|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
problem z nosem
ostatnio zauważyłam, że mój nos się powiększył. czy jest to możliwe, że od pocierania i dłubania w nosie można skóre wokół dziurek powiększyć? borykam się z wieloma problemi życiowymi, wynikiem czego ciągle jestem nerwowa a objawia się to ciągłym pocieraniem palcami ust, zdrapywaniem ewentualnych strupków na twarzy no i ... tym dłubaniem w nosie. to jest naprawdę duży dla mnie problem.proszę o pomoc
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: problem z nosem
Witam Panią,
W Pani przypadku mamy do czynienia z rodzajem nerwicy. Proszę najpierw skonsultować sie z psychologiem. Po ustapieniu natrętnych ruchów i uspokojeniu się drażnionych tkanek możemy, w razie potrzeby, dalej dyskutować na temat korekcji w/w okolic. Pozdrawiam Piotr Skupin |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję. A mogłabym wiedzieć, czy istnieje taka możliwość, aby właśnie z tego powiększał się nos?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
od dlubania to raczej nie urosnie ale staraj sie za duzo nie klamac
. A tak powaznie to nie wiem ile masz lat ale jesli jestes osoba mloda to bardzo mozliwe ze nos ci sie powiekszyl. Jesli jestes dorosla to raczej ci sie to ubzduralo, postaraj sie o tym nie myslec i staraj sie kontrolowac to czy dotykasz swej twarzy, bo to niezdrowe i niezbyt eleganckie. pzdr
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.

. A tak powaznie to nie wiem ile masz lat ale jesli jestes osoba mloda to bardzo mozliwe ze nos ci sie powiekszyl. Jesli jestes dorosla to raczej ci sie to ubzduralo, postaraj sie o tym nie myslec i staraj sie kontrolowac to czy dotykasz swej twarzy, bo to niezdrowe i niezbyt eleganckie. pzdr