|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Jaki efekt po takim urządzeniu ?
http://img18.allegroimg.pl/photos/or.../99/1462019952
Chciałabym kupić taką zaplatarkę i zrobić sobie warkoczyki. Chodzi mi o efekt takiego mini-rastamanka ![]() Czy wyjdzie mi ? Ma któraś z Was takie urządzenie? Jak się sprawuje? Może jakieś foto warkoczyków zrobionych taką zaplatarką? bless ^^ |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Jaki efekt po takim urządzeniu ?
Bardzo plącze włosy badziew
"Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ” - Marilyn Monroe |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
mialam cos takiego jakies 9 lat temu gdy zaczęla sie na to moda. i szczerze to nigdy warkoczyków nie uzyskalam , jedynie poskrecane wlosy..
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Nie wygląda zbyt solidnie, dlatego nie polecam.
Mam wrażenie,że efekt splątanych włosów murowany!
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Wygląda na tendete, jakiś tani różowy plastik który skojażył mi się trochę z jakimś gadzeten dla Barbi
![]() mama 2018 przyszła mama 2020 ![]() Edytowane przez moniczka_90 Czas edycji: 2011-04-30 o 11:26 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.