|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
co zrobic z ciemnymi wlosami jak chce sie miec jasne?
chcialabym sie zapytac czy moge byc blondynka gdy moj naturalny kolor wlosow to braz .bedac u fryzjerki uslyszlam ze raczej na moich wlosach nie uda sie kolor tylko baleyage jednak baleyage juz mi sie znudzil i chcialabym miec jednolity kolor czylo sredni blond czy uda mi sie to farbowanie zrobic w domu?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: co zrobic z ciemnymi wlosami jak chce sie miec jasne?
w domu moze i by sie udalo ale ja takiej powaznej zmiany bym sie na twoim miejscu nie podjela bez profesjonelnej pomocy. po pierwsze fryzjerka pomoglaby ci dobrac odpowiedni odcien, ktory bedzie ci pasowal, a po drugie to ona zrobi to napewno odpowiednio
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Agatko
Efekt, o którym Piszesz jest osiągalny,ale czy napewno Chcesz tak bardzo ingerować w strukturę włosów Tak radykalna zmiana, nie wyjdzie im na dobre, odrosty będę widoczne, nieustanne ich farbowanie.... czy naprawde warto? Przemyśl Swoją decyzję ![]() Pozdrawiam! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:53.