![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
I ja coś pokażę.. ! Żelowe zmagania!
A więc.. Dłuuugo nie mogłam zabrać się do założenia swojego wątku .;-) Mam 15 lat ;-) Wiem, wiem.. Już na początku dostanę ochrzan. .. Że jestem ZA MŁODA! ;-) ale cóż, ja postawiłam na swoim.. ;-) Trochę ze mnie uparciuch ! .. ;-) Trudno! Kontynuując: Taką pasję do zdobienia swoich paznokci i dbania o ich ładny wygląd miałam chyba od zawsze.. może śmiesznie to zabrzmiało jednak już w wieku hmmm. 6/7 lat przyklejalam sobie sztuczne pzanokcie, z racji że moja siostra je kupowala i mi zawsze zostawaly te najmniejsze... oczywiscie nie bawilam sie w zadne kleje! NIC Z TYCH RZECZY!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [IMG]file:///C:/Users/Klaudia/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-3.png[/IMG] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: I ja coś pokażę.. ! Żelowe zmagania!
i cd.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ciasteczko000 Czas edycji: 2010-12-22 o 19:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
no młoda ,dobrze jest
![]() ![]() ![]() zdjęcia wstawiamy przez : http://img340.imageshack.us/ i kod z fotką wstawiasz w tą ikonkę "wstaw obrazek" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ooo!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O widzisz! Bo kurde blaszka nie mogłam tych zdjęć rozkmimcić ![]() ![]() Błagam dziewczyny nie każcie mi tyle czekać.. Edytowane przez ciasteczko000 Czas edycji: 2010-12-23 o 12:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Hmm. Muszę się przypomnieć, bo nikt nie chce komentować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
nawet mega szeroką płytkę idzie ładnie wysmuklić;p bok paznokcia musi iść prosto z linią boczną naturalnego paznokcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
No nawet migdałki mogą być łopatami jak widać w galerii. Przede wszystkim masz problem z dobieraniem odpowiedniej ilości żelu do potrzeb. Zdecydowanie jest go za dużo, zarówno białego jak i budującego, boki wydają się być nawet nie muśnięte pilnikiem, kształt jest też do poprawy. Na jednych kolorowych widać straszny uskok między naturalem a przedłużeniem, chyba zbyt mały rozmiar tipsa dobrany. Są plusy tego że jesteś młoda, ale niestety widzę więcej minusów, chyba że pójdziesz na kurs. Bo jesli byś się na niego wybrała za jakieś 2lata, to będzie Ci bardzo, baaardzo ciężko wyzbyć się złych nawyków, które tutaj widać. Ale gdybyś się teraz zdecydowała na kurs, to kilka lat i świat jest Twoj.
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za rady
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aaa, byliczko mogłabyś mi pokazać w którym miejscu ten uskok? Na zdj? ;-) Będę wdzięczna ![]() Edytowane przez ciasteczko000 Czas edycji: 2010-12-28 o 17:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
prosze bardzo:
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Bardzo ładne paznokcie jak na taki wiek, ja jestem niewiele młodsza bo mam 13 i tez gdzies w wieku 8-9 lat zakładałam sobie tipsy na lakier bezbarwny
![]() ![]() Nie masz aż tak szerokiej płytki jak piszesz, możesz spokojnie zrobić na kwadrat i ładnie będzie ![]() ![]() Pozdrawiam, Nikki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
a co za różnica czy brokatowy czy żelowy?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o budowę czeka CIę Ciasteczko dużo pracy... jeśli chodzi o zdobienia , myślę, że z czasem znajdziesz swój styl... a jeśli chodzi o malowanki farbkami... już widzę, że są Boskie i będziesz tworzyć cuda! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
doceniam Twoje starania, ale żadnych z pierwszych zdjęć bym nie założyła. nie w moim guście po prostu ;|
---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- z drugich w sumie też nie
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Każdy ma swój gust...
Eve21 bardzo dziękuję za post! ;-) hmm, jeśli chodzi o budowę.. Przepraszam Was bardzo może wyjdę na zarozumiałą, ale co do swojej budowy jeśli chodzi tu o tzw, ''krzywą C'' (wiem, że się to tak nie nazywa) to nic nie mam. Uważam, że paznokcie są naprawdę ładnie zbudowane. Dla wiarygodności wstawię niedługo jakieś zdjęcie z innego profilu. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tutaj ten ''smuklejszy'' środkowy palec ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ciasteczko000 Czas edycji: 2011-01-01 o 22:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
bardzo ładny ten środkowy ;d
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Nie powiem- byłam z siebie dumna bo zawsze mi takie wychodziły szerokaśne, a jak coraz bardziej zwężałam to z boku było brzydko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
jakiej firmy jest ten biały żelik? ;D
Dobrze Ci wychodzą paznokcie, coraz lepiej. Chociaż przy tym brokatowym zacisnełabym jeszcze bardziej tunel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
trochę ci jeszcze brakuje jeśli chodzi o staranność ale odrost bardzo ładny, tylko intryguje mnie jedna rzecz... skoro masz taki odrost a na kazdym z paznokci inny wzorek, chodzisz z takim misz-maszem cały czas?
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Monchita żelik jest firmy AllePaznokcie. Jest on bardzo rzadki ale śnieżnoo biały !
![]() ![]() ![]() Maxsia_ dziękuję za komentarz ![]() ![]() ![]() A co do Misz-maszu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz coś nowego, dzisiejszego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Strasznie Was przepraszam że jest z boku ale próbuje wgrać tak jak być powinno to nie wiem z jakiej przyczyny zdjęcie wkleja mi bokiem :/ W laptopie zdjęcie jest normalnie przekręcone a tu ? :/ A tutaj zdjęcie bez lampy a brokat nadal pięknie iskrzy! ![]() ![]() I małe zbliżenie: ![]() Hmm. nie wiem co się dzieje. W każdym bądź razie zdjęcie było ładnie obrócone. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ciasteczko000 Czas edycji: 2011-01-02 o 19:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
A tutaj jeszcze takie małe ćwiczenia. Troszkę mało żeby coś powiedzieć, ale zawsze coś
![]() ![]() Dlaczego nikt nie ocenia? ![]() Edytowane przez ciasteczko000 Czas edycji: 2011-01-05 o 18:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Szkoda, bo widzę, że nikt nie ocenia
![]() Tu są paznokcie mojej mamy. Wzorek taki o. Mi osobiście się nie podoba. Myślałam, że wyjdzie ładniej. .. Trudno ![]() ![]() ![]() Kurcze. Powtórka z rozgrywki :/ Kolejny raz na odwrót. Ale już wiem jak muszę robić zdjęcia. Następnym razem będzie inaczej ![]() ![]() ![]() I widok z bliska ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Mam do Ciebie pytania ciasteczko.
Na tych paznokciach u Twojej cioci te kwiatki sama zrobilas czy to naklejki? I to zdjecie ktore skorygowala byliczka to jak wykonalas te zdobienia? Sa swietne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
łaaaaaadny ten niebieski
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Dziękuję, że ktoś ogląda.
![]() ![]() NieskazitelnaKrólewna te kwiatuszki to naklejki, ja tylko domalowałam tam jakieś listki, i takie białe ''gałązki'' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() naciuss DZIĘKUJĘ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Tak myslalam ze to naklejki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Oj. nie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Ohh szkoda ze ja takich nie umiem sobie robic
![]() No coz, pozostalo mi tylko podziwianie tych Twoich bo sa sliczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1293044540 te mają kulaśny wzorek na serdecznych
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1293045741 tu uśmiech za daleko na małym https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1293044540 a na tym kciuku co się dzieje hę? i niestety buła ci wychodzi często na fakersie z lewej ręki widać wyraźnie No ale jak na małolatę ( się nie obrażaj to taki żarcik starej d*py) całkiem nieźle i żadnego zapowietrzenia na odrostach ![]()
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Oj Dziękuję, dziękuję dziękuję!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz takie delikatne studniówkowe. ![]() ![]() I drugie ![]() ![]() Wiem wiem.. Kurcze frencyk mało uśmiechnięty ale niestety.. Miałam straszny problem z żelem .. :/ Bardzo proszę o komentarze, te miłe ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
malym usmiechem bym sie nei przejmowala, bo w 2 paznokciach co innego rzuca mi sie w oczy. I nie wiem czy to specjalnie pod linia usmiechu jakis pylek jest czy to wolny brzeg widac? Ten efekt mi sie bardzo nie podoba. Jeszcze pilowanie do poprawy, ale same frencze ladne
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:51.