|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Problem z Wizzair
Mam pewien problem odnośnie lotu liniami lotniczymi Wizzair. Zamawiałam bilet pośrednio, przez ******** . Na pocztę przyszło mi potwierdzenie, które wygląda tak : KLIK. Nie orientuję się, czy tylko ta kartka wystarczy mi, by spokojnie "wylecieć' , czy potrzeba coś jeszcze oprócz tej kartki i paszportu. Kiedyś, zamawiając bilet bezpośrednio z Wizzair.com na karcie pokładowej znajdował się charakterystyczny kod kreskowy, który skanowany był na lotnisku. Na mojej kartce go nie ma..
PS . Zalogowałam się również na stronie Wizzair'u. Po wpisaniu numeru rezerwacji wszystko jest ok, jednak gdy chcę wpisać swoje dane, by móc wydrukować kartę pokładową, wyświetla mi się taki komunikat : Użytkownik nie możne zobaczyć tego planu podróży. Według posiadanych przez nas informacji, użytkownik nie dokonał rezerwacji tego planu podróży. Można zobaczyć jedynie plany podróży zarezerwowane po zalogowaniu do własnego konta. Jeżeli zdaniem pasażera jest to błąd, prosimy o kontakt z naszym centrum rezerwacji. Dziewczyny, wylot już niedługo, a ja nie wiem co robić. Pytam Was tutaj o to, gdyż nie chcę na lotnisku miec zbędnych nieprzyjemności. Z góry dziękuję za pomoc, buziaki!
Edytowane przez Syla_ Czas edycji: 2011-01-05 o 23:08 |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Problem z Wizzair
To co masz w linku to bilet elektroniczny. Jak najbardziej upoważnia do wstępu na pokład. Ale jeśli masz wątpliwości to sama sobie napisałaś rozwiązanie:
"Jeżeli zdaniem pasażera jest to błąd, prosimy o kontakt z naszym centrum rezerwacji. " Najlepiej się skontaktuj. |
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Po dokonaniu odprawy on-line - http://wizzair.com/useful_informatio...n/?language=PL (jeśli nie wyświetli się link to poszukaj na stronie wizzair "odprawa online") wyświetli Ci sie do wydruku Karta Pokladowa. Mozna ja tez pobrac w pdfie.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
a ja mam pytanie takie czy w bagażu podręcznym mogę mieć prostownicę do włosów.. w bo w rejestrowanym z tego co czytałam urządzeń technicznych nie można ... a nie chciałabym zeby przy odprawie mi ją kazano usunąc z bagazu....;/ proszę o szybką pomoc bo lecę w sobotę pozdr
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą zawsze na stronie danych LL jest napisane czego nie można przewozić w bagażu podręcznym.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Hej
mam ten sam problem, lot już w poniedziałek a ja nie mogę dokończyć odprawy on line. Mi wyskakuje to samo, nie wiem czy ja coś źle wpisuję czy to coś nie tak ze stroną? nie widzi mi się płacić na lotnisku za wydrukowanie karty pokładowej....;] a dzwonić na infolinie też problem bo strasznie drogo się cenią a ja jestem teraz w UK ...;p podpowiedzcie co robić....
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:10.