|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
pytania i uwagi(?)
Gubie sie w nowym forum, heh, strasznie ciezko sie czyta, ale moze sie przyzwyczaje
na razie mam troche pytan i prosze o odpowiedzi zaznaczam, ze ciagle porownuje to forum do starego ![]() 1. dlaczego jest napisane ze ostatnio odwiedzilam forum 1970-01-01? 2. czy moge subskrybowac np cale forum "pytania do wizazystki" czy tylko pojedyncze watki? 3. dlaczego w niektorych oknach zalaczany tekst pojawia sie w nowych kwardacikach, a niekiedy po propstu jest napisane tylko z takimi znaczkami: < a jelsi tak zostanie, to czy mozna jakos to innym kolorkiem odznaczyc? w starym forum bylo na brazowo ![]() 4. czy daloby sie, tak jak bylo to wczesniej, aby jeden watek miescil sie na 1 stronie? tak bylo o wieele latwiej 5. dlaczego zalaczniki wyswietlaja sie w postaci, hm, linkow? a nie tak jak bylo po propostu nizej pod wypowiedzia? o wiele mniej klikania bylo i szybciej odpowiadalo sie ![]() 6. dlaczego nie moge zalozyc nowego watku? jesli jest max 20znakow a ja mam 6? policzylam :p |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: pytania i uwagi(?)
uf, udalo sie wyslac watek ale musialam pare usmieszkow powyrzucac :p
|
|
|
|
|
#3 | ||||||
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
|
#4 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
no i czy wszystkie emotki przywędrują tutaj ze starego forum?
I czy będzie tu ograniczenie co do ilosci i wielkosci zdjeć (max 5 sztuk,wielkość 39 KB z groszami) I w końcu czy będzie ograniczenie na ikonki? dziękuję z góry za odpowiedź |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też się pojawiła taka informacja, że jest za dużo emotikonek (max 20). Pomimo, że było chyba z 6, to wykasowałam i dopiero później mogłam wysłać wiadomość.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Nie noooooooo, nie mogę się połapać.!
![]() 1. subskrybowałam ten wątek i na wątek przyszły mi aż 4 zawiadomienia o odpowiedzi Złośliwca (dlaczego aż 4 a nie jedno?). 2. W mailu jest taka info: "Możliwe, że w wątku pojawiły się inne nowe wiadomości, ale nie będziesz otrzymywać powiadomień dopóki nie wejdziesz na stronę forum." Jak to nie będę otrzymywać powiadomień, dopóki nie wejdę na stronę forum? Ja chcę, żeby każda odpowiedź do tego wątku przychodziła do mnie mailem. Czyli jeden nowy post na tym forum = jeden mail z tym postem u mnie w skrzynce. Czyli tak jak było na naszym starym forum. Da się tak zrobić? 3. Odpowiedź Złośliwca do Młodeeej zawierała cytaty jej wypowiedzi. ale te cytaty widzę tylko tu na forum, w mailu ich nie widać, przez co wiadomość czytana w mailu jest bez składu i ładu. ![]() Ech... jeszcze wczoraj cieszyłam się na to nowe forum, a teraz widzę, że za dużo z tym zamieszania.
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziekuej za odpowiedzi juz mi sie ciut bardziej tu podoba (a tak na poczatku narzekalam ;d )o teraz dopiero zauywazylam ze jak cytuje to na dole strony pojawia sie caly watek, fajnie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
I jeszcze pytanie, dlaczego nei przychodza mi wiadomosci na maila o nowych odpowiedziach skoro mam wlaczona subskrybcje? np z tego watku...
![]() teraz chcisalam edytowac ta wypowiedz,. tzn cos do niej dopisac ale chyba nie trzeba wypelniac, do rzeczy, chcialam poczytac o systemie prywatnych wiadomosci, ale jakis blad mi wyskakuje i nie wiem czy to zaznaczyc czy nie ale na razie zostawilam ;] Edytowane przez młodaa Czas edycji: 2005-04-30 o 12:28 |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sie chcialam dowiedziec czemu nie dziala tzw "szybka odpowiedz"?
albo jak ja uruchomić |
|
|
|
|
#10 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
awia,by szybko odpowIedziec klikasz na ODPOWIEDZ przy CYTAT a nie tę na dole
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#12 | ||||
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Gdybyś nie zaglądała, dostałabyć 1 sztukę powiadomienia ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#13 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
Witam
A co z tymi zdjątkami? Czy będzie ograniczenie ilości i wielkości (5 sztuk i 39,1kB)???
|
|
|
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
Oh, niektorzy dostali 4 powiadomienia, inni ani 1, choc moize cos w ustawieniach pokrecilam
![]() Co do zmiany nazwy to ja tez skorzystalabym za jakis czas, bo sie starzeje (i juz mlodaa to nei bede ;D) |
|
|
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
Złośliwcze ty nasz!! a czemu mji w ogóle nie przychodzą wiadomości na maila, ze są nowe wiadomosci w wątkach???? hmmm??
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
hmm
czy da sie tak zrobic zeby zdjecia zalaczone do wątku ładowały sie automatycznie tak jak to bylo na starym forum? przepraszam jesli gdzies jest juz odpowiedziec na to pytanie, ale gubie sie na nowym forum kompletnie ;P
|
|
|
|
|
#18 |
|
Rozeznanie
|
Martiq, mam ten sam problem! W skrzynce zaro powiadomień
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Poza tym istnieje kilka rodzajów subskrypcji, zachęcam do lektury FAQ i ustawień panela użytkownika, są tam wyczerpujące informacje na ten temat
|
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Wtajemniczenie
|
Editaphx, poczytaj odpowiedz na moje piate pytanei na pierwszej stronie (w tym watku)
Ja mam kolejne pytania ![]() 1. nadal wyskakuje ze ostatnio bylam na forum w 1970r (a wtedy mnie jeszcze na swiecie nie bylo )choc zamknelam strone wizazu...2. a pozniej musialam sie zalogowac ponownie, dlaczego nie jest zapamietywany login z haslem (wczensiej nie wylogowywalam sie i nie musialam logowac przy kazdym odwiedzaniu forum) pozdrawiam
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zadomowienie
|
dzieki Kobiety !
rzeczywiscie przeoczylam pytanie 5 z postu Młodej
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Secundo: system odświeża te informacje co 30 minut.Możesz się logować na dwa sposoby - bez zapamiętywania i z zapamiętywaniem hasła
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Złosiu.......Oj...jeszcze dużo mnie czeka pracy, żeby to wszystko rozpracować.
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=zlosliwiec]Bo w międzyczasie zaglądałaś na ten wątek
Gdybyś nie zaglądała, dostałabyć 1 sztukę powiadomienia ![]() Nic z tego nie rozumiem. Piszesz, że dostałam kilka zawiadomień, bo zaglądałam na ten wątek. A w innym poście piszesz: Forum "widzi", że widzicie nowe wiadomości i nie wysyła powiadomień. No to jak to w końcu jest? Kiedy czytam ten wątek dostaję zawiadomienia czy nie? Ech... lepsze jest często wrogiem dobrego.
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Forum wizualnie fajne, ale jak na razie to trochę zagubiona tutaj jestem.
Dopracować szczegoły chyba trzeba będzie ![]() Trzeba będzie się nam przyzwyczaić. Tak sobie piszę, bo sobię chcę potestować to i owo ![]() Emotki ładniejsze, jakby po operacji plastycznej ![]() Ja się chciałam zapytać czy można będzie sobie doczepić swoją podobiznę, gdzieś obok loginu???? ![]() Widzę, że nie działają tagi, w senisie pogrubienie, kursywa.... Hmm |
|
|
|
|
#29 |
|
Raczkowanie
|
też mam pewną wątpliwość. Otuż na starym forum byłam zalogowana jako Motylek i tak były podpisane moje posty... tymczasem teraz na forum podpisywane sa "mootylki" Czy nie da się tego zmnienić??
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie sie to nowe forum nie podoba. Dlaczego je zmienionio?!!! Czy sa jakieś normy UE do których sie Wizaż musiał dopasować? No bo jakie jest inne wytłumaczenie? Tamten Wizaz był ładniejszy i bardziej czytelny, wyróżniał sie na tle innych forów dyskusyjnych. Do tamteo Wizażu nie miłam żadych zastrzeżeń. Wszystko mi sie w nim podobało, szata graficzna, układ stron itp. A teraz jest taki zimny i biurowy ( nie wiem jak to opisać ) Jest mi smutno, że zmienion Wizaż
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Techniczne forum
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:42.