Rozstanie - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-12-21, 03:26   #1
anomin89
Przyczajenie

Rozstanie

Witam. Długo śledzę to forum, znalazłem je dzięki mojej (byłej) dziewczynie, byliśmy razem ponad 3 lata. Zostawiła mnie we wrześniu tego roku, po tym gdy pod wpływem alkoholu miałem wypadek, nie obwiniam Jej o to, przecież kłutnia nie jest powodem do tego żeby pic...ale jednak się stało, byłem na tyle głupi że wsiadłem do auta. Po tym wszystkim spotykaliśmy się dość często, byliśmy sobie bliscy, ale nie byliśmy już "razem". Zawsze po kilku spokojnych dniach wpadała w szał, ubliżała mi. Ona jest pewna że ja zdradziłem, Ona o tym wie...., choć nic takiego nie miało miejsca. Cały czas powtarzam Jej że jest moją pierwszą i ostatnią miłością, że jestem gotowy oddać dla Niej wszystko co mam. Nigdy przed nią nie miałem nikogo, po tym jak mnie zostawiła też, ciągle czekam aż otworzy oczy i zobaczy jak mi Niej zależy. Nadal daje Jej wszystko co chce, walczę o Nią, ale..........powoli braknie mi sił na "walkę z wiatrakami " Bylem u Niej na urodzinach, dostała ode mnie prezent o którym marzyła.... teraz zbliżają się święta, święta w których zabraknie Jej, święta które spędzę sam.... kupiłem już jakiś czas temu prezent(na święta) , kolejny.... i nie wiem czy dobrze robię....?? odczuwam że Jej już na mnie nie zależy, że jestem Jej obojętny.... przez to wszystko ciągle pije zawalam prac. A to już ciągnie się dość długo, już wystarczająco dużo przez Nią straciłem i wycierpiałem,wybaczcie mi że tyle czasu Wam zabrałem. ja muszę ja odzyskać...MUSZE
anomin89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-21, 08:18   #2
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Dot.: Rozstanie

Cytat:
Napisane przez anomin89 Pokaż wiadomość
Witam. Długo śledzę to forum, znalazłem je dzięki mojej (byłej) dziewczynie, byliśmy razem ponad 3 lata. Zostawiła mnie we wrześniu tego roku, po tym gdy pod wpływem alkoholu miałem wypadek, nie obwiniam Jej o to, przecież kłutnia nie jest powodem do tego żeby pic...ale jednak się stało, byłem na tyle głupi że wsiadłem do auta. Po tym wszystkim spotykaliśmy się dość często, byliśmy sobie bliscy, ale nie byliśmy już "razem". Zawsze po kilku spokojnych dniach wpadała w szał, ubliżała mi. Ona jest pewna że ja zdradziłem, Ona o tym wie...., choć nic takiego nie miało miejsca. Cały czas powtarzam Jej że jest moją pierwszą i ostatnią miłością, że jestem gotowy oddać dla Niej wszystko co mam. Nigdy przed nią nie miałem nikogo, po tym jak mnie zostawiła też, ciągle czekam aż otworzy oczy i zobaczy jak mi Niej zależy. Nadal daje Jej wszystko co chce, walczę o Nią, ale..........powoli braknie mi sił na "walkę z wiatrakami " Bylem u Niej na urodzinach, dostała ode mnie prezent o którym marzyła.... teraz zbliżają się święta, święta w których zabraknie Jej, święta które spędzę sam.... kupiłem już jakiś czas temu prezent(na święta) , kolejny.... i nie wiem czy dobrze robię....?? odczuwam że Jej już na mnie nie zależy, że jestem Jej obojętny.... przez to wszystko ciągle pije zawalam prac. A to już ciągnie się dość długo, już wystarczająco dużo przez Nią straciłem i wycierpiałem,wybaczcie mi że tyle czasu Wam zabrałem. ja muszę ja odzyskać...MUSZE
jak dla mnie mało napisałeś, twoim problemem jest alkohol-to przestan pić...czy coś innego?
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-21, 08:30   #3
13aa9d55ec6ef8489ab3852d90deb2979ef9d608
Konto usunięte

Skoro pijesz i zawalasz pracę to jak dziewczyna ma ci zaufać ?? Jak dla mnie pijąc wcale się nie starasz, a prezenciki to mydlenie oczu.
Jeśli chcesz dziewczynie pokazać, że ci na niej zalezy to przestań zaglądać do kieliszka .
13aa9d55ec6ef8489ab3852d90deb2979ef9d608 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-21, 09:15   #4
Mocny Akcent
Dolce vita

Szczerze? mój związek też się przez to rozpadl, przez częste picie alkoholu przez mojego byłego. Rzuciłam go po długich zmaganiach.Kochałam go dość długo jeszcze po tym...ale szybko mi przeszło, kiedy zaczęłam mieć święty spokoj. Ona widzi, że jesteś żałosny. I zapewniam Cię, że to jej nie przekona do powrotu. Tylko odpowiedzialny mężczyzna, który daje poczucie bezpieczeństwa ma szanse....
Mocny Akcent jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-21, 09:35   #5
red high heels
Rozeznanie

Nie Ty przez nią dużo straciłeś i wycierpiałeś, tylko ona przez Ciebie - to po pierwsze. Po drugie, ja też nie zaufałabym komuś, kto problemy rozwiązuje w towarzystwie butelki.
Może i Ty musisz ją odzyskać, ale ona wcale nie musi chcieć do Ciebie wrócić. Na pewno nie sprawią tego prezenty, nawet wymarzone i Twój brak odpowiedzialności, bo dla mnie sięganie po kieliszek to właśnie brak odpowiedzialności.
Stary 2010-12-21, 12:02   #6
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Wiesz co, myślę ,że w pewnym momencie człowiek jest już zmęczony ciągłym przepychaniem się, zastanawianiem, zamartwianiem się z powodu partnera... to wszystko zabija uczucie, a jeśli ona już ma serdecznie dość,a Twoje "starania" nie przynoszą skutku, a wręcz pogarszają sprawę to... na siłę jej nie odzyskasz.

Piszesz "MUSZĘ", ciągle w tym wszystkim liczysz się Ty, a nie jej uczucia..

Nie zmusisz drugiej osoby do miłości Porozmawiaj z nią i zapytaj czy widzi Waszą przyszłość razem.

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-21, 12:28   #7
eyo
Zakorzenienie

polecam sie jej wprost zapytać o szanse na zwiazek

tak.. chodzisz za nia, narzucasz sie jej - a co jest z jej strony nie wie nikt

jak nie zapytasz to sie nie dowiesz
jezeli ona chcialaby z toba byc a nie moze ci zaufac - coz, musisz sie postarac i pokazac jej ze potrafisz rzucic alkohol, ze dorosles
a jezeli nie chce to trudno, trzeba to zostawic i odejsc
przykre ale teraz to Ty musisz przejrzec na oczy, nie ona

Prędzej czy później cmentarze są pełne wszystkich.

15.02.2017 ♥
eyo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-21, 20:43   #8
Clemence
Zakorzenienie

Hm.. ciezko.
Często czytam podobne listy.Wiesz nie zawsze warto walczyć,masz rację.. jednak moim zdaniem powinieneś z nią porozmawiać,poznać jej zdanie.Widzisz,ona ma swoje zdanie na jakiś temat,a ja wiem(bo sama jestem kobietą ),ze własnie kobietom ciężko przestawić ich tor myślenia,ale to nie znaczy,że się nie da! Porozmawiaj z nią tak powaznie,umów się na taką rozmowę.Powiedz jej też przy tym,że CHCESZ żebyscie byli razem i ,ze to dla Ciebie bardzo ważne,nie możesz bez niej żyć. Niczego jej nie udowodnisz,bo przecież nie miałeś innej dziewczyny więc broń się tym,że ona nie widziala Twojej zdrady i nie ma osoby,którą o to podejrzewa,a to jest dobry argument,bo z powietrzem to wątpię żebyś ją zdradził
bo chyba wtedy każdy zdradza:P
Argumentuj jej,skoro nie ma racji,ale subtelnie i bez nerwów.
Będzie dobrze! wiara przenosi góry,ale potrzebne jest też odpowiednie działanie.Trzymam kciuki!!!!!

'But know this...I'm only judged by one Power, and I serve HIM.. !

<3
Clemence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-21, 21:52   #9
crawik15
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Clemence Pokaż wiadomość
Hm.. ciezko.
Często czytam podobne listy.Wiesz nie zawsze warto walczyć,masz rację.. jednak moim zdaniem powinieneś z nią porozmawiać,poznać jej zdanie.Widzisz,ona ma swoje zdanie na jakiś temat,a ja wiem(bo sama jestem kobietą ),ze własnie kobietom ciężko przestawić ich tor myślenia,ale to nie znaczy,że się nie da! Porozmawiaj z nią tak powaznie,umów się na taką rozmowę.Powiedz jej też przy tym,że CHCESZ żebyscie byli razem i ,ze to dla Ciebie bardzo ważne,nie możesz bez niej żyć. Niczego jej nie udowodnisz,bo przecież nie miałeś innej dziewczyny więc broń się tym,że ona nie widziala Twojej zdrady i nie ma osoby,którą o to podejrzewa,a to jest dobry argument,bo z powietrzem to wątpię żebyś ją zdradził
bo chyba wtedy każdy zdradza:P
Argumentuj jej,skoro nie ma racji,ale subtelnie i bez nerwów.
Będzie dobrze! wiara przenosi góry,ale potrzebne jest też odpowiednie działanie.Trzymam kciuki!!!!!
przeczytaj podkreślone i wytłuszczone a potem spójrz na swój podpis.. to taka mała uwaga
crawik15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości