![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
"Odchudzanie na zawołanie" łączmy się i schudnijmy razem!
Hey
![]() postanowiłam założyć ten wątek bo większość już się porozpoczynała a wiadomo kto śpi ten traci hehe ![]() celem wątku jest wspólna motywacja aby schudnąć zdrowo bez efektu yo-yo więc łączmy się! zapraszam osoby, które chcą schudnąć minimum 10 kg ![]() Ja postanowiłam zacząć jeszcze raz właśnie tą dietą "Odchudzanie na zawołanie" bo rok temu schudłam z nią jakieś 8kg ![]() ![]() co myślicie o tej diecie? jakie wy stosujecie? z chęcią poczytam o waszych metodach ŁĄCZMY SIĘ DZIEWCZYNKI! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: "Odchudzanie na zawołanie" łączmy się i schudnijmy razem!
A na czym polega ta dieta?
Nie wiem czy dobrze zrozumiałam, ale czy Ty chcesz schudnąć 15 czy 20 kg w 9 dni? ![]() A co do tej pizzy jutrzejszej, to na Twoim miejscu kupiłabym sałatkę. Jaki sens ma wcinanie wszystkich "śmieci" przed dietą i zapewne również po. Jak chcesz schudnąć zmień nawyki, 9 dni diety nie pomoże Ci schudnąć, jeżeli będziesz jeść potem znów nie zdrowo. Nic dziwnego, ze wróciły Ci 3 kg.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
drugiewcielenie tez bylam kiedys na tej diecie i schudlam ponad 3 kg
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() ![]() Waga poczatkowa 67,2... dzis rano 64,9 ![]() ![]() Cel: 55? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Agusiek89 ONZ jest ułożony na podstawie 9 dni w których wcinasz same węglowodany i białka zawarte w tabeli. I owszem aby schudnąć te 8kg pracowałam jakieś 3tygodnie jak dobrze pamiętam hehe (:
Piłam dużo wody chodź z reguły potrafię wypić 2 litry dziennie to już taki nawyk nawet jak nie chce mi się pić piję w sumie to dobrze :P Oraz owszem masz racje wezmę sałateczkę zdrowsza a niech oni opychają się pizza i niech im dupy rosną ![]() niby_ja nie nie schudłam 8kg na raz to by była przesada i nie korzystne dla mnie a chcę wam powiedzieć że te 3kg mi się nazbierały w ciągu roku nie jem często fast foodów w sumie ich unikam ale wiadomo gubią mnie słodycze ehh.. ale mam motywacje bo w wakacje jedziemy ze znajomymi do Krasnobrodu i chcę pięknie szczupło wyglądać MOTYWUJMY SIĘ! ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Cytat:
Witam Cię ![]() nie mów że większość części to woda bo pijąc 2 litry dziennie właśnie wypłukujesz nią z organizmu co jest dla Ciebie korzystne bo woda zatrzymywana w naszym ciele to zło to właśnie po niej puchniemy jak piłeczki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
wiem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
to juz bedzie nasz trzeci wyjazd i rok w rok zauwazylam ze krepowalam sie ze sowim cialem, probujac zakrywac niedoskonalosci
![]() teraz ogladam zdjecia z pierwszego wyjazdu i pamietam jak sie czulam grubo, a teraz widze ze niezlą laską bylam ![]() jutro srodekowy dzien - 3b i wb, a lodowka pusta... mam nadzieje ze nie zlamie sie i nei siegne po cos niedozowlonego ![]() cwiczysz cos? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
O idź do warzywniaka po grejpfruta i pomarańcze ja tak zawsze robie albo siedze na górze by tylko w kuchni nie stać bo ataku dostaje kazałam mamusi słodycze powymiatać z barku pochować albo zjeść bo znowu się złamie. Wiesz mam rowerek stacjonarny i jeżdżę na nim godzinkę dziennie bo ze spalaniem tłuszczu to jest tak że zaczyna on nam ubywać dopiero po 20 może 15minutach treningu więc siadam jade sobie i czytam książkę przy tym chudnę ![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Cytat:
Niby tak ale jejku to nego są be takie wielkie teraz dużo dziewczyn leginsy tuniczka i śliczne nóżki a ja nawet leginsów nie mam zawsze się wstydziłam i chyba tu nic nie poradzę musze schudnąć może to jakoś poleci i będą zgrabniejsze choć troszkę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
No dobrze, ale mierz się a nie waż
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Ok ważyć to i tak się waże raz co 9 dni aby się nie stresować że za mało chudnę kurde bo mnie bozia pokarała w tych wielkich biodrach i nogach!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
ma ktoś onz albo turbo i mógłby mi wysłać?
jutro zaczynam dietę weekendową, tylko wieczorem ide na imprezę, chyba będzie bezalkoholowa, nie mogę dłużej zwlekać, bo czuję się jak dynia. aaaaaaaaa! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
dokładnie to samo odczuwam JakKazdaInna tylko sobie wmawiam że zamiast bycia dynią jestem pasztetem
![]() Agusiek89 jestem dumna z siebie zjadłam dużo sałaty jak królik a w tej sałatce było jako i pomidory koktajlowe miami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Kurcze, przetestowalabym ta diete ONZ, ale boje sie, ze bede miala jojo. Narazie schudlam 3 kg przez 2 tygodnie i jeszcze chce 6 kg zrzucic. Kiedys bylam na kopenhackiej, to byl koszmar... Schudlam 5, a pozniej strasznie sie obzeralam i w jakies 2 miesiace przytylam 7 !!! No i dorobilam sie jedynie rozstepow : ( DObrze, ze po wewnetrznej stronie ud i sa takie malutkie czerwone kreseczki, wiec ich tak nie widac zabardzo. Nigdy tyle nie jadlam, co po tej diecie, to byl chyba jakis instynkt wygladnialego czlowieka ! Mial ktos jojo po tej ONZ ?
Edytowane przez wildstrawberryy Czas edycji: 2011-02-12 o 18:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Wiesz powiem Ci że rok temu z ONZ schudłam 8kg i dopiero teraz wróciły po świętach te 3kg. Więc spoko wszystko jest ok na prawdę polecam gorąco wyobraź sobie że dopiero po roku czasu przytyłam i to nie wiele a tak waga stała w miejscu. Też byłam w szoku również bałam się yo-yo ale nic takiego nie wystąpiła, a poza tym masz gwarancję zwrotu pieniędzy!
Ja bym się nie wachała bo warto a twoja zgrabna sylweta pokaże Ci to wkrótce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Co tu tak nagle cicho?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
dobrze, że założyłyście ten wątek
![]() ![]() Ja potrzebuję przed wakacjami schudnąc 15-20 kg! Jestem niska i ważę (wstyd przyznać) 74 kg (schudłam już 1 kg) Rok temu na głodówce (nie wiem jak ja wytrzymałam wtedy 5 miesięcy na tym, jadłam same owoce i jogurty) schudłam 11 kg. ![]() ![]() ![]() Ja niestety też wiem, że nigdy nie będe taka chuda jak inne dziewczyny. Mam baardzo grube kości (nie wspomne o grubych łydkach) co w szczególności widac na udach. ![]() I nie bardzo orientuje się, na czym polega dieta ONZ ? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki!
Witam Was wszystkie!!! Ja zaczynam dietę turbo od jutra i poszukuję wsparcia...Zapuściłam się okrutnie!W zeszłym roku zrobiłam dietę turbo bez grzeszków z rewelacyjnym moim zdaniem efektem czyli 3 kg w 9 dni (tak jak dieta zapowiada), a potem były tylko grzeszki, grzeszki, grzeszki i cały czas temat pt"od jutra się odchudzam". Od stycznia chodze na basen, a teraz biegam około 3 km dziennie, ale muszę jeszcze wprowadzić dietę. Wspomożecie?
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Jej tak samo mam zawsze że od jutra, od poniedziałku, od soboty. Przychodzi co do czego ja jem aby słodycze strasznie jestem na nie łasa! Boże dziewczyny ja z moją mamą zwariuje jest extra chuda i ona tak dogadza je jak małpa kit i cały czas ta sama waga. No a ja przy niej nie mogę się ograniczyć co mam robić?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Każdy tak ma. Ja słowami "od jutra się odchudzam" żegnałam noce już może milion razy, a rano szłam kulturalnie do lodówki i coś jadłam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
nie no dziewczyny nie przesadzajcie... ja tak nie mam jak mówię, że od dziś to od dziś! Nigdy nie kładłam się spać z myślą, że od jutra się odchudzam, zawsze rano sobie mówię, że od DZIŚ. I jakoś daję radę. Musimy po prostu walczyć z sobą i z swoją słabą wolą. No to co dziewczyny odchudzamy się? Razem bedzie nam raźniej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Odchudzamy, odchudzamy !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
ja zaraz zaczynam owijac nogi folią spożywczą i ide na długi szybki spacer a później jeszcze seria ćwiczeń i pobiegam trochę na orbitreku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
Skoro wszystkie polecacie tą dietę to ja też ją zastosuję od jutra
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
u mnie wczoraj ładnie trzeci dzień, ale był alkohol ![]() dieta dietą, ale żyć czasami trzeba ![]() i odzyskałam hula-hop, więc kręce i cierpliwie czekam na efekty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczynki!
Ja dziś pełna werwy i zapału rozpoczęłam turbo, jestem już po 2 posiłkach i 2 zielonych herbatach ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Ooooo-ooooo!
ale wszystkie odchudzają!!!a jak piszą ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
No więc napisze co dziś zjadłam
![]() 2 gruszki. 2 mandarynki. jedno opakowanie Nestle Fitness 2 banany (nie umiem bez nich żyć) słoik grzybów(taka zachcianka) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:42.