2011-01-27, 18:54
|
|
Raczkowanie
|
Dośc tego-placynta?pomoże?
Witam pewnie mnie kojarzycie,po dosc dlugiej przerwie,ale niestety nie udalo sie mi zapuscic KUDEL. a bardzoi nadal tego pragne,ii tu teraz mam pytanie a co najwazniejsze,(WEEGIRL,MO NTI,CANELE,itp)
jakie macie dobre szampony,oodzywki,maseczk i,z czym mieszacie olejowanie na wlosy,jak czesto,.postatnio mi fryzjreka p[owiedziala ze zebym zapuscila ttp musze co 3 miesiace podcinac,i mam sobie kupic PERFECT ENDS z WELII,ze d\to na konce jest,a dzis kumpela mi powiedziala ze wlasnie placynta dziala pobudzajaco na wlosy,i s\ze rosna,blagam was,z szczerego serca przyznaje ze uzywalam prostownicy (
ale od 2 tyg juz NIE,!!!i tearz samoistnie mi schna,ale blagam was,pomozcie mi chce te WŁOSY ZAPUSCIC <beczy>
znacie jakies specyfiki na porost,stosowalam radical ale efektow nie bylo,czy zna ktos cos co rzeczywiscie daje rezultaty ,i prosze bardzo o napisanie GAMY KOSMETYKOW,bo juz mnei to meczy takze Laseczki Bardzo was prosze p[omozcie,wiem ze sama powinam myslec cos jakie szampony itp,ale tak sie sklada ze mama sie rozchorowala powarznie
i nei mam t\do tego glowy,a wlasnie PS:slyszala ktoras z was o jakichs metodach na raka ???
|
|
|