![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 16 pkt / 100% pozyt.
|
Wietrzenie szafy- ciuszki w rozmiarze S, M, L i XL też ;)
Witam
![]() Ciuszki na wymianę na pierwszej stronie ![]() Kilka moich zasad: -wysyłam pierwsza, gdy to ja jestem osobą z mniejszą ilością przekupek (gdy mam więcej- odwrotnie) -ubrania wysyłam wyprane, ale nie wyprasowane- i tak pogniotą się na poczcie (co do wyprania: chyba, że przy ciuszku zaznaczę inaczej- leżą w pudle, a ja mam w domu remont totalny, więc nawet nie mam jak wyprać ![]() -preferuję list polecony- ekonomiczny czy priorytetowy to już zalezy -kolor czarny- dostępne; fioletowy- zarezerwowane; żółty- nie ma. -odpisuj u mnie, ja odpisze u Ciebie Moja wish list (ale jesli coś spoza niej mnie zainteresuje nie będę się wahać ![]() -spodnie i krótkie spodenki -coś wierzchniego na wiosnę- może być płaszczyk czy kurteczka -> tu oddam sporo ![]() -chusty- najlepiej duuuuuże ![]() -tuniki Serdecznie zapraszam do wymiany ![]()
Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. Śledź też pies! - blogujemy ♥ Edytowane przez klempaa Czas edycji: 2011-02-02 o 09:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wietrzenie szafy- ciuszki w rozmiarze S, M, L i XL też ;)
1) Spodnie TERRANOVA musztardowe, sztruksy- nowe, nieuzywane, z metką papierową, rozmiar S; wymiary:
długość całkowita- 97cm długość nogawki po wewnętrznej- 77cm szerokość po pasku- 38cm szerokość na zbiegu nogawek- 46cm 2) Spódniczka zip, granatowa- nieużywana, tylko przymierzona, ale niestety urwałam metkę ![]() długość- 45cm szerokość- 40cm 3) Materiałowe spodnie ORSAY, rozmiar 40- stan dobry +, oprócz zmechaceń do usunięcia golarką nic im nie jest; z paskiem (a'la zamszowy); wymiary: długość 105cm długość nogawki po wewnętrznej- 82cm szerokość po pasku- 43cm szerokość na zbiegu nogawek- 57cm 4) Spodnie CAMAIEU, sztruksowe, ale z takiego drobniutkiego sztruksu, z kieszeniami- stan bardzo dobry, brakuje guzika- ale oczywiście do przyszycia; wymiary: długość- 103cm długość nogawki po wewnętrznej- 83cm szerokość po pasku- 39cm szerokość na zbiegu nogawek- 49cm 5) Spódniczka RIVER ISLAND, wiązana w pasie na przyszytą szarfę- rewelacyjna, ale na mnie za duża ![]() ![]() szerokość- 46cm długość- 40cm 6) Sweterek YESSICA- zapinany, ciemno zielony; stan bardzo dobry +, tyle, że noszony, ale nie widzę na nim żadnych śladów użytkowania; wymiary: długość- 65cm szerokość pod pachami- 48cm 7) Spódniczka, beżowa, krótka, z cienkiego materiału, na wiosnę- stan idealny, nie noszona; była szyta u krawcowej- guziczek i zamek; na mnie za dużą ![]() długość- 53cm szerokość- 43cm
Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. Śledź też pies! - blogujemy ♥ Edytowane przez klempaa Czas edycji: 2011-03-01 o 11:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
8) Długa spódnica z naszytą aplikacją, lniana, stan bardzo dobry- nie widzę śladów noszenia, w pasie ściągana wszytym sznureczkiem; wymiary:
długość- 88cm szerokość- 45cm 9) Żółty sweterek PRETTY GIRL 38, noszony, ale stan bardzo dobry- naprawdę świetny ![]() długość- 62cm szerokość pod pachami- 38cm 10) Spódnica TaraAnko 38- stan idealny, nie noszona; wiązana w pasie na szarfę, w kwiaty; piękna (ale na mnie oczywiście za duza ![]() długość- 64cm szerokość- 41cm 11) Spódnica DeFacto- z drobnego sztruksu, mięciutka, ma 2 maleńkie plamki (widać na zdjęciu), ale ich praktycznie nie widać. Można próbować sprać- ja nie próbowałam; wymiary: długość- 96cm szerokość- 39cm (rozciąga się) 12) Ażurowy sweterek handmade- stan bardzo dobry +; wymiary: długość- 62cm szerokość pod pachami- 44cm 13) Spódnica w łączkę- fioletowo-różowe kwiatuszki; stan idealny, założona raz, z podszewką (szyta u krawcowej) no i znowu za szeroka ![]() długość- 93cm szerokość- 45cm 14) Czerwona koszula CAMAIEU, z czegoś lno-podobnego, wiązana w pasie, rewelacyjna, stan bardzo dobry, bo noszona i nie ma ostatniego guziczka; ja ją nosiłam rozpiętą i tylko zawiązaną; rękawy ma podwijane i podczepiane na guziczki; wymiary: długość: 77cm szerokość pod pachami 55cm 15) Sweterek CAMAIEU, czerwony- świetny i modny; stan bardzo dobry, bo noszony, ale śladów nie widzę; wymiary (oczywiście rozciągliwy) długość- 61cm szerokość w pachach- 45cm
Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. Śledź też pies! - blogujemy ♥ Edytowane przez klempaa Czas edycji: 2011-03-01 o 11:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
16) Złota bluzka z supłem- genialnie się układa, rozciągliwa i przylegająca; stan bardzo dobry ++; wymiary:
długość- 50cm szerokość w pachach- 39cm 17) Koszula PRETTY GIRL, 38- stan bardzo dobry +; wymiary: długość: 60cm szerokość w pachach: 45cm 18) Tunika VOX, czarna, 40- stan bardzo dobry; ma małą plamke- ale to z tego powodu, ze nie jest prana- a ja nie mam jak w tym momencie; wymiary: długość 75cm szerokość pod pachami- 39cm 19) Czarna bluzka CARRY, M- prawie nie noszona, z wzorkiem; wymiary: długość -60cm szerokość pod pachami- 41cm 20) Stanik od kostiumu kąpielowego, rozmiar 42 - za drobiazg ![]() 21) Robiony na drutach sweter, gruby, wełniany, stan idealny; wymiary: długość- 70cm szerokość pod pachami- 51cm 22) Zimowa, sportowa kurteczka, świetna i wygodna, tylko na mnie za duża juz ![]() długość 70cm szerokość po pachami 55cm 23) Koszula CARRY, M w gałązki i kwiatki; ciemno granatowa, wzorki białe; długie mankiety do wywinięcia; wymiary: długość: 64cm szerokość pod pachami- 47cm
Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. Śledź też pies! - blogujemy ♥ Edytowane przez klempaa Czas edycji: 2011-03-01 o 11:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
24) Błękitna sukienka, kilka koralików przy dekolcie urwanych, więc stan bardzo dobry, poza tym wszystko ok; wymiary:
długość- 76cm szerokość w biuście- 45cm 25) Spódnica- stan idealny, nie noszona, szyta; wymiary: długość 53cm szerokość 43cm 26) Brązowa spódniczka, stan idealny, nie noszona, szyta w kształcie litery A; wymiary: długość- 60cm szerokość- 45cm 27) Spódniczka, stan idealny, nie noszona, szyta w kształcie litery A; wymiary: długość- 60cm szerokość- 43cm 28) Futrzaste, mięciutkie bolerko, stan idealny, można je spiąć np. dużą agrafką 29) Biustonosz Gaia, stan bardzo dobry, niewiele noszony; rozmiar 70F
Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. Śledź też pies! - blogujemy ♥ Edytowane przez klempaa Czas edycji: 2011-02-02 o 15:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
30) Apaszka- niewielka, taka do zawiązania na szyję, brązowa
31) Apaszka- niewielka, taka do zawiązania na szyję, beżowo-niebieska 32) Apaszko-szarfa- zielone kwiatki; do zawiązania na szyje, wlożenia jako pasek w spodnie czy do ozdobienia włosów 33) Kapelusik CARRY- z dzinsopodobnej tkaniny, w prązki, rewelacyjny ![]() 34) Marynarka KASKADA, 42, zapinana na suwak, stan idealny, praktycznie nie noszona; wymiary: długość- 62cm szerokość- 50cm 35) Spódnica w białe grochy, satynowa, stan bardzo dobry ++, noszona zaledwie kilka razy; wymiary: długość- 58cm czerokość- 38cm 36) Płaszczyk, grubszy, na chłodną wiosnę lub jesień, z kapturem i kieszeniami; noszony, wewnątrz zmechacenia na podszewce, tak stan dobry + (nie bedę wybredna ![]() długość- 89cm szerokość pod pachami- 59cm
Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. Śledź też pies! - blogujemy ♥ Edytowane przez klempaa Czas edycji: 2011-02-06 o 09:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
37) Golfik RESERVED, 36- rewelacyjny, cieniutki, z duuużym wywijanym golfem- w kolorze buraczkowym/fuksja; stan idealny; wymiary:
długość 57cm szerokość 38cm 38) Letni topik CAMAIEU w groszki, M- stan bardzo dobry +, wiązany na plecach, odcinany pod biustem; wymiary: długość- 44cm szerokość w biuście- 43cm 39) Sukienka w łączkę, szyta, spódnica z koła, w pasie szlufki i paseczek z tego samego materiału co sukienka, zapinana na suwak z boku; nie noszona! wymiary: dlugość- 100cm szerokość w biuście- 44cm 40) Sweterek biały/ecru z cekinami przy dekolcie, noszony 2 razy, mięciutki- nie gryzie, oczywiście rozciągliwy; wymiary: długość- 57cm szerokość pod pachami- 39cm szerokość w pasie- 39cm
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 13 pkt / 93% pozyt.
|
cos u mnie za:
2) Spódniczka zip, granatowa- nieużywana, tylko przymierzona, ale niestety urwałam metkę ![]() długość- 45cm szerokość- 40cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
hej, niestety, nie moje rozmiary, a szkoda, bo pare rzeczy wpadlo mi w oko. Pozdrawiam
![]()
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
OK, a którą dokładnie?
Wklej linka ![]() Z jakiego materiału jest ta tuniczka?
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
23) Koszula CARRY, M w gałązki i kwiatki; ciemno granatowa, wzorki białe; długie mankiety do wywinięcia; wymiary:
długość: 64cm szerokość pod pachami- 47cm spodniczka z zipem cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Mogę się wymienić za:
12) Ażurowy sweterek handmade- stan bardzo dobry +; wymiary: długość- 62cm szerokość pod pachami- 44cm Odpowiada Ci to? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
cos u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1296638160 ? ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- to ja podziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
cos za Spódnica TaraAnko 38 ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
moze byc, tylko ta tuba jest na sporawy biust, mam wrazenie, ze gumka jest luzniejsza bo ta tuba ma wszyta gumeczke i na wysokosci biustu jest podwójna, ot materiałowa podszewka, wiekszy biust bedzie ok, na moich maluchach niestety sie nie zaczepia, jesli jestes zdecydowana, zapraszam na pv
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
podoba mi sie sukienka łaczka
---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- spokko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
niestety na razie nic, pozdrawiam
![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Oj Klempaa, ciężko znaleźc Twój wątek
![]() ![]() ![]()
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
nie znalazlam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic,pzdr
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1296635315
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:48.