|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
gdzie na wczasy???
Witam Was Kochane Wizażanki
Wybieramy się z mężem na wakacje (nasza zaległa podróż poślubna sprzed roku). W zwiąku z tym mam do Was, jako do kobiet światowych ![]() Nie chcemy zwiedzac (zero wycieczek z przewodnikiem itp), chodzi nam o malownicze krajobrazy z wodą w tle. Wczasy planujemy w sierpniu. Licze na Waszą pomoc, pliiiiiiiiissss ![]() No i zeby sie nie spłukać ![]() Z gory dzieki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: gdzie na wczasy???
ja i mój "Shrek" jedziemy w podóróż poślubna zaległą (3 lata!!!!!!) do Tunezji. z tego co widze i słyszę jest tam nawet fajnie!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Hej byłam z pół roku temu na Djerbie w Tunezja dla mnie rewelacja, możesz leżeć i nigdzie nie jeździć bo to wyspa, naprawdę polecam- jest to jedyne miejsce do którego bym wróciła, naprawdę atmosfera niepowtarzalna.Grecja też jest fajna ale właśnie wg mnie na dobra na zwiedzanie, byłam i na lądzie i na wyspie a jeśli chcesz nie zbyt drogo to nie bardzo bym polecała bo własnie Grecja należy do dość drogich
![]() ![]() Edytowane przez ewunia2 Czas edycji: 2005-05-10 o 10:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
polecam hiszpanię a w szczególności wyspy kanaryjskie, mialam jechać juz za miesiąc na cudowne wakacje ale mi okradli dom i nici z wakacji... ale kanary polecam!!!
super opcja tydzien na gran canarii i tydzien na teneryfie - moze w przyszlym roku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
![]()
Hej
![]() Z całego serca, z czystym sumieniem moge polecić wypróbowaną przeze mnie CHORWACJĘ a dokładnie: wyspę Hvar. TAM JEST WIĘCEJ NIŻ CUDOWNIE. TO ISTNY RAJ NA ZIEMI Bylam tam z biurem podróży Adriatic - bardzo je sobie cenię. Wysoki standard usług, duże doświadczenie i naprawdę rozsądne ceny. Wejdź i sama sie przekonaj: www.adriatyk.pl Jeżeli byłabyś zainteresowana mogę Ci przesłać (pożyczyć)tegoroczne katalogi z różnorodnymi fajnymi ofertami. Ja z moim Boyem też prawdopodobnie się wybierzemy ![]() Gorąco pozdrawiam ![]()
Tropical the island breeze All of nature wild and free This is where I long to be... Edytowane przez Agniesia18 Czas edycji: 2005-05-10 o 12:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
![]()
Pisałam już o tym kilka dni temu w wątku o podróżach poślubnych-polecam Sardynię.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ja za granica bylam tylko na Wegrzech, w NIemczech, w Chorwacji i we Wloszech z czego bardzo goraco polecam te dwa ostatnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez demonik Czas edycji: 2005-05-12 o 14:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Dzięki kochane za wiadomości, czekam na kolejne. Koko te zdjęcia z Sardynii są bajeczne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
a ja polecam trzy inne miejsca- cypr, turcje i floryde. jakby co, to dysponuje zdjeciami z tych miejsc. wszystkie sa na pewno gorace i zdecydowanie odmienne kulturowo od polski. aha, wlochy tez, bo oprocz sloneczka, duzo ciekawych zabytkow. ale mysle, ze nie miejsce jest najwazniejsze, ale z kim pojedziesz na te wczasy... bo z ukochanym, to ja moge nawet do dziury zabitej deskami...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Hej, a może warto wybrać się do Francji na Lazurowe Wybrzeże ? Ja byłem i jestem strasznie zadowolony. Byłem tam ze swoją kochaną żonką i jej również się podobało. My wybraliśmy się z biurem ww.apartandhotel.pl Cena nie jest duża a podróż świetnie zleciała. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
ja także polecam Chorwację....a dokładnie wyspę KRK....jest tam bardzo ładnie ..no a morze...po prostu cudo. W zeszłym roku rezerwowałam noclegi przez biuro podróży margotravel. W tym roku też gdzieś pojadę...chyba padnie na czarnogórę ale jeszcze nie wiem w jaki sposób będę szukać noclegów!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
A ja polecam nasz polskie Kaszuby, szczególnie okolice Wdzydz Kiszewskich, jeśli ktoś myśli o wczasach w Polsce nad wodą. Dużo tańsze i chyba spokojniejsze niż Mazury, a liczba jeziora także spora.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
Kaszuby są ekstra, byłam tam na jakimś obozie jak byłam mała, pozniej jako starsza ze znajomymi
![]() A teraz moja siostra jedzie na zieloną szkołę organizowane przez to samo biuro co jade do chorwacji i chyba jej zazdroszczę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Portugalia jest raczej droższa. Moim zdaniem nie warto się tak daleko wybierać, jeśli nie chcesz nic zwiedzać. Tunezja jak najbardziej, też nie jest droga. Nie ma tam za dużo atrakcji oprócz słońca, wody i piachu, dlatego jeśli nie kręcą Cię wycieczki - to jak najbardziej ![]() W Grecji również jest sporo do zwiedzania, w końcu to kolebka kultury antycznej ![]() Myślałaś może o Egipcie? Generalnie wygrzewać się na słońcu i kąpać w morzu (albo w basenie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
Anchela ja byłam na Krku tylko że z biurem podróży...tzn przez margtravel noclegi organizowaliśmy..tak wyszło jakoś
![]() Wyspa jest super, morze przepiękne...polecam wycieczkę samochodową na ląd stały ![]() ja w tym roku chyba decyduję się na czarnogórę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#19 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
A ja polecam Krym! Jeśli sie pojedzie we wrześniu można liczyć na niskie ceny noclegów i oraz brak duuużej ilości Rosjan
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
Byłam na początku września....płaciłam coś koło 700 zł ale dobrze nie pamiętam...pokoje były fajne, blisko morza i to było na 7 czy 8 dni...tylko my mieliśmy dojazd własny - chcieliśmy po drodze pozwiedzać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Najlepszym miejscem urlopowym jest grecja, zwlaszcza Zakynthos, naprawde pieknie tam jest!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak jest najlepiej ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
BAN stały
|
no wiesz zależy co kto lubi....do Chorwacji nie jest stosunkowo daleko... (jeżeli można to tak nazwać) myślę, że np. do grecji już wolałabym lecieć niż jechać
![]() ![]() ![]() w tym roku w dalsze rejony się wybeiramy ale podobno tak samo urocze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
Ja w tym roku zaszalałam i zabukowałam bilet na czerwiec na lot do Tajlandii
![]()
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z biura załatwialiście i tak taniutko? ![]() ![]() Dalsze rejony Chorwacji czy dalsze rejony, dalsze kraje? ![]()
![]() |
![]() |
#27 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() W każdym razie słyszałam/czytałam że Montenegro jest śliczne! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:43.