|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Pazurki Ec91 :))
Witam moje drogie Forumowiczki.
![]() Chciałabym abyście oceniły moje pazurki. ![]() Dwa lata temu zaczęłam robić pazurki, lecz tylko znajomym. ![]() Miałam ponad rok przerwy i jakiś miesiąc temu znowu wzięłam sie za robienie pazurków. Na kurs chcę się wybrać koło marca/kwietnia, lecz już teraz chciałabym,. żebyście popatrzyły na moje pazurki okiem fachowca. ![]() Zamierzam iśc na kurs z metody żelowej, oczywiście w przyszłości marze o zrobieniu wszystkich innych ![]() ![]() no to teraz pazurki, i czekam na szczere opinie. ![]() SDC15032.jpg SDC15035.jpg SDC15037.jpg Ciagle zmagam sie z tym uśmiechniętym, równym frenchem i spać przez niego nie moge ![]() ![]() pozdrawiam. ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pazurki Ec91 :))
nikt sie nie wypowie?
![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ja się wypowiem choć sama ekspertem nie jestem
![]() Mi się podobają choć faktycznie linia uśmiechu troszkę nierówna (sama mam z tym problem). Uważam, że jak na osobę bez kursu to Ci bardzo ładnie wyszło ![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
boczki wypadałoby troszkę podpiłować i troszkę masy z pow paznokcia
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Ja również nie jestem fachowcem, ale widzę, że nie możesz się doczekać opinii...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Witam,podkreślam,że też nie jestem fachowcem,ale od pewnego czasu też robie pazuryy
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Podstawą jest oczywiście kurs. I bardzo dobrze, że się na niego wybierasz.
Widać, że masz dryg w łapkach. Jeszcze trochę pracy przed Tobą, ale jak wiadomo praktyka czyni mistrza. Na kursie zaczerpniesz wiedzy dotyczących podstaw i nie tylko. Paznokcie robisz starannie i za to wielki + Pozdrawiam i życzę sukcesów.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
sama lecę na kurs, więc na pewno jeszcze tu zajrzę głodna nowości w Twojej sprawie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
ja jestem po kursie ale jak patrzę na Twoje paznokcie, to się zastanawiam czy go ukończyłam
![]() uważam, że masz bardzo duży talent, a frenczem się nie przejmuj, kwestia wyrobienia ręki ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:29.