|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 13 pkt / 93% pozyt.
|
Ostatni u isiaczka M/L
Witam ponownie
To moj ostatni watek, chcialabym te ciuszki wymienic za cos konretnego, najchetniej za cos z wish. Mam pelna szafe ubran wiec moge byc wybredna. Nie wymieniam sie na sile. Moja wish: -wszystko co koronkowe - torebki atmosphere -kopytka -ogolnie buty na koturnie 1. Czarna spodniczka w motyli, Atmosphere rozm L 2. Bezowy zakiecik, na zdj wyglada na krociutki w rzeczywistosci jest dluzszy M/L 3. Falbankowa spodniczka w kwiatowe wzrory, stan idealny S/M 4. Sukienka, powder shoulders, w kwiatowe wzory M/L 5. Czarna pikowana torba diverse - wszelkiej masci bokserki -sukienki i spodnice, ale nie z poprzedniej dekady -tuniki -rajty w serduszka rozm 3/4 -spodniczka tiulowa - haremki -marynarki typu boyfriend i wszystko inne co ladne i wpadnie mi w oko
Edytowane przez isiaczekk Czas edycji: 2011-06-28 o 14:54 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatni u isiaczka M/L
Nowe jeszcze z metkami wloskie spodnie rozm z metki 32. Byly drogie, cena z metki 85 Euro.
Delikatnie rozszerzane, bardzo fajne kieszenie z tylu. Szerokosc w pasie: ok 40cm Stan: 20cm Dl calkowita: 107cm Nogawka na dole 21,5cm Jeans bardzo dobrej jakosci. Spodnie fishbone rozm 30 Szer w pasie ok 41cm Stan:20cm Dl calkowita:100 Nogawka na dole: 17cm Klasyczny kroj, delikatne przetarcia, stan bdb. leci do Kala! Jasne jeansy rurki stan idealny Szer w pasie:39cm Stan:19cm Dl calkowita 103cm Szer nogawki na dole:15cm Stan bdb Tunika Mango, nowa z kompletem metek, rozm XL, na L tez powinno byc ok jako over size ![]() W reczywistosci jest bardziej bezowo-brazowa niz szara Bardzo fajna, nie musze oddawac...Dla zainteresowanych real foto Edytowane przez isiaczekk Czas edycji: 2011-06-08 o 12:04 |
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Snieznobialy kardigan George. rozmiar z metki to 14, czyli nasze 42, ja nosze 38 i byl troszke luzniejszy.
Sweter jest z takiej dzianinki ktora sie nie kudlaczy! Dlugosc calkowita: ok58 cm Dl wew rekawa: ok 46cm Szer od pachy do pachy: ok 47 Biala sukienka na szyje ZARA, zapinaan na szyji na 2 ozdobne kuziki, piekny dekold, w sam raz na lato, z boku zapinana na zamek. Sukeinka na zdj wydaje sie dluga, jednak siega ona do kolana przy wzroscie 170. Zdjecie nie oddaje jej uroku... Sukienka NOWA! Wedlug mnie M/L, z tylu jest gumka, dzieki czemu sie rozciaga, z podszewka, posiadam do niej pasek w kolorze ramiaczek i lamowki.... Edytowane przez isiaczekk Czas edycji: 2011-05-11 o 15:28 |
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Panterkowa spodnica z podwyzszonym stanem. rozmiar 38
Dl calkowita ok 42 cm Szerokosc w pasie ok 38 Szerokosc na dole ok 43 1. Kosmetyczki z Rossmanna: Jedna duza, posiada jedna dusza kieszonke, i druga boczna mniejsza, w srodku kieszonki. Druga, mala, podreczna z lusterkiem w srodku, zapinana na zamek i rzep. 2. Lakiery Ados Extra Long Lasting, Kolor 549, uzyty 3 razy Kolor 526, uzyty 2 razy Kolor 503 i 595 NOWE Lakiery sa swieze, kupione tydzien temu. 3. Balerinki w swietnym zywym kolorze, zalozone raz, mam z wymianki, stan idealny, rozm 40 dl wkladki ok 26 4. Koszula w rozowa kratke Big Star, rozm XL, ale to reczej M/L bo ja tki rozm nosze i jest ok. Stan idealny, malo noszona, ma jeszcze zapasowa guziki. Edytowane przez isiaczekk Czas edycji: 2011-05-19 o 12:14 |
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Tuniko-sukienka Ginatricot rozm L.
Mam ja z wymianki, jednak ani razu jej nie mialam na sobie. Dl calkowita ok 76 cm Szeokosc od pachy do pachy: ok 45 cm Czesc"spodnicowa" zaczyna sie na wysokosci ok 36 cm, szerokosc w pasie ok 39 cm Bluzeczka h&m o kroju baby doll, swetrekowa. Na gorze wzor serduszek, sliczne rekawki, stan idealny. Rozm 38 Dl calkowita: ok 50cm Szer ok pachy do pachy: 42cm Edytowane przez isiaczekk Czas edycji: 2011-03-28 o 13:32 |
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Czarna sukienka bombka. Pod biustem wszyty pasek z ozdobnym kamieniem, z tylu wiazana. Dekold lejacy "fala". Bede wybredna, nie wiem czy chce oddac.
Dlugosc calkowita: ok 84cm Szerokosc na dole:49cm Szerokosc mierzona na wysokosci paska:33 cm(mozna troche regulowac wizaniem z tylu) Edytowane przez isiaczekk Czas edycji: 2011-04-05 o 21:19 |
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Czarne koturny peep-toe. Rozmiar 40. Zalozone zaledwie 2 razy, wiec stan idealny. Swietna fakura materialu, zapinane na kostce
Dl wkladki ok 26 cm wysokosc koturna 5 cm Szare botki. Mam je z wymianki, jednak obcas jak dla mnie troche za wysoki. Noga swietnie w nich wyglada, bardzo stabilne. Rozm 40 Sa troche porysowane, co widac na zdj ale w rzeczywistosci nie rzuca sie to w oczy. Zdj nie oddaje ich uroku niestety;/ Edytowane przez isiaczekk Czas edycji: 2011-03-28 o 13:33 |
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Kamizleka h&m, z metki rozmiar 42, ale byla profesionalnie zmniejszana do 38/40. *zaraz podam wymiary
Dlugosc z przodu 61 cm(w najdluzszym miejscu) Szer od pachy do pachy ok 40 cm dl z tylu ok 53 cm Marynarka h&m, przygaszony granat, z tloczonymi wzorkami zapinana na haftke. Rozm z metki 36, ale na 38 tez jest jak najbardziej ok. Dl rekawow mierzona od wewnatrz ok 46 Dl calkowita ok 59cm Szer pod pachami ok 43 Material jest sweitnej jakosci i fajnie sie nosi leci do Kala!Edytowane przez isiaczekk Czas edycji: 2011-04-17 o 22:54 |
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Fioletowe butki. Nowe!
Rozmiar 40, ale zanizony i wypada na 39. Kolor w rzeczywistosci jest jednolity Dl wkladki ok 25,5 na malym 4 cm obcasie Edytowane przez isiaczekk Czas edycji: 2011-02-11 o 16:27 |
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Pudrowa tuniko-sukienka z dzetami.
Stan idealny. Rozmiar z metki L/XL. Dl calkowita ok 75cm Szerokosc od pacy do pachy: ok 39 Szerokosc pod biustem ok 41 cm leci do COTYNATO Spodniczka tulipan Atmosphere, rozmiar z metki 40, jednak jat nosze 38 i jest ok. Szerokosc: 39,5 Dlugosc:39 Z tylu zapinana na kryty zamek, urocze falbanki Wymienie tylko na: -spodniczke floral, tiulowa, koronkowa, tulipan, bandage -rajty 4, w serduszka, kropki -koturny rozm 40 -sukienke jakas ciekawa Edytowane przez isiaczekk Czas edycji: 2011-04-14 o 14:25 |
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Czarna skorzana torebka.
Miesci a4. Posiada jedna duza kieszonke i 2 mniejsze. mozna ja nosic na ramieniu i w reku. Podreczniki do nauki szybkiego czytania i technik pamieciowych. W skald wchodzi: Przewodnik metodyczny i dwie czesci podrecznika. W pierwszej czesci byla uzupelniona olowkeim pierwsza lekcja, ale starlam ![]() POSIADAM SPORO STARYCH NUMEROW GAZETY SANDRA.
Edytowane przez isiaczekk Czas edycji: 2011-03-29 o 10:39 |
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 37 pkt / 100% pozyt.
|
Już można bo zniknął napis
Mam nadzieję Znajdziesz coś u mnie za te rzeczy? Poza wątkiem mam słynną karmelową torbę atmosphere https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1297435915 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1297436310 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1297436346 |
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
cos za
Tuniko-sukienka Ginatricot rozm L. rzeczywiscie jest to L czy wychodzi mniejsza? |
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
cos za białoczarną tunikę?
odp u mnie |
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Pudrowa tuniko-sukienka z dzetami.
Stan idealny. Rozmiar z metki L/XL. Sukienka atmosphere rozm 40. Z boku zapinana na kryty zamek cos u mnie? szczególnie za atmo
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 37 pkt / 100% pozyt.
|
A za spódniczke
? Może coś jeszcze byś dobrała ? Albo napisz proszę co by Cię ewentualnie interesowało Torebka jest w stanie idealnym, oprócz tego, że z tyłu ma kilka czarnym przebarwień od spodni Ale ja to zmywam zmywaczem do paznokci i schodzi i jest ok Jutro wstawię zdjęcia jakbyś się wstępnie zdecydowała;]
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#22 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Odpisane
|
||
|
|
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
cos za Czarna skorzana torebka.
Miesci a4. Posiada jedna duza kieszonke i 2 mniejsze. mozna ja nosic na ramieniu i w reku.?
|
|
#25 |
|
Wtajemniczenie
|
czy znajdziesz coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1297436472 ?
|
#26 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#30 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:47.