|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Czego oczekujesz od faceta?
Witam Was drogie Wizażanki!
Mam do Was pytanko: Czego oczekujecie od faceta? Wiadomo, że każda kobieta jest inna i coś innego jest dla niej ważne, ale chętnie dowiedziałbym się co takiego powoduje, że jesteście z facetem.. np. bezpieczeństwo, które Wam daje (?) Z góry dzięki za odpowiedzi ; ) |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czego oczekujesz od faceta?
przecież to wielostronnicowe eseje można pisać na taki temat...
ale tak z grubsza: MIŁOŚCI, czyli tym samym: szacunku, zrozumienia, oddania, zaufania, bezpieczeństwa, czułości i przyjemności fizycznej. plus bonus: pomocy w sprzątaniu domu, zamykania klapy od kibelka, golenia pach, zdrowych zębów, ogrzewania zimnych stóp w nocy i dbania o sprawność fizyczną
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
żeby szanował.
w długim, solidnym związku, właśnie mój facet ostatnio to powiedział podczas kłótni: możemy się wściekać, kłócić, ale my się szanujemy, więc zawsze się jakoś sytuacja rozwiąże mówię tu o szacunku szeroko pojętym -do swojej partnerki (nie, jak to się tu na wizażu nagminnie zdarza: cham, burak i wygodnicki, któremu dziewczyna robi za matkę i gosposię), do ludzi, do zwierząt. żeby nie był cwaniaczkiem, dresiarzem - mówi samo za siebie. ja niczego nie oczekuję, bo przez ten czas się dotarliśmy... i jest dobrze. oczekuję, że będzie ciagle jeszcze lepiej. że nigdy nie zapomni o całusie w czoło jak wychodzi, o dziękuję kiedy wstaję 3 godziny wcześniej żeby miał śniadanie do pracy, żeby nigdy to się nie wypaliło...
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
zrozumienia, czasem troche wolności, aby miec tez czas dla przyjaciół; właśnie, żeby nie był typowym dresem, cwaniakiem, ktory nie ma za grosz szacunku do dziewczyny; oczekuje wierności; a także poczucia humoru, takiego pomyslowego, żeby nie wiało nudą
przede wszystkim i najważniejsze, żeby każdego dnia kochał tak samo albo jeszcze mocniej i żeby było widać, że mu zależy
|
|
|
|
|
#5 |
|
Marudziara
|
Od faceta oczekuję:
- poczucia bezpieczeństwa , oparcia w trudnych chwilach, -tego aby był zaradny i silny oraz samodzielny, - aby był ambitny i pomysłowy, -szacunku, - dbania o własny wizerunek ( higiena), - aby swoją partnerkę traktował jako ewentualną żonę. Można wiele wymieniać wg mnie kobieta wcale nie oczekuje, że mężczyzna spełni wszystkie jej zachcianki. Chce tylko żeby był jej podporą - doradził, przeanalizował, przemyślał i wspólnie z nią podjął właściwą decyzję.Żeby nie egoistyczne pobudki posiadania kogoś kierowały naszą chęcią bycia z kimś tylko pragnienie dobra dla tego człowieka.
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
To, czego oczekiwałam, mam od wielu lat:
- miłość połączona z szacunkiem, który wyklucza jakąkolwiek agresję: słowną czy "ręczną". - zaradność życiowa - dbanie o siebie. |
|
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
Tego, że jak znajdę się nagle o 4 rano sama choćby na końcu świata, on będzie starał się zrobić wszystko, żeby mnie stamtąd zabrać
![]() jak na razie się nie zawiodłam
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
A ja oczekuję przede wszystkim: (bo można wymieniać w nieskończoność
![]() - miłości - szacunku - poważnego podejścia wobec mojej osoby i związku - poczucia bezpieczeństwa - zaufania - aby był sobą - aby nie robił scen, kiedy go o coś poproszę, aby wykonał
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
Hmm... oczekuję szacunku, poczucia bezpieczeństwa, cierpliwości (mój facet ma jej dla mnie bardzo dużo
) i oczywiście miłości
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Od mężczyzny oczekuję tego co mówi większość kobiet: miłości, szacunku, poczucia bezpieczeństwa i wierności.
Ponadto musi mieć wyczucie stylu. Musi dbać o swoją aparycję. Oczytanie i inteligencja. Mężczyzna musi mnie intrygować swoim "ja". Złożona osobowość. Ale nade wszystko chciałabym mieć poczucie, że zawsze bez względu na to gdzie będę mogę na niego liczyć.
|
|
#11 |
|
Konto usunięte
|
Bezgranicznego wielbienia mnie
![]() a tak bardziej serio: podobnego sposobu patrzenia na życie, zrozumienia dla moich poglądów i pasji, szacunku, poczucia bezpieczeństwa, przyjaźni i namiętności w jednym, wierności, lojalności, bliskości przy jednoczesnym zachowaniu własnej przestrzeni. chyba to wszystko jest nierealne
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Miłości, szacunku, bezpieczeństwa, wierności, czułości, odpowiedzialności, dojrzałości, nutki szaleństwa, umiejętności mądrego rozwiązywania konfliktów. Pewnie jeszcze dużo by się tego znalazło ;-p Ale tak, jak w pierwszym punkcie: przede wszystkim miłości, która de facto zawiera wszystkie te rzeczy, o których napisałam dalej
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:18.

przede wszystkim i najważniejsze, żeby każdego dnia kochał tak samo albo jeszcze mocniej 

(30/30)