domieszką miedzi i bardzo się błyszczał-czego nie widać http://www.wizaz.pl/w-agora/icons/icon9.gif OCZY- sypki cień CINECITTA (bez numeru)-taki ciepły dość jasny brąz ,błyszczący na złoto(ale nie zółto,tylko bardziej wpada w rudości lub miedź) USTA-szminka CAPPUCINO Avonu Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2009-09-10 o 14:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Chyab o linku zapomniałaś
![]() Ale przesadzasz z tym nie udaniem ![]() Powiedz mi jak cieniowałaś oko - znaczy gdzie średni, jasny a gdzie ciemny - bo nie mogę rozszyfrować (przez ten artystyczny efekt rozmazania - celowy of korze ![]() A bardzo podoba mi się takie cieniowanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Chyab o linku zapomniałaś
![]() Ale przesadzasz z tym nie udaniem ![]() Powiedz mi jak cieniowałaś oko - znaczy gdzie średni, jasny a gdzie ciemny - bo nie mogę rozszyfrować (przez ten artystyczny efekt rozmazania - celowy of korze ![]() A bardzo podoba mi się takie cieniowanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Aguś ja już wiem,gdybyś ładna nie była żaden makijaz by nie pomógł,aże urodna z Ciebie dziewczyna to wiadomo..bo ze mną jest odwrotnie
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Aguś ja już wiem,gdybyś ładna nie była żaden makijaz by nie pomógł,aże urodna z Ciebie dziewczyna to wiadomo..bo ze mną jest odwrotnie
![]()
![]() |
#9 |
okrutnica jakaś... |
i ostatni-ten chyba wyszedł jeszcze w miarę
OCZY- brzoskwinia CINECITTA, linia dolnych rzęs fiolet nr 3 Cinema,wewnętrzny kącik zaakcentowany iskrzącą bielą nr 25 ,czarny tusz MF TWARZ-TWARZ- podkład PERFECT WEAR Warmest Beige Avonu oprószony delikatnie ziemią BI-Koru, sypki SKINLIGHTS Revlonu ,szczyty kości podkreślone rozświetlaczem jasnoróżowym BOURJOIS USTA-LIPFINITY nr 160 MF pociągniete błyszczykiem Bielendy nr chyba 27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
okrutnica jakaś... |
i ostatni-ten chyba wyszedł jeszcze w miarę
OCZY- brzoskwinia CINECITTA, linia dolnych rzęs fiolet nr 3 Cinema,wewnętrzny kącik zaakcentowany iskrzącą bielą nr 25 ,czarny tusz MF TWARZ- podkład PERFECT WEAR Warmest Beige Avonu oprószony delikatnie ziemią BI-Koru, sypki SKINLIGHTS Revlonu ,szczyty kości podkreślone rozświetlaczem jasnoróżowym BOURJOIS USTA-LIPFINITY nr 160 MF pociągniete błyszczykiem Bielendy nr chyba 27 Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2009-09-10 o 14:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
poprostu pięknie!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
poprostu pięknie!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Aguś ja w zupełności zgadzam się z Nimfetką śliczna jesteś i tyle
![]()
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Aguś ja w zupełności zgadzam się z Nimfetką śliczna jesteś i tyle
![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Aguś BJ nie widać, że byłaś zdenerwowana… wyglądasz jak seksowna oaza spokoju
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Aguś BJ nie widać, że byłaś zdenerwowana… wyglądasz jak seksowna oaza spokoju
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
okrutnica jakaś... |
lucille-hehe
![]() ![]() Cieniowanie zrobiłam tak: na całą powiekę nałożyłam średni odcień.Najciemniejszym podkresliłam załamanie powieki oraz zewn. kącik ,rozcierając go do góry i na zewnątrz.Najjaśniejszy jest pod łukiem brwiowym i i wewn. kąciku. nimfetko-jak zaraz nie przestaniesz wygadywać głupot to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
okrutnica jakaś... |
lucille-hehe
![]() ![]() Cieniowanie zrobiłam tak: na całą powiekę nałożyłam średni odcień.Najciemniejszym podkresliłam załamanie powieki oraz zewn. kącik ,rozcierając go do góry i na zewnątrz.Najjaśniejszy jest pod łukiem brwiowym i i wewn. kąciku. nimfetko-jak zaraz nie przestaniesz wygadywać głupot to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
A mnie tam te makijaże także się podobają co prawda nie są z "wielkim, ostrym pazurem"
![]() ![]()
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
A mnie tam te makijaże także się podobają co prawda nie są z "wielkim, ostrym pazurem"
![]() ![]()
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Aga BJ napisał(a):
> lucille-hehe ![]() ![]() Ciiiiiiiiiiiiiiiiii bo się rozniesie ![]() Aguś trochę polityki - efekt był przecież celowy ![]() ![]() > Cieniowanie zrobiłam tak: > na całą powiekę nałożyłam średni odcień.Najciemniejszym podkresliłam załamanie powieki oraz zewn. kącik ,rozcierając go do góry i na zewnątrz.Najjaśniejszy jest pod łukiem brwiowym i i wewn. kąciku. ![]() > nimfetko-jak zaraz nie przestaniesz wygadywać głupot to ![]() No nie Nimfetka aż tak się o komplementy upominasz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Aga BJ napisał(a):
> lucille-hehe ![]() ![]() Ciiiiiiiiiiiiiiiiii bo się rozniesie ![]() Aguś trochę polityki - efekt był przecież celowy ![]() ![]() > Cieniowanie zrobiłam tak: > na całą powiekę nałożyłam średni odcień.Najciemniejszym podkresliłam załamanie powieki oraz zewn. kącik ,rozcierając go do góry i na zewnątrz.Najjaśniejszy jest pod łukiem brwiowym i i wewn. kąciku. ![]() > nimfetko-jak zaraz nie przestaniesz wygadywać głupot to ![]() No nie Nimfetka aż tak się o komplementy upominasz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Aguś-w przeciągu ilu godzin robiłaś te makijaże,bo masz na sobie kilka różnych zestawów ciuchów,nie dość,że pokaz makijaży to jeszcze pokaz mody
![]() ![]() Ale jak zwykle ładne,ładnemu we wszystkim jest pięknie ![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Aguś-w przeciągu ilu godzin robiłaś te makijaże,bo masz na sobie kilka różnych zestawów ciuchów,nie dość,że pokaz makijaży to jeszcze pokaz mody
![]() ![]() Ale jak zwykle ładne,ładnemu we wszystkim jest pięknie ![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Mi się podobają jak zwykle i zwracam się z pytaniem do Agi BJ.
Zawsze ozdabiasz cieniem całe oko aż po same brwi. Na zdjęciu wygląda to fantastycznie jednak np.ja w rzeczywistości wyglądam jakbym się pobrudziła kiedy nakładam kolor na całą powiekę(nałożenie beżyku czy brąziku to pikuś- zawsze wyjdzie, ale ja próbuję żywymi kolorami i zawsze wygląda to beznadziejnie). Możesz nakierować mnie jak można ciekawie malować oko stosując zdecydowane pociągnięcia kolorem bez perfekcyjnego cieniowania? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Mi się podobają jak zwykle i zwracam się z pytaniem do Agi BJ.
Zawsze ozdabiasz cieniem całe oko aż po same brwi. Na zdjęciu wygląda to fantastycznie jednak np.ja w rzeczywistości wyglądam jakbym się pobrudziła kiedy nakładam kolor na całą powiekę(nałożenie beżyku czy brąziku to pikuś- zawsze wyjdzie, ale ja próbuję żywymi kolorami i zawsze wygląda to beznadziejnie). Możesz nakierować mnie jak można ciekawie malować oko stosując zdecydowane pociągnięcia kolorem bez perfekcyjnego cieniowania? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() Czy to Twój nowy nabytek?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() Czy to Twój nowy nabytek?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
[b] Agulko kochana!
![]() No, o makijazykach to ja sie nawet nie wypowiadam - bo nie mam nic do przyczepienia sie, dobrze jest i to sie rozumie. Ino chwalic... ![]() Tylko cos Ty tak sie denerwujesz? Nie ma o co... Zawsze jak Cie cos zdenerwuje, zmartwi, zasmuci - pomysl sobie ile jest dziewczyn co za Toba w ogien pojda!... (W tym moja skromna osoba ![]() Glowa do gory i na przod marsz! ![]()
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
[b] Agulko kochana!
![]() No, o makijazykach to ja sie nawet nie wypowiadam - bo nie mam nic do przyczepienia sie, dobrze jest i to sie rozumie. Ino chwalic... ![]() Tylko cos Ty tak sie denerwujesz? Nie ma o co... Zawsze jak Cie cos zdenerwuje, zmartwi, zasmuci - pomysl sobie ile jest dziewczyn co za Toba w ogien pojda!... (W tym moja skromna osoba ![]() Glowa do gory i na przod marsz! ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:29.