![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
kolorówka / pielęgnacja The body shop, LRP, AVENE, sephora i inne DOKŁADKI
NIEAKTUALNE
Witam na moim pierwszym wątku ![]() Mam do wymiany troszkę kosmetyków głównie kolorówkę znanych firm. szukam kremowego eyelinera w kolorze fioletu, niebieski, jasny szary, Jasnych podkładów mineralnych, korektor pod oczy, róż w odcieniu brzoskwini, lakiery do paznokci, wody micelarne, BIO kosmetyki do pielęgnacji , puder bambusowy i inne różności z BU. nie pogardzę tuszem do rzęs Mam do zaoferowania : 1.DAX Cosmetics " Express illuminator 2.BOURJOIS Healthy mix- podkład rozświetlający kolor 54 beige- użyty raz niestety kolor dla mnie zbyt ciemny 3.THE BODY SHOP Vitamin C skin boost 4.Cień SEPHORA pearl N 13 - jak nowy dostałam w prezencie testowałam raz 5. Cień SEPHORA strass N 14 - jak nowy dostałam w prezencie testowałam raz 6.Cień SEPHORA mat N 05 - użyty ok 4 razy 7. Cień THE BODY SHOP mat 29 - beż rozświetlający - jak nowy dostałam w prezencie testowałam raz 8.Cień THE BODY SHOP shimmer 07- opalizujący w niebieski kolor użyty 3 razy 9.Cień THE BODY SHOP mat 01- rozświetlający delikatny zielony jak nowy dostałam w prezencie testowałam raz 10. E.L.F. kremowy eyeliner kolor midnight - myślałam że będzie jaśniejszy a jest prawie czarny - nowy z pudełeczkiem testowany raz 11.INGLOT eyeline w żelu kolor 78 ( szary) - prawie czarny - jak nowy testowany raz 12. cienie ESSENCE 07 mix it, baby!- użyte ok 3 razy 13.cienie ESSENCE 02 sweetheart - użyte ok 3 razy 14. cienie MANHATTAN kolor turquoise parfait - użyte raz 15.masło do ust THE BODY SHOP - papaya - ubytek 5% 16.żel pod prysznic KLORANE " zapach lasu"- nowy 17. YVES ROCHER mleczko nawilżająco - odżywcze do suchej skóry z wyciągiem z migdała 200ml. - nowy 18. mgiełka THE BODY SHOP vitamin C odświeżają 19. szminka LOREAL colour riche 862 NUDE - ubytek 5% 20.szminka LOREAL colour richE 875 DUNE - użyta 3 razy 21. szminka MAYBELLINE F130 copper penny - użyta raz 22. szminka MAYBELLINE 310 plum sable -użyta 3 razy 23.szminka MAYBELLINE 170 petal - ubytek 5% 24.cień - brokat SEPHORA p.02 - ubytek 5% 25. cień mineralny THE BODY SHOP 02 oliwkowy ze złotymi drobinkami - ubytek 5% 27. cienie breloczek SEPHORA z lusterkiem perłowe - użyte 3 razy 28. bronzer Sally Hansen CORNSILK - użyty 3 razy 29. paletka kobo a w środku cienie Inglot jasny róż 356 matte zostało ok 60% / grafit 376 matte nowy maźnięty 2 razy/ beż 390 matte nowy maźnięty 2 razy/ ciemny brąz 378 matte 31. cień INGLOT 502 double sp. szaro/brązowy nowy 32. cień KOBO 117 mono beżowy mat 2 razy użyty 33. Loreal Studio remix pasta do włosów zostało ok 70% 34. BIODERMA Hydrabio UV - fluide hydratant - zostało ok 1/3 opakowania DOKŁADKA POST 14 ,24, 27 Edytowane przez malowana81 Czas edycji: 2011-02-18 o 16:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: kolorówka / pielęgnacja The body shop, sephora i inne
hej
![]() THE BODY SHOP Vitamin C skin boost E.L.F. kremowy eyeliner kolor midnight THE BODY SHOP - papaya - ubytek 5% 1, 4 i 5 szminkę stad https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1295971986 mam dobry korektor pod oczy Clinique |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie ?
3.THE BODY SHOP Vitamin C skin boost 18. mgiełka THE BODY SHOP vitamin C odświeżają |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Jestem zainteresowana:
10. E.L.F. kremowy eyeliner kolor midnight - myślałam że będzie jaśniejszy a jest prawie czarny - nowy z pudełeczkiem testowany raz 11.INGLOT eyeline w żelu kolor 78 ( szary) - prawie czarny - jak nowy testowany raz (bardzo mi na nim zależy na obu, bądź chociaż jednym z tych eyelinerów) 15.masło do ust THE BODY SHOP - papaya - ubytek 5% Może znajdziesz coś u mnie? Zapraszam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
moze cos u mnie :
10. E.L.F. kremowy eyeliner kolor midnight - myślałam że będzie jaśniejszy a jest prawie czarny - nowy z pudełeczkiem testowany raz oraz /lub 11.INGLOT eyeline w żelu kolor 78 ( szary) - prawie czarny - jak nowy testowany raz ? ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Hej cos za
7. Cień THE BODY SHOP mat 29 - beż rozświetlający - jak nowy dostałam w prezencie testowałam raz 15.masło do ust THE BODY SHOP - papaya - ubytek 5% i ewentualnie 18. mgiełka THE BODY SHOP vitamin C odświeżająca - ubytek 15%? moj watek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=500776
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
A czy mgiełke moge wymienić na DAX Cosmetics " Express illuminator?
jesli tak to ja chętnie oddam wybrane przez ciebie kosmetyki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
tusz wymieniłam, róż w negocjacjach. Korektor też, ale nie wiem jeszcze co z tego wyjdzie.
Bronzer jest teraz jak sypaniec, jak się pokruszyl to już zrobiłam z niego dosłownie taki mielony. OCzywiście swoje zadanie spełnia nada w 100%, jest piękny, ale kupiłam sobie potem Smashboxa, który z resztą również się pokruszył ![]() ps mogę zamieścić jego fotkę aktualną ![]() edit oo widzę, że wymienisz vitamin boost ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- tak, tylko, że masełko do ust i eyliner elf to taniochy, więc MAC-ów bym za nie nie wymieniła. ![]() Ewentualnie za korektor (90zł) bym wymieniła mgiełkę, elf i masełko. Albo właśnie za bronzer je + szminkę ![]() ![]() Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2011-01-25 o 20:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
DOKŁADKA
35.AVENE Ystheal+ krem - żel pod oczy ( niestety trudno stwierdzić ile zostało myślę że ok 40%) 36. THE BODY SHOP Vitamin E - mgiełka - ubytek ok 5% 37.E.L.F. mineralna baza pod cienie ( kupiona 3 dni temu użyta 2 razy - konsystencja jakoś mi nie leży 38.FARMONA masło do ciała Tutti Frutti liczi i rambutan - zostało 2/3 opakowania 39.TISANE balsam do ust / maźnięty 3 razy 40. KLORANE szampon na bazie wyciągu z pokrzywy / zostało jak na zdjęciu ciutkę mniej niż 1/2 41.perfumy NINA RICCI Les Belles de Ricci / ubytek 10% 42. OPI kolor siberian nights NL R52 ubytek 5% 43. ESTEE LAUDER lakier 06 red hot ( kupiony w zeszłym roku ) zostało ok. 60% 44. lakier Golden Rose PARIS kolor 223 ( nowy) szary 45.lakier Golden Rose PARIS kolor 110 ciemny beż ( nowy) 46.INGLOT lakier 849 pomarańcz ze złotem 47. INGLOT lakier 943 żółty ( kupiony w wakacje) golden rose Classics nr. 58 zostało ok 80% 49. AVENE TriAcneal została jakaś połowa 56 WIBO nr. 40 jasny fiolet ubytek 10% 57. WIBO nr.63 jasny szary ubytek niewidoczny może z 5% 58.RIMEL pro 10 days nr. 323 riviera red ubytek 10% 59.RIMEL pro 10 days nr. 293 pop rose ubytek niewidoczny może z 5% 60. My Secret nr. 128 ciemny niebieski - nowy 61.E.L.F. Passion Pink raz użyty 62.golden rose Fantastic nr 124 ciemna malinka 63.golden rose Classics nr. 57 jasny róż zostało ok 80% 64.Sally Hansen hot cocoa/ jasna czekolada kupiony na allegro najświeższy to on nie jest 65.ESSENCE nr 30 secret it-girl - jedwabisty róż 66.Balsam nawilżający SORAYA - NOWY 67.EMOLIUM emulsja specjalna - duży 200ml - NOWY zabezpieczony sreberkiem rezerwacja 68.CASTING Loreal nr 400 Brąz - Nowy 69.Puder ELF kolor porcelain najjaśniejszy -użyty 2 razy niestety kolor jest zbyt żółty ( mega żółty) dla mnie Edytowane przez malowana81 Czas edycji: 2011-02-15 o 22:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
16.żel pod prysznic KLORANE " zapach lasu"- nowy 18. mgiełka THE BODY SHOP vitamin C odświeżająca - ubytek 15% 19. szminka LOREAL colour riche 862 NUDE - ubytek 5% 20.szminka LOREAL colour richE 875 DUNE - użyta 3 razy 22. szminka MAYBELLINE 310 plum sable -użyta 3 razy 10. E.L.F. kremowy eyeliner kolor midnight - myślałam że będzie jaśniejszy a jest prawie czarny - nowy z pudełeczkiem testowany raz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
hej, podoba mi się jeszcze paletka Inglot.
Jeśli chciałabyś oddać paletkę Inglot, masełko do ust TBS, eyliner ELF, dwie szminki Maybelline i jedną Loreal - chętnie oddam mój korektor Clinique (90zł na KWC) i bronzer Estee Lauder (jako, że rozsypany wartość z 175zł spada do ok 100zł). Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2011-01-26 o 08:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Hej, interesuje mnie żel pod prysznic Klorane, znajdziesz coś u mnie?
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=501974
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Czy znajdziesz coś u mnie w zamian za: 18. mgiełka THE BODY SHOP vitamin C odświeżająca - ubytek 15%? Pozdrowienia ![]()
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
WITAM ZNAJDZIESZ COS U MNIE ZA:
7. Cień THE BODY SHOP mat 29 - beż rozświetlający - jak nowy dostałam w prezencie testowałam raz 8. mgiełka THE BODY SHOP vitamin C odświeżająca - ubytek 15% 25. cień mineralny THE BODY SHOP 02 oliwkowy ze złotymi drobinkami ubytek 5%[/QUOTE] POZA WATKIEM MOGE ODDAC PŁYN MICEL Z la roche possay 200 ml nowy
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
Coś u mnie za eyeliner elf?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=501792 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
wolałabym
Cień THE BODY SHOP mat 29 - beż rozświetlający - jak nowy dostałam w prezencie testowałam raz mgiełka the body shop z vit.c za 4.Mabeline róż brązer odcień terakota sypki,uzyty ze 3 razy 12.Vichy płyn micelarny 1oo ml butelka,nowy mam tez 100-tke ![]()
wymiana ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post65135946 nałogi ![]() http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6682/ Edytowane przez KuNu Czas edycji: 2011-01-27 o 08:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Proszę, znajdź coś u mnie za 36. THE BODY SHOP Vitamin E - mgiełka - ubytek ok 5% ![]() ![]() ![]() Bardzo mi zależy ![]()
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Dot.: kolorówka / pielęgnacja The body shop, LRP, AVENE, sephora i inne DOKŁADKI
DOKŁADKA
48.AVENE Clean-Ac Krem nawilżający i łagodzący podrażnienia idealny przy kuracji przeciwtrądzikowej - użyty 2 razy 50.SEPHORA eye liner longue tenue kolor 07 vert. green - użyty 2 razy 51.LUMENE eye liner 3 dark blue sibinen - użyty raz 52. BIOVAX szampon do włosów słabych i wypadających - zostało ok połowy 54.MORGAN body lotion PSYCHEDELICE100ml użyty raz 55. Belissa DETOX wzmacnia i regeneruje włosy, skórę i paznokcie 30 tabl. w kartoniku , ulotka. 56. BIOVAX maska regeneracyjna do włosów słabych i wypadających . Nowa termocap, próbka serum wzmacniającego A+E, kartonik. Edytowane przez malowana81 Czas edycji: 2011-01-31 o 01:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kolorówka / pielęgnacja The body shop, LRP, AVENE, sephora i inne DOKŁADKI
Zapraszam do moich 3 wątków. Wpadły mi w oko:
BIOVAX szampon do włosów słabych i wypadających - zostało ok połowy BIOVAX maska regeneracyjna do włosów słabych i wypadających TISANE balsam do ust / maźnięty 3 razy KLORANE szampon na bazie wyciągu z pokrzywy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Cos u mnie za 10. E.L.F. kremowy eyeliner kolor midnight - myślałam że będzie jaśniejszy a jest prawie czarny - nowy z pudełeczkiem testowany raz LUB
11.INGLOT eyeline w żelu kolor 78 ( szary) - prawie czarny - jak nowy testowany raz
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:03.