Jak uwie¶æ nauczyciela? - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2011-01-06, 12:32   #1
Anxiety
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 16

Jak uwie¶æ nauczyciela?

Rozumiem, ¿e mo¿e siê to wydaæ infantylne i nierozs±dne z mojej strony, ale mam ju¿ 18 lat, on jest sam, zaledwie kilka lat starszy.
Na lekcjach obrzucamy siê dwuznacznymi spojrzeniami, gdy nikt nie widzi puszcza do mnie oczko, niby niewinnie, ale zawsze wykorzystuje okazje, ¿eby mnie chocia¿ przelotnie dotkn±æ.
Chcia³abym ¿eby rozwinê³o siê z tego co¶ wiêcej, oczywi¶cie zdajê sobie sprawê, ¿e dopóki jestem uczennic± nie mo¿emy chocia¿by uprawiaæ seksu, wiêc nie o takie uwiedzenie mi chodzi

Powiedzcie mi dziewczyny, mia³y¶cie tak± przygodê? Jak to rozegraæ, ¿eby on nie ucierpia³ jako nauczyciel, ale ¿eby co¶ siê potoczy³o do przodu?
Stary 2011-01-06, 12:38   #2
Deleteee
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 195
Dot.: Jak uwie¶æ nauczyciela?

Mam nadzieje ¿e to ¿art
Deleteee jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-01-06, 12:38   #3
Diablica z Tasmanii
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 503

Cytat:
Napisane przez Anxiety Poka¿ wiadomo¶æ
Rozumiem, ¿e mo¿e siê to wydaæ infantylne i nierozs±dne z mojej strony, ale mam ju¿ 18 lat, on jest sam, zaledwie kilka lat starszy.
Na lekcjach obrzucamy siê dwuznacznymi spojrzeniami, gdy nikt nie widzi puszcza do mnie oczko, niby niewinnie, ale zawsze wykorzystuje okazje, ¿eby mnie chocia¿ przelotnie dotkn±æ.
Chcia³abym ¿eby rozwinê³o siê z tego co¶ wiêcej, oczywi¶cie zdajê sobie sprawê, ¿e dopóki jestem uczennic± nie mo¿emy chocia¿by uprawiaæ seksu, wiêc nie o takie uwiedzenie mi chodzi

Powiedzcie mi dziewczyny, mia³y¶cie tak± przygodê? Jak to rozegraæ, ¿eby on nie ucierpia³ jako nauczyciel, ale ¿eby co¶ siê potoczy³o do przodu?
Ile ma lat? jakiego uczy przedmiotu?

Mark Twain
Diablica z Tasmanii jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-01-06, 12:39   #4
madana
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 17 071

Zacznij od zrobienia na dzieñ dobry w szkole w pi±tek baranka w tablicê, ot, tak, na otrze¼wienie.
madana jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-01-06, 12:41   #5
Diablica z Tasmanii
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 503

Cytat:
Napisane przez madana Poka¿ wiadomo¶æ
Zacznij od zrobienia na dzieñ dobry w szkole w pi±tek baranka w tablicê, ot, tak, na otrze¼wienie.
Jak sie robi baranka w tablice?

Mark Twain
Diablica z Tasmanii jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-01-06, 12:43   #6
Anxiety
Przyczajenie

Diablica z Tasmanii, 24.

Nie rozumiem takich komentarzy jak Twój, madana, je¶li nie popierasz tego, to okej, ale nie musisz mnie obra¿aæ. Wiele dziewczyn zakochuje siê w swoich nauczycielach..
Stary 2011-01-06, 12:45   #7
Deleteee
Raczkowanie

Cytat:
Diablica z Tasmanii, 24.

Nie rozumiem takich komentarzy jak Twój, madana, je¶li nie popierasz tego, to okej, ale nie musisz mnie obra¿aæ. Wiele dziewczyn zakochuje siê w swoich nauczycielach..
Ale nie chce ich przelecieæ, ¿e siê tak dosadnie wyra¿ê.

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2011-01-06, 12:47   #8
Anxiety
Przyczajenie

wyra¼nie napisa³am 'zdajê sobie sprawê, ¿e dopóki jestem uczennic± nie mo¿emy chocia¿by uprawiaæ seksu, wiêc nie o takie uwiedzenie mi chodzi' :P :P
Stary 2011-01-06, 12:47   #9
Addicted to love
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 708

a kto powiedzial ze Anxiety chce go przeleciec??
Addicted to love jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-01-06, 12:51   #10
blubellina
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 206

Cytat:
wyra¼nie napisa³am 'zdajê sobie sprawê, ¿e dopóki jestem uczennic± nie mo¿emy chocia¿by uprawiaæ seksu, wiêc nie o takie uwiedzenie mi chodzi' :P :P
hehe puscil Ci 3 oczka, a Ty juz o bzykaniu z nim myslisz skoncz szkole, jak bedzie chcial to Cie potem wyrwie, a teraz nie zawracal sobie glowy bo potem znowu beda watki w stylu - bzyknelam sie z wykladowca i jak mam dalej z tym ¿yæ
blubellina jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-01-06, 12:56   #11
Deleteee
Raczkowanie

I co to niby ma byæ usprawiedliwienie? Ale myslisz o tym. Poczekaj a¿ skonczysz naukê, doro¶nij.
I niby co mamy Ci teraz radziæ? Zacznij go podrywaæ przy ca³ej klasie? :///////

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-06, 12:57   #12
Anxiety
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez blubellina Poka¿ wiadomo¶æ
beda watki w stylu - bzyknelam sie z wykladowca i jak mam dalej z tym ¿yæ
ja nie mia³abym z tym problemu
napisa³am to, bo chcia³am zaznaczyæ, ¿e rozumiem skomplikowanie takich relacji i nie chcê, ¿eby mia³ k³opoty przez to, ¿e przespa³ siê z uczennic±, a nie bo jestem a¿ tak na niego napalona :P
Stary 2011-01-06, 13:03   #13
blubellina
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 206

ok, zwracam honor;P
blubellina jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-01-06, 13:03   #14
klempaa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 18 377

Cytat:
ja nie mia³abym z tym problemu
napisa³am to, bo chcia³am zaznaczyæ, ¿e rozumiem skomplikowanie takich relacji i nie chcê, ¿eby mia³ k³opoty przez to, ¿e przespa³ siê z uczennic±, a nie bo jestem a¿ tak na niego napalona :P
Powiem tak: on problemy bêdzie mia³ nawet je¶li skoñczy siê "tylko" na uwodzeniu. Jeste¶ uczennic±, on jest nauczycielem.
Jak wyjdzie w szkole, to Ty nie bêdziesz mia³a ¿ycia, a jego wywal±. Warto? My¶lê ¿e nie.

¦led¼ te¿ pies! - blogujemy

klempaa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-01-06, 13:05   #15
Anxiety
Przyczajenie

klempaa nie jestem typem dziewczyny która rozmawia z kole¿ankami z klasy o swoim ¿yciu praywatnym, dlatego te¿ pytam tu, anonimowo. A on zdecydowanie nic nie powie.
Stary 2011-01-06, 13:07   #16
jodame
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 910

Anxiety, z Twojej strony to mo¿e byæ tylko (chocia¿ ogromne i pe³ne uczucia ), jednak tylko zauroczenie. Facet Ci siê podoba z wygl±du, z charakteru, a do tego "ma w³adzê" i jeszcze Ciebie wyró¿nia spo¶ród innych uczennic.
-> nie zachowuj siê w sposób, którego mog³aby¶ ¿a³owaæ po miesi±cu-gdy przejdzie Ci zauroczenie tym panem

Z jego strony, mo¿e to byæ niewinna zabawa, niewinny flirt, ¿eby urozmaiciæ sobie czas spêdzany w pracy. Nic wiêcej.
Mo¿e te¿ chcieæ Ciê wykorzystaæ i raczej nie bêdzie popiera³ Twojej postawy pt. "póki jestem uczennic± zero seksu".

Jest te¿ szansa, ¿e jeste¶cie sobie przeznaczeni i spêdzicie ze sob± reszt± ¿ycia (ale najmniejsza, ze wszystkich opcji). ->przeczekaj ten rok i potem ewentualnie zadzia³aj/-cie.

Martwisz siê o niego, a tak naprawdê powinna¶ siê martwiæ o siebie. On jest doros³ym, bardziej do¶wiadczonym ¿yciowo mê¿czyzn± -prawdopodobnie du¿o lepiej ni¿ Ty poradzi sobie z ca³± sytuacj±. A o sprawy zawodowe, te¿ powinien siê martwiæ on.

Radzi³abym Ci zapomnieæ o nim. A je¶li nie potrafisz, to puszczajcie do siebie te oczka i u¶miechy, ale nic wiêcej. ;/
jodame jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-01-06, 13:07   #17
klempaa
Zakorzenienie

Cytat:
klempaa nie jestem typem dziewczyny która rozmawia z kole¿ankami z klasy o swoim ¿yciu praywatnym, dlatego te¿ pytam tu, anonimowo. A on zdecydowanie nic nie powie.
S³uchaj, nie ma szans ¿eby siê nie wyda³o,uwierz mi. Nie ma najmniejszych szans. Kto¶ was zobaczy na ulicy, gdziekolwiek, pójdzie plotka i ju¿. Niech on chocby niechc±cy wypaple jakiemu¶ koledze przy piwie- nie wiesz czy tak nie bedzie bo go nie znasz!

Mia³am w¶ród znajomych tak± sytuacjê i skoñczy³o siê tak, jak Ci napisa³am.

Stary 2011-01-06, 13:13   #18
baobabka
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 996

Doros³y mê¿czyzna podrywaj±cy nastolatkê, której jest nauczycielem nie jest powa¿nym cz³owiekiem.

Znaj±c ¿ycie widzi,¿e wpatrujesz siê w niego jak cielê, wiêc pu¶ci czasem jakie¶ oczko, ¿eby roz³adowaæ sytuacjê. Nie nastawiaj siê, zauroczenie minie i wszystko wróci do normy. Natomiast sytuacja pt. "u¶miechn±³ siê do mnie, wiêc chce mnie za ¿onê" jest bardzo typowa dla zakochanych osób, bez wzglêdu na wiek Spokojnie, minie Trzymaj siê.
baobabka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-01-06, 13:18   #19
Aivilo
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 1 998

Ja powiem tak - znam podobn± parê - by³a uczennica ze swoim by³ym nauczycielem, kilka lat starszym. I có¿, s± szczê¶liwi, s± ze sob± ju¿ kilka lat, ale oni zaczêli siê spotykaæ i w ogóle jakiekolwiek kroki czyniæ dopiero po jej maturze.

I tak dziewczyna by³a potem obgadywana przez ró¿ne nieciekawe jednostki, i tak facet mia³ pewne nieprzyjemno¶ci w szkole i musia³ zmieniæ miejsce zatrudnienia (nie zwolniono go, ale delikatnie zasugerowano, ¿eby znikn±³). A ju¿ przecie¿ on jej nie uczy³, ona skoñczy³a szko³ê.

Na twoim miejscu, je¶li to uczucie faktycznie jest silne i trwa³e, poczeka³abym do matury i dopiero po skoñczeniu szko³y odwa¿y³a siê pana poderwaæ. Na pewno nie powinna¶ robiæ NICZEGO póki on jest twoim nauczycielem. Zbyt wiele ryzykujecie, i ty, i on. Zbyt wiele macie do stracenia.

Trochê czekania ciê nie zbawi, a przy okazji zobaczysz, czy to faktycznie co¶ trwa³ego czy tylko chwilowe zauroczenie z twojej strony.

Bêdê ¯on±!
http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png
No dobra,wci±z palê, ale du¿o mniej.
http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png
Aivilo jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-06, 13:18   #20
Anxiety
Przyczajenie

Uh, mam wra¿enie, ze Wy wszystkie uwa¿acie, ¿e jestem szaleñczo zakochana, a tak nie jest
Podobaj± mi siê te cechy o których pisa³a jodame,ale to zasadniczo tyle.. nie bêdê p³akaæ, je¶li nic z tego nie wyjdzie.
Po prostu chcia³abym spróbowaæ czego¶ nowego, a z racji nowo¶ci, nie wiem jak siê za to zabraæ.
Stary 2011-01-06, 13:19   #21
Malla
Nie depcze krokusów

Wiadomo¶ci: 53 233

Cytat:

Dorosn±æ, zdobyæ wykszta³cenie, dorosn±æ, znale¼æ pracê, dorosn±æ, znale¼æ z nim wspólny jêzyk, dorosn±æ, zakochaæ siê ze wzajemno¶ci± i dorosn±æ.
Stary 2011-01-06, 13:23   #22
klempaa
Zakorzenienie

Cytat:
Uh, mam wra¿enie, ze Wy wszystkie uwa¿acie, ¿e jestem szaleñczo zakochana, a tak nie jest
Podobaj± mi siê te cechy o których pisa³a jodame,ale to zasadniczo tyle.. nie bêdê p³akaæ, je¶li nic z tego nie wyjdzie.
Po prostu chcia³abym spróbowaæ czego¶ nowego, a z racji nowo¶ci, nie wiem jak siê za to zabraæ.
W tym momencie w ogóle najlepiej siê nie zabieraæ- jak skonczysz szko³ê.... mo¿e. Ale teraz absolutnie.

Cytat:
Napisane przez Aivilo Poka¿ wiadomo¶æ
Ja powiem tak - znam podobn± parê - by³a uczennica ze swoim by³ym nauczycielem, kilka lat starszym. I có¿, s± szczê¶liwi, s± ze sob± ju¿ kilka lat, ale oni zaczêli siê spotykaæ i w ogóle jakiekolwiek kroki czyniæ dopiero po jej maturze.

I tak dziewczyna by³a potem obgadywana przez ró¿ne nieciekawe jednostki, i tak facet mia³ pewne nieprzyjemno¶ci w szkole i musia³ zmieniæ miejsce zatrudnienia (nie zwolniono go, ale delikatnie zasugerowano, ¿eby znikn±³). A ju¿ przecie¿ on jej nie uczy³, ona skoñczy³a szko³ê.

Na twoim miejscu, je¶li to uczucie faktycznie jest silne i trwa³e, poczeka³abym do matury i dopiero po skoñczeniu szko³y odwa¿y³a siê pana poderwaæ. Na pewno nie powinna¶ robiæ NICZEGO póki on jest twoim nauczycielem. Zbyt wiele ryzykujecie, i ty, i on. Zbyt wiele macie do stracenia.

Trochê czekania ciê nie zbawi, a przy okazji zobaczysz, czy to faktycznie co¶ trwa³ego czy tylko chwilowe zauroczenie z twojej strony.
ca³kowita racja

Aivilo, fajnie, ¿e jeste¶ spowrotem

Stary 2011-01-06, 13:28   #23
Merys
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 289

Poki sie uczysz, dla Twojego dobra i spokoju psychicznego dalabym spokoj... wiadomo, ze to cos nowego, ekscytujacego. No ale co ma byc to bedzie

Ps. Aivilo gdzie bylas jak Cie nie bylo?
Merys jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-01-06, 13:30   #24
yessabell
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 651

Cytat:

Co ty myslisz, ¿e jak "ju¿" masz 18 lat to nagle sta³as siê doros³± odpowiedzialn± osob±? Twoje podej¶cie do sprawy ¶wiadczy o czym¶ zgo³a przeciwnym
To, ¿e jest dos³ownie kilka lat starszy, ma 24 lata o ile dobrze pamietam nie nobilituje go do roli faceta mog±cego podrywac uczennice! Nauczyciel powinien zachowywaæ sie profesjonalnie!
I co myslisz, ¿e reszta klasy tego nie widzi, tym bardziej jesli s± to dwuznaczne spojrzenia? Zreszta nie bardzo wiem co przez to rozumiesz? rozbieracie siê wzrokiem??
Jasne, ¿e nikt nie widzi
To jest tekst, przy którym sie pop³aka³am ze ¶miechu "chocia¿by"??? To co Ty by¶ chcia³a, jak seks jest dla Ciebie "chocia¿by"?? Jakie¶ szpagaty mu robiæ w powietrzu i na ma³ego zlecieæ czy coo?? Masz 18 lat a jeszcze Ciê ¿aden nauczyciel w szkole nie nauczy³ znaczenia s³owa "chocia¿by"?? Nooo chyba, ¿e by³ to nauczyciel z rodzaju tego wy¿ej opisanego, to rozumiem
Jak dla mnie to powinna¶ daæ sobie spokój. Jak Ci tak na nim bardzo zale¿y, to zrobisz to dla jego dobra A pewno¶æ, ¿e wasz 'zwi±zek' () siê nie wyda jest bardzo naiwna. Uczniowie takiej okazji nie przepuszcza i bêd± o Was plotkowac non stop, a i zauwazyæ bedzie nietrudno, uwierz mi
Mimo wszystko mam nadziejê, ze zachowasz sie doro¶lej ni¿ owy nauczyciel i nie bêdziesz brn±æ w jego gierki.
Stary 2011-01-06, 13:49   #25
Anxiety
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez yessabell Poka¿ wiadomo¶æ
Co ty myslisz, ¿e jak "ju¿" masz 18 lat to nagle sta³as siê doros³± odpowiedzialn± osob±? Twoje podej¶cie do sprawy ¶wiadczy o czym¶ zgo³a przeciwnym
nie :P chodzi³o mi o to, ¿e nie jest to ju¿ uwodzenie nieletniej.

Cytat:
I co myslisz, ¿e reszta klasy tego nie widzi, tym bardziej jesli s± to dwuznaczne spojrzenia? Zreszta nie bardzo wiem co przez to rozumiesz? rozbieracie siê wzrokiem??
nie :P jak nie wiesz co to s± dwuznaczne spojrzenia to przykro mi :P

Cytat:
To jest tekst, przy którym sie pop³aka³am ze ¶miechu "chocia¿by"??? To co Ty by¶ chcia³a, jak seks jest dla Ciebie "chocia¿by"?? Jakie¶ szpagaty mu robiæ w powietrzu i na ma³ego zlecieæ czy coo?? Masz 18 lat a jeszcze Ciê ¿aden nauczyciel w szkole nie nauczy³ znaczenia s³owa "chocia¿by"?? Nooo chyba, ¿e by³ to nauczyciel z rodzaju tego wy¿ej opisanego, to rozumiem
jestem laureatk± olimpidy polonistycznej ^^ dok³adnie wiem jakich s³ów u¿ywam.
Stary 2011-01-06, 13:52   #26
paula-zla
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 14 179

Cytat:
To, ¿e jest dos³ownie kilka lat starszy, ma 24 lata o ile dobrze pamietam nie nobilituje go do roli faceta mog±cego podrywac uczennice! Nauczyciel powinien zachowywaæ sie profesjonalnie!
Jasne, ¿e nikt nie widzi
Jak dla mnie to powinna¶ daæ sobie spokój. Jak Ci tak na nim bardzo zale¿y, to zrobisz to dla jego dobra A pewno¶æ, ¿e wasz 'zwi±zek' () siê nie wyda jest bardzo naiwna. Uczniowie takiej okazji nie przepuszcza i bêd± o Was plotkowac non stop, a i zauwazyæ bedzie nietrudno, uwierz mi
Mimo wszystko mam nadziejê, ze zachowasz sie doro¶lej ni¿ owy nauczyciel i nie bêdziesz brn±æ w jego gierki.
You made my day

Autorko, daj sobie spokój, bo to mo¿e zaszkodziæ Tobie i jemu.
i don't want to get over you

wymieniê
paula-zla jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-01-06, 13:55   #27
lily92920
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 11 997

Prowo
lily92920 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-01-06, 14:04   #28
eyo
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 16 988

1. Od groma jest zwi±zków facetów ok. 25 roku ¿ycia z dziewczynami ok 18-20. Osobi¶cie nie widzê w tym problemu ani nie uwa¿am takie faceta za nienormalnego.

Poza tym... ja bym chcia³a zwróciæ uwagê na fakt, ¿e to ¿e autorka opisuje zachowanie tego nauczyciela tak jakby on j± podrywa³ wcale nie znaczy, ¿e on to czyni. Generalnie zakochani ludzi maj± tendencje do wyolbrzymiania czynów obiektu uczuæ zw³aszcza wtedy kiedy mog± zwyk³e spojrzenie przerobiæ na "dwuznaczne", przypadkowe dotkniêcie nazwac "przelotnym dotkniêciem" a i nawet jak komu¶ co¶ do oka wpadnie to siê w tym dopatruj± "puszczania oczka". Wiêc.. to co dla reszty ¶wiata nie oznacza³by kompletnie nic dla "wprawnego zakochanego oka" mo¿e oznaczac co najmniej mi³o¶æ na zabój ;P

2. Póki siê droga autorko uczysz to sobie odpu¶æ. Jak ci nie przejdziesz i skoñczysz szko³ê to siê z nim po prostu umów. Ot co.

Prêdzej czy pó¼niej cmentarze s± pe³ne wszystkich.

15.02.2017 ♥
eyo jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-01-06, 14:11   #29
kitkulka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 18 974

nie wyolbrzymiaj jego zachowania
skoñcz szko³ê, wtedy my¶l o zwi±zku czy CHOCIA¯BY o seksie z tym go¶ciem
kitkulka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-01-06, 14:15   #30
fleur05
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 243

Jestem pewna, ¿e ten go¶æ po prostu Ciê lubi. My¶lê, ¿e nawet nie skojarzy, ¿e próbujesz go uwodziæ, bo wydaje mu siê oczywiste, ¿e takie relacje nie s± normalne.

Leczê siê z egoizmu.

fleur05 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:37.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.