![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Co faceci widzą w niektórych dziewczynach
Właśnie wróciłam z imprezy, więc sytuacja jest mocno bieżąca! otóż...na tej imprezie było sporo moich znajomych i była też pewna dziewczyna. Większośc znajomych jej nie znała, jeden kolega znał ją z jakiejś wcześniejszej imprezy, ja też ją dopiero teraz poznałam. I na mnie od razu zrobiła negatywne wrażenie. Typ trochę słodkiej idiotki, a trochę... sama nie wiem... Ogólnie jak dla mnie dziewczyna nie grzeszyła inteligencją i trochę pieprzyła co jej ślina na język przyniesie i trzeba przyznać, że zbyt wiele sensownych rzeczy jej nie przynosiła
![]() Ale zaszokowało mnie zachowanie moich kolegów. Bo wszyscy wokół niej biegali! Śmiali się z jej żartów, ktore naprawde smieszne nie były, odpowiadali na jej, moim zdaniem prostackie zaczepki. To nie chodzi o to,ze ja byłam zazdrosna! Byłam po prostu zszokowana. Dziewczyna ok, całkiem ładna, ale bez przesady, raczej głupawa niż mająca coś do powiedzenia... Jak to się dzeieje, że faceci szaleją za takimi dziewczynami? Co w nich jest takiego?! Ja się nie mogłam nadziwić,. bo ona zrobiła na mnie raczje negatywne wrażenie niemal od razu, a chłopaki "szaleli". Na czym polega taki fenomen?! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co faceci widzą w niektórych dziewczynach
Ciągnie swój do swego.
![]() Ci faceci pewnie tak samo inteligencją nie grzeszą. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
a mi się wydaje że ten fenomen to skrzywienie rzeczywistego obrazu przez zazdrość
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
...
Edytowane przez nie Czas edycji: 2013-07-26 o 15:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Facetom łatwiej przychodzi patrzenie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Moze to nie zazdrość, ale po prostu jej nie polubiłaś. Ja tez mam pare znajomych, za którymi nie przepadam, a moi przyjaciele w pełni ich akceptuja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
a mnie się wydaje że dużo zrobił tu ( nazwę to po mojemu ) EFEKT NOWOŚCI
z moich obserwacji wynika że faceci dostają głupawki gdy w znanym im już otoczeniu pojawia się coś NOWEGO. Obojętnie czy jest to nowy samochód, nowa gra na konsolę czy nowa kobieta. To jest NOWE przez co w ich mniemaniu w danej chwili bardziej atrakcyjne. A że samce od wieków ze sobą wywalizują - zaczyna się od razu walka o to nowe - czyje to to ma być i kto w tym jest najlepszy. W przypadku samochodu - kto się najszybciej przejedzie, w przypadku gry - kto przejdzie jakiś poziom z największą ilością punktów, a w przypadku kobiety - kto ją w danej chwili zdobędzie ( w sensie - na kogo ona zwróci swoją uwagę) Zwróćcie też uwagę - jeśli będziecie w nowym dla Was towarzystwie ( najlepiej jeśli będziecie jedyną nową osobą ) gdzie będzie sporo facetów których nie znacie... oni będą zwracać na Was większą uwagę ... a ich kobiety?? nie muszę chyba tłumaczyć - jak będą się zachowywać ;-)
Bo kozdo rzec mo dwie stróny: dobróm i złóm. (..) Dysc leje - to dobre dlo tych, co im buroki wysychajóm. Słónko świeci - to dobre dlo tych, co akurat siano susóm. Ale, co powiy o słónku tyn, co mu buroki wysychajóm, a o dyscu tyn, co siano susy? Syćko jest względne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
jak to określiłaś typ słodkiej idiotki - no to może panowie liczyli na szybki numerek
![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
A może dla nich było urocze to, że jest taka "mało wiedząca"? Przecież silnej kobiecie, z własnym zdaniem, która wszystko wie i potrafi ciężko jest zaimponować... Może po prostu miała w sobie magnes? A może po prostu rzeczywiście jesteś zazdrosna?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Spójrz na moj podpis, tam masz odpowiedz
![]() Po za tym, czasem takie glupiutkie, infantylne dziewczyny sprawiaja wrazenie latwych, moze chcieli po prostu zaciagnac ja w ustronne miejsce??
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Ładna była to i szaleli.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Killing me softly
|
A może woleli spędzić czas na imprezie z kimś wesołym, może infantylnym i roztrzepanym, ale nie objeżdżającym wzrokiem innych osób i nie stojącym w kącie z miną zgorszonej/naburmuszonej/skwaszonej cierpiętnicy?
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Lukrecja, zgadzam się.Nie wiem o czym wy na imprezach rozmawiacie, ale ja i moje towarzystwo o głupotach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Jak to mówią prawda zawsze leży pośrodku
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
nie no, absolutnie zazdrosna nie jestem! żaden z tych chłopaków mi się nie podoba, to tylko moi kumple.
OK, zgadzam się z tekstem,że na imprezy nie przychodzi się prawić mądrości czy też filozofować. Ale są granice! Nie przekazuje się otoczeniu WSZYSTKIEGO co Ci akurat przyjdzie do głowy, szczególnie jeśli nie ma związku z niczym i jest zupełnie bez sensu. Poza tym, ja nie byłam stojącą w kąciku objeżdżającą cierpiętnicą, tylko po prostu zaobserwowałam taką sytuację. Objeżdżająca to była raczej ona, szczególnie jak na głos komentowała inne osoby, których w zasadzie też nie znała, a z jakiegoś powodu jej się nie spodobali. Ogólnie jak dla mnie zachowywała się dziwnie/głupio/strasznie... Nie wiem, mnie dziwi to jednak niezmiernie, że chłopaki tak do niej lgnęli. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzeniona
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Także uważam, że nie polubiłaś jej i dlatego inaczej ją odebrałaś niż inni. Ogólnie ludzie lubią się bawić w towarzystwie osób, które dobrze się czują ze sobą.
Sugerując chętkę na szybki numerek z łatwą dziewczyną chyba ktoś obraża kolegów Autorki? ![]() Trudno uwierzyć, że ani trochę nie byłaś zazdrosna ![]() Ja zauważyłam, że nawet nie-za-ładne dziewczyny mogą mieć powodzenie, jeśli są empatyczne, dobrze wyczuwają nastroje innych i potrafią się do nich dostosować.
1. Anonimowość w internecie to mit. 2. Wszystko wrzucone do internetu zostanie w nim na zawsze. 3. Jeżeli wyśmiewasz czyjś błąd ortograficzny to znaczy, że nie masz argumentów. Rozsądek przede wszystkim.
![]() Pisz poprawnie zamiast szukać wymówek...! ...albo chociaż się staraj - tak jak ja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
No czepiłyście się tej zazrosci, kurcze
![]() Ja tez obserwuje dosyć często takie sytuacje, w których mężczyźni lgną do tych nierozgarniętych dziewczyn i tez mnie to dziwi i bron Boże nie jestem zazdrosna, no bo o co? O braki w mózgu?
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
bo faceci w takich dyskotekach liczą na jeden numerek i koniec, żaden facet gdy dorośnie i zmądrzeje nie zwiąże się z przysłowiową głupią blondynką
![]() |
#27 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No chyba ze nie zmądrzeje ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Wydaje mi się, że coś w tym jest. Miałam taką koleżankę, nie była aż taką blondynką z kawałów, ale to taki typ gaduły, która nie zawsze mówi z sensem, powtarza jedno i to samo parę razy, żeby jak najwięcej powiedzieć, wyskakuje co jakiś czas z jakimś dziwnym tekstem itp. I również zauważyłam, że facetom to się jakby podoba... zdziwiło mnie to, bo wiele razy słyszałam narzekania na kobiety, że plotkary i że za dużo gadają. A jednak ...
![]() I zaznaczam, że nie miałam do tej koleżanki negatywnego nastawienia, wręcz przeciwnie.
![]() |
#29 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Szybki towar na szybki numerek ;-) Nie trzeba się starać, dopierać słów, tworzyć sytuacji --- wszystko łatwo, prosto (prostacko) ![]() Różne są kobiety ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:33.