|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Wąsik - kremy rozjaśniające
Witam!
![]()
Arleke Edytowane przez Arleke Czas edycji: 2011-01-08 o 20:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wąsik - kremy rozjaśniające
Ja stosowałam krem rozjaśniający Sally Hansen i dla mnie był idealny. Rozjaśniał, efekt utrzymywał się ok. tygodnia. Ten krem tylko rozjaśnia, więc nie pogrubia włosków. Jestem nastolatką, mi nie zaszkodził i zamierzam do niego wrócić.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
a ja ci polece depilacje :P juz po pierwszym zabiegu wloski odrastaja jasniejsze... a u mnie po okolo 10 depilacjach problem zniknol zupelnie...
tylko trzeba sie przemoc na poczatku co do bolu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Nie, tylko nie depilacja!!! Jeśli włoski nie są bardzo długie i grube, to broń Boże, nie depilować! Też myślałam, że po depilacji włoski są jaśniejsze, ale to bzdura (nawet po depilacji woskiem). U mnie włoski rosną ciemne, a przez jedną depilację, teraz muszę depilować co drugi dzień
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Chyba się jednak zdecyduje na krem. Z depilacją jeszcze poczekam, poza tym właściwie to mi chodzi głównie o taki meszek...
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
gwiazdka93 jesli depilujesz co 2 dzien to znaczy ze ta depilacja byla zle wykonana
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Kremy rozjaśniające są przydatne raczej, gdy włoski są cienkie i jest ich stosunkowo niewiele, a także gdy ma się z 12-16 lat. Jeśli problem nie zniknie po burzy hormonów to dopiero wtedy brać się za depilację. Na taki "konkretny" wąsik nie pomogą "rozjaśniacze", bo będzie je widać chociażby z boku, czy w świetle słonecznym. Jeśli takich włosków jest dużo, to co za różnica czy są jasne czy ciemne jak można je grzebieniem czesać? xD
po kremie rozjaśniającym jest raczej małe prawdopodobieństwo, że włoski się wzmocnią
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:30.