|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Płowiejący blond .. słońce.. timotei z henna ;D
Co myslicie o moim planie na lato ? ; ) jestem blondynką i w każde wakacje moje włosy stają sie jasniejsze i wyglądają jak siano , jednym słowem płowieją i kolor jest nie ciekawy , kiedy lato sie konczy i włosy przestają być nasłoneczniane to stają sie ciemniejsze a na zime sa juz ok , newiem co mam robic zeby słonce ich tak nie wypalało , i tak pomyslałam o szamponie Timotei z henną który ma za zadanie przyciemniac kolor włosów jesli ma w składzie henne , i jezeli bym go używała i jednoczensie działało by te nieszczęsne słońce to moze kolor był by taki jaki powinien , uprzedzam ze nie farbuje , jestem naturalną blondynką i nawet chciała bym je troche przyciemnić ale farbowanie nie wchodzi w gre ; ) więc moze ten szampon bedzie ok , jak myslicie ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Płowiejący blond .. słońce.. timotei z henna ;D
polecam wode brzozowa, pokrzywową, no i szałwie ci napewno pzryciemni i wygladzi włoski.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
No dobra to moge używać i tej wody brzozowej , ale co myslicie o tym szamponie ? bo glownie chodzi mi tu o to jakie on bedzie miał działanie na blond włosy ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Do lata jeszcze tak daleko
![]() Szampon z henną chyba niewiele ci zdziała. Przynajmniej ten Timotei za wiele henny to on chyba nie ma ![]() ![]() Jeśli oprócz tego chcesz naturalnie przyciemnić włosy to pokrzywa, szałwia tak jak dziewczyny piszą. Henna może zrobić z ciebie rudzielca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
najprawdopodobniej nada Ci rudych refleksów, to tyle. Lepiej kupić kosmetyki z linii słonecznej, L'oreal profesjonalny ma dobrą serię przeciwko płowieniu włosów na słońcu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi Ci wyłącznie o kolor to polecam, sama tak kiedyś robiłam
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:37.