![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Nowa bielizna (Freya Panache i in.) + ubrania, biżu
Witajcie
![]() Mam kilka rzeczy na wymianę. ![]() Nie wymieniam się za ubrania, bo ich zwyczajnie nie potrzebuję ![]() Za to bardzo chętnie za kosmetyki lub rzeczy do pielęgnacji. W tym momencie mam bardzo konkretną listę potrzeb, dlatego prosiłabym o odzew tylko osoby, które mogą w zamian zaproponować mi coś z mojej wish-listy. Moja wish-lista: - Dermo-kosmetyki, apteczne produkty do pielęgnacji skóry suchej i mieszanej (do cery tłustej także chętnie rozważę dla mamy): ZAWSZE: płyny i mleczka do demakijażu (!!!) ![]() płyny micelarne Biodermy (zarówno z czerwoną jak i z zieloną nakrętką) ![]() żele i peelingi do mycia twarzy peelingi, scrapy do ciała kremy na dzień z filtrem, nawilżające maseczki i kremy na noc do cery suchej, odwodnionej, zmęczonej mleczka i balsamy do ciała - Róże, pudry i bronzery z nieco wyższej półki, pasujące do bardzo jasnej, porcelanowej karnacji. - Tusze do rzęs (czarny): Helena Rubinstein (najchętniej ten w piórka ![]() ![]() - Nowe masła do ciała i maseczki Body Shop - Kolorówka ze średniej i wyższej półki - Nieużywane staniki 30GG/30H Niestety w tym momencie raczej nie wymieniam się na produkty spoza tej listy. Nowa bielizna na wymiankę: (najchętnej za kosmetyki - zobacz wish listę) - Biustonosz sportowy Shock Absorber 5in1 Multiway Sports Bra 65E (30E) nowy, z metkami, w kolorze czarnym. W komplecie szersze, miękkie ramiączka dla komfortu oraz dodatkowe, klasyczne dla dyskrecji - jak to jest opisane na metce ;-) Ramiączka są połączone ze stanikiem przy pomocy ruchomego, okrągłego mocowania (coś w stylu zatrzasku), dzięki temu ramiączka nie cisną przy różnych ćwiczeniach ![]() - Biustonosz sportowy Shock Absorber 5in1 Multiway Sports Bra 65F (30F) nowy, z metkami, w kolorze cielistym. Opis jak wyżej ![]() - Komplet Fantasie Evie balkonetka 65GG (30GG) z figami w rozmiarze S. Komplet w kolorze bordowym. Zarówno biustonosz jak i figi są nowe, z metkami. Balkonetka o miękkich miseczkach. - Biustonosz Freya Rio 65H (30H) ze stringami w rozmiarze S. Komplet w kolorze fuksji. Zarówno biustonosz jak i figi są nowe, z metkami. Balkonetka o miękkich miseczkach. - Biustonosz Panache Ariza 70FF (32FF) w kolorze kremowym z koralowymi haftami. Nowy, z metkami.WYMIENIONY - Biustonosz Panache Confetti 70G (32G) w kolorze kremowym (ivory). Nowy, z metkami.WYMIENIONY -Biustonosz RUBY PINK 70G (32G) w kolorze czarnym. Nowy, z metkami.WYMIENIONY - Biustonosz Discover Mademoiselle Marilyn 70B (32B) nowy, z metkami. WYMIENIONY - Komplet Beau Bra 70B (32B) + szorty M. Komplet nowy, z metkami. WYMIENIONY - Biustonosz Discover Mademoiselle Lush 65D (30D) nowy, z metkami. WYMIENIONY - Biustonosz Freya Arabella Midnight 65G (30G) nowy, z metkami. - WYMIENIONY - Biustonosz Panache Tango II Plunge 70G (32G) w kolorze ivory. Nowy, z metkami. WYMIENIONY! - Biustonosz KEIA PINK 70G (32G) w kolorze jasnoróżowym. Nowy, z metkami.- WYMIENIONY - Biustonosz Panache Masquerade Shanghai 75F (34F) nowy, z metkami. (ZDJĘCIA PONIŻEJ)- WYMIENIONY - Biustonosz Gossard Enchant Black 75F (34F) nowy, z metkami. - WYMIENIONY UWAGA! Jeśli na powyższej liście nie ma Twojego rozmiaru, zapytaj mnie, może akurat coś mam? _________________________ ____ Niebawem pewnie dopiszę więcej i dodam też ubrania. Może któraś z Was znajdzie coś dla siebie ![]() Przyznam, że dużym ułatwieniem dla mnie będzie, jeśli napiszecie co w poście co mogłybyście zaproponować mi w zamian za daną rzecz ![]() Jeśli będą potrzebne zdjęcia, to oczywiście dodam ![]() Pozdrawiam
Klasyka nigdy nie wychodzi z mody. ![]() Edytowane przez blackandblue Czas edycji: 2011-08-30 o 14:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Bielizna (Freya Panache i in.) + ubrania
W tym poście wkrótce dodam zdjęcia ubrań do wymiany
![]() BIŻUTERIA NA WYMIANĘ: Nr 1 - zupełnie nowe(najchętniej za kosmetyki - zobacz pierwszy post i wish listę!) (Kosmetyki z powyższego zdjęcia w wątku o kosmetykach) DOKŁADKA! - Nowy wisiorek z Wieżą Eiffla, łańcuszek zakładany przez głowę, długości 37cm. DOKŁADKA! - Nowa bransoletka długości 18cm + zapięcie. DOKŁADKA! - Różnokolorowe kolczyki (biżuteria sztuczna) widoczne na zdjęciu. Praktycznie nie noszone. Nr 2 - noszone zaledwie kilka razy Nr 3 - zupełnie nowe (masa perłowa i kwarc różowy) Nr 4 - raz założone Nr 5 - zupełnie nowe (jednak w skutek przechowywania metalowe zapięcia z tyłu mocno pociemniały)
Klasyka nigdy nie wychodzi z mody. ![]() Edytowane przez blackandblue Czas edycji: 2011-01-03 o 23:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
- Biustonosz Freya Arabella Midnight 65G (30G) nowy, z metkami, granatowy z zieloną wstążką. - Biustonosz Discover Mademoiselle Lush 65D (30D) nowy, z metkami. Usztywniany, black/sunkist coral. i moge zdj jesli cos znajdziesZ?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie?
![]() - Biustonosz Panache Masquerade Shanghai 75F (34F) nowy, z metkami. Głęboki plunge na piance, do dekoltów. Srebrny, z różowymi haftami.
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Napięcie: 230 ~ 240 V / 50 Hz Max moc wejściowa: 22 Wat Akcesoria: 3 rodzaje nakładek: - prostująca, - do falowania włosów, - do skręcania włosów
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Dodane zdjęcia i mała dokładka
![]() ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Dokładek ciąg dalszy ![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
Przekupka: 22 pkt / 96% pozyt.
|
hej, strasznie by mi zależało na wymiarach Discover Mademoiselle Lush 65D (30D), szczególnie na maksymalnym obwodzie po rozciągnięciu i na głębokości miseczek mierzonej w ten sposób: http://img837.imageshack.us/img837/1938/howtof.png . gdybyś mogła odpisać w moim wątku, byłabym wdzięczna.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Nie ma sprawy, odpisane
![]()
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
- Biustonosz Discover Mademoiselle Marilyn 70B (32B) nowy, z metkami. Usztywniany, różowy z falbanką w delikatne groszki.
- Komplet Beau Bra (nieznany mi model) 70B (32B) + szorty M. Komplet nowy, z metkami. ew. cosik w rozm. 70C bielizną jestem bardzo zainteresowana ![]()
kolorówka (Dior, Lancome, meteoryty Guerlain) szukam: ciekawych charmsów - najchętniej yes i apart proszę odpisz u mnie ![]() ![]() Edytowane przez kamelya Czas edycji: 2011-01-04 o 22:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
chwilowo paletka jest w negocjacji
![]() ![]()
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
staniki masz b.lasne ,ale niestey nic w moim rozmiarze
![]()
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
paletka pink idol jest do wymianki
![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
niestety, to 65D mi się nie podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
wisior z wieza eiffla
cos u mnie?
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Odpisane
![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
mam tylko podklad edm, nowy odcien bardzo jasny http://mineralne.files.wordpress.com...olswatche2.jpg ten drugi od lewej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
zapraszam do nowego wątku z dokładką
![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
moze znajdziesz u mnie cos za czarnego gossarda? Szukam ladnych biustonoszy w rozm 75E/F
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Biustonosz Freya Arabella Midnight 65G (30G) nowy, z metkami, granatowy z zieloną wstążką
cos u mnie? ![]()
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
DOKŁADKA!
- Biustonosz KEIA PINK 70G (32G) w kolorze jasnoróżowym. Nowy, z metkami. Balkonetka o miękkich miseczkach. - Biustonosz RUBY PINK 70G (32G) w kolorze czarnym. Nowy, z metkami. Koronkowa balkonetka o miękkich miseczkach. Zdjęcia:
Klasyka nigdy nie wychodzi z mody. ![]() Edytowane przez blackandblue Czas edycji: 2011-01-12 o 22:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
mam u siebie effuniaka pudrowego kropka w rozmiarze 70G i ruby pink emilię czarną 65G, może byłabyś chętna?
albo na zestaw kosmetyków skincode? ![]() podoba mi się arabelka i biżuteria edit =====> chyba pomyliłam Ci się z inną wizażanką, bo nie mam żadnej mgiełki body shop na wymianę ![]() ![]() Edytowane przez deenbee Czas edycji: 2011-01-15 o 20:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
przyszłam się przypomnieć z rózem diora
![]() z wonderbra zazwyczaj kupuję 70C, a czasami 70D ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.