|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
zamiast kryolana?
Witam. Jestem w szkole wizażu i w kwestii podkłądów używamy głownie sticków kryolana (http://www.kryolancitywarszawa.com.p...uct-flyer.html). Palnuję zakup kuferka i co polecacie zamaist sticków, ale porónywalnego (trwałe, dobrze kryje, fajne kolory, ładnie się wtapia)?
Tak samo- z lżejszych podkłądów najbardziej przypadły mi tam do gustu revlony (customcreations) - sama mam taki w domu i jest lekki, matuje, nieźle kryje i ma ładny odcień, jedyna wada, to to, że nie jest zbyt wydajny- niezbyt to ekonomiczne. Co byście zaproponowały w zamian? Z góry dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: zamiast kryolana?
U nas w szkole były : revlon colorstay, max factor lasting performance, revlon custom
zamiast sticku z kryolana wypróbuj kamuflaże, które przeważnie się używa do makijaży ślubnych i sprawdzają się przy sesjach podkłady kryjące mój nr 1: Estee Lauder double wear, Dior forever Jeżeli chodzi o profesjonalne firmy oprócz kryolana: make up atelier, mehron Ja używam tych co wymieniłam na górze i oczywiście EL ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:05.