|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Max Factor Astor LRP Ziaja BU Garnier Schwarzkopf podkłady kremy
większość kosmetyków użyte tylko kilka razy, ubytek minimalny, kilka %, chyba, że zaznaczone inaczej w opisie (;
zdj 1 (od lewej) 1. Deni Carte Longlasting fluid długotrwale kryjący 43 ciemny beż 2. Max Factor ColorGenius podkład z minerałami 220 ivory no. 2 3. Pierre Rene Skin Balance podkład kryjący No 3 natural 4. Astor 16h Mineral Match podkład mineralny w pędzlu 001 - zostało ok. 35% 5. Spirig Excipial Pigmentcreme krem korygujący do skóry trądzikowej jasny 6. La Roche-Posay UNIFIANCE podkład korygujący 13 7. Biochemia Urody puder bambusowy z jedwabiem i owsem, ubytek ok. 5% 8. My Secret Matt eye shadow 9. Oriflame roll on eye shimmer, nabłyszczający cień do powiek w kulce 10. brzoskwiniowy lip oil 11. Wibo eye liner 12. Flos Lek Ideal Skin Anti Acne Antybakteryjny korektor 1 jasny 13. Ziaja płyn do demakijażu oczu 14. Bielenda Awokado 2-fazowy płyn do demakijażu oczu zdj 2 1. La Roche Posay cicaplast preparat przyspieszający regeneracje naskórka ok. 60% 2. The Healing Garden Skin Organics reNourish Moisture Lotion 3. Dax Cosmetics Perfecta No Problem Antytrądzikowy krem matujący 4. Tormentiol maść ok. 90% 5. Bandi Young Care krem złuszczający na noc z kwasami 80% 6. Lumiere emu oil 7. Ziaja calma HCL krem biolipidowy 8. Sudocrem 9. Himalaya Herbals Acne-n-Pimple Cream pk. 70% 10. Pharmaceris T Octopirox kojący krem do twarzy, ok. 25 % zdj 3 1. Garnier Nutrisse krem odżywcza farba do włosów 65 miedziany mahoń 2. Garnier regenerujące mleczko do ciała z syropem z klonu 400 ml 95% 3. Palmer's Cocoa Butter skin smoothing lioton, wit. E, alpha/beta hydroxy, shea butter 4. Schwarzkopf Taft ultra strong lakier 5. Schwarzkopf Got2b Megalomania Big Volume Hairspray, malinowy lakier pryskany kilka- kilkanaście razy 6. Schwarzkopf Taft Complete Mousse pianka bardzo mocna Edytowane przez majek9 Czas edycji: 2011-01-11 o 18:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Max Factor Astor LRP Ziaja BU Garnier Schwarzkopf podkłady kremy
Interesuje mnie:
2. Max Factor ColorGenius podkład z minerałami 220 ivory no. 2 2. The Healing Garden Skin Organics reNourish Moisture Lotion 7. Ziaja calma HCL krem biolipidowy Jakie są daty ważności i czy te produkty są nowe? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
witaj, coś u mnie za:
zdj 1 13. Ziaja płyn do demakijażu oczu 14. Bielenda Awokado 2-fazowy płyn do demakijażu oczu zdj 2 5. Bandi Young Care krem złuszczający na noc z kwasami 80% 6. Lumiere emu oil 7. Ziaja calma HCL krem biolipidowy pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
2. Max Factor ColorGenius podkład z minerałami 220 ivory no. 2
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
The Healing Garden Skin Organics reNourish Moisture Lotion |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za:
6. La Roche-Posay UNIFIANCE podkład korygujący 13 2. Max Factor ColorGenius podkład z minerałami 220 ivory no. 2 ?? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
7. Biochemia Urody puder bambusowy z jedwabiem i owsem, ubytek ok. 5%
7. Ziaja calma HCL krem biolipidowy 6. Lumiere emu oil 3. Palmer's Cocoa Butter skin smoothing lioton, wit. E, alpha/beta hydroxy, shea butter |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Deni Carte Longlasting fluid długotrwale kryjący 43 ciemny beż
Spirig Excipial Pigmentcreme krem korygujący do skóry trądzikowej jasny 6. La Roche-Posay UNIFIANCE podkład korygujący 13 Sudocrem - jakie zuzycie? Garnier Nutrisse krem odżywcza farba do włosów 65 miedziany mahoń cos u mnie?
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za Max Factor ColorGenius ? i ew puder bambusowy ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
To może :
Flos Lek Ideal Skin Anti Acne Antybakteryjny korektor 1 jasny, La Roche Posay cicaplast preparat przyspieszający regeneracje naskórka ok. 60%, Bandi Young Care krem złuszczający na noc z kwasami 80% ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
Astor 16h Mineral Match podkład mineralny w pędzlu 001 - zostało ok. 35%? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
hej coś u mnie za 2. Max Factor ColorGenius podkład z minerałami 220 ivory no. 2
i astor w pędzlu?
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz coś za podkład Max Factor, Unifiance i puder bambusowy?
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Witaj. Coś u mnie za:
Ziaja płyn do demakijażu oczu Bielenda Awokado 2-fazowy płyn do demakijażu oczu Max Factor ColorGenius podkład z minerałami 220 ivory no. 2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
hej, znajdziesz cos u mnie za podkład max factora i rozwietlacz roller z oriflame?
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Nic się dla mnie nie znalazło
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:46.